Fluturasi de martie-aprilie 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Seara buna!

bb_yasmi multam de intrebare. Eram prin zona, cumintica si muncitoare. Inca ma pregatesc pt maine, ...la 5 plec la buc pt toata saptamina...

In rest sunt bine, sanatoasa, cu kg nu stau bineam mincat la petrecerea de aseara mai mult decit ma asteptam....doua portii de tort si mlte prajiturele ...toate facute in casa...a si sarmalute de post (erau si cu carne) erau mai pe gustul meu. Deci....kg in plus.

La tirg nu am ajuns in Buc...imi era greu tinand cont ca maine plec din nou la buc. Trebuia sa ajung la o inmrmintarea ...dar colegii mi-au recomandat sa stau acasa ca nu e bine..asa ca...m-am odihnit, am lenevit, am lucurat...sa fiu ok pt saptamina ce va urma(nu ma fi una
usora)

Pe voi v-am citit....si de bine, si de rau....felicit achizitiile noi facute de burtici, si regret intimplarile mai putin placute intilnite de alte burtici.

Sa va dea Dumnezeu multa putere pentru a trece peste greutati.

Sanatate tuturor!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 22+

Mergi la inceput

Felicit burticile pentru achizitii

roxysite-ul cu patutul pot sa-l vad si eu? Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Nu mai stiu cine zicea de carucioarele de la Miniblu...si pe mine ma cam incantau si nu mi s-au parut prea scumpre.Gasim ceva la 600 ron 2 in 1 care parea chiar ok.

19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

si cum aratau alea?? ca sunt taree ieftine 2 in 1 la 600 ron....recent ai vazut?? 2 in 1 era cu landou sau scoica??

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank tu te plangi de kg?????

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, nu cumparam patut, ca il iau pe al nepotelei mele. E facut de cumnata mea din lemn masiv, ca pe vremea cand era insarcinata lucra la o fabrica de mobila . Te-as sfatui sa incerci la Ikea. Am 2 colegi care si-au luat de acolo si au fost multumiti si de patut si de pret. Sigur presupune un drum pana la Bucuresti, dar pe de alta parte cred ca veti mai gasi si alte lucruri interesante acolo... Mie mi-a placut tare mult cand am fost.

Carucioarele alea 2 in 1 pe la 600 de ron le-am vazut si eu. Ne-au placut destul de multe, aveau si cam tot ce le trebuie, roti mari, reversibile, maner reversibil, se pliau frumos, nu erau nici f grele, numai ca nu aveau landou. Toate erau cu scoica. Eu as cam vrea cu landou, mai ales pt primele luni ca o sa ne mai plimbam de colo colo, de la Pitesti la C de Arges si pot folosi landoul si ca patut de voiaj pt bebe.

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

bb_yasmi nu ma pling de kg, cit ma pling de faptul ca am mincat dupa orele 18. NESANATOS!!!! ca si ora pt mine....

De bun, am mincat bun, dar...era prea tirziu. Ma consolez cu faptul ca in ziua aceea nu mincasem decit 2 cani cu lapte si o felit de paine cu gem. Deci.... cred ca din cauza asta am facut exces....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

strumphitzo mersi mult, o lasam pe ianuarie ca e mult mai simplu dar mi-as dori f tare daca nu te incurc rau nici pe tine si nici pe sora ta:)
visez la biscutii aia ....:))poftesc ca o nebuna exact la ce nu pot sa mananc. rosti din elvetia de la sora-mea si biscuiti de la tine
cu rosti vine sora=mea in decembrie acum:))

fetele eu maine ma duc sa imi repet analizele si sa imi masoare iar lichidul amniotic...eu am baut multa apa zilele astea...sper sa se vada

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

la cat de mult mi-a folosit mie landoul nu as da un landou pe o scoica sub nici o forma

eu dupa cum am mai zis nu am avut scoica si a fost perfect
nu mi-a placut niciodata sa imi cocosez copilul asa de la inceput

noi suntem f plimbareti
si am avut landoul in masina
in spate cu mine
in permanenta
fata dormea
sau manca
si e foarte util
e usor de manevrat
si bebe doarme drept
fara incovoieli ale coloanei