Mamici si Gravidute Italia ***(87)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

mai da ocupate mai sunteti astazi! Hai ca dau o cafelutza sa vedem daca reusesc sa va atrag incoace!

Berarpiri - hai ca azi sunt eu un pic mai bine dispusa asa ca iti dau si tie de la mine! Fruntea sus ca trec problemele si vorba aia...rasare el soarele si pe strada ta!

Cris- abia asteptam sa auzim noutatile pe 17 !

Pisselino - cred ca nu ti-am zis "bun venit pe forum" inca ,asa ca o fac acum! Am vazut cateva pozici cu Robi. sa-ti traiasca si sa va bucurati de el. e un copil frumusel foc
Retete nu ma pricep sa-ti dau ca nu-s eu mare bucatareasa , cand sunt in pana eu mai caut pe net sau reviste ceva retete sau inspiratie...

Aseara am vazut pozici noi Am lasat cateva comentarii.

Abramburika - ce se mai aude cu dopul ala? mai sta bebe la caldurica sau vrea afara sa-l intampine pe Mos Craciun? Multa bafta. cum o fi si cand o fi..bine sa fie!

Fug sa mai fac cate ceva ca-mi expira acushica cele 30 de minute car doarme musiu.

O zi buna tuturor!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao-ciao!!

Aici sunt, cu dop cu tot, nimic nou pe frontul de nord !!

E liber de la scoala, de la munci, ne pregatim sa iesim in piata sa trimitem scrisoarea pt. Santa Lucia. Se organizeaza o festa pt. copilasi unde se aduna scrisori pt. S. Lucia, dulciuri, muzica si jocuri. S. a cerut plastilina si un tren blu (cum altfel?). Deci ne mai distram un pic.

Mai revin maine ... salutari la fete!!

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara!
Nimic pe frontul de est...de asta nu am mai scris. Ma cam plictisesc
abramburika, ce e Sf Lucia?Un fel de Mos Nicolae?
Sa ne spui cand pleci spre spital, ca vreau sa scot majoretele la dans.

Am pus poze noi

Va pe toate!Seara placuta.

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

hai ca am revenit in forta ..sper de data asta...cu optimistm cu tot
n-am mai intrat ..una pt ca nu aveam cu cu sozta acasa si a doua pentru ca nu vroiam sa stric atmosfera..aveam un "optimism" mamaaa... asa ca sper de data asta sa fie treaba buna.

va las la cap 88

va pup si va doresc numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput