Mamici si Gravidute Italia ***(87)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-ce poze faine ai pus
chiar ca te-a prins nostalgia
acum asteptam continuarea cu bb Gabriel
pina la urma ati decis? e Gabriel sau Gabriele?
Cristina-ce mare a crescut Giulia si frumoasa
e un mix intre voi,va be ca voi semanati tare bine intre voi
cretulie ca si tine e
nu te mai amagi degeaba,acum pensa a bb apoi ai vreme sa te gindesti la kg
n-are rost sa-ti faci singe rau degeaba
Roxali-e faina masina ce o ai tu
si mi-mi place
opelul ce vroiam sa-l luam era sportiva, 2 usi ,neagra si geamuri fumurii
iti dai seama cum aratam in ea?

ce va bat cu ninsoarea voastra peste tot

Alina(D)-ma distreaza Giulia cum cinta pe aici il mondo di natale....etc...ca n-apuc sa fiu mereu pe faza sa inteleg tot
in 22 au serbarea,abia astept sa vad ce combina pe acolo
sint curioasa ce fac ca au tinuta colorata copiii
Alexandra-bafta cu ceiutu
sa dea rezultate repede
Nafi-pai te cred ca ai schimbat cadita cu veveritzul tau de 10 kg clar nu mai incape in aia mica
Danangie-cum te mai simti?
chiar intreaba pediatra vezi nu-ti poate da ceva ceai sa se linisteasca Ale
pina acum ii culcai in camere separate?
poate asa le place mai mult ca se stiu impreuna
eu as incerca si varianta sa-i culc in acelasi pat,dar nu patut de bb ci patut mai mare sa incapa bine amindoi

o zi buna si mai pove pe toate

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

Imi odihnesc putin oscioarele la calc.ca acusica se trezeste mandra si isi incepe concertul.Cand ma bucuram si eu ca s-a mai linistit....a inceput iar cu urletele.Mai rau e ca nu stiu de ce,ce o doare...pediatra cred ca s-a plictisit de mine(si eu de explicatiile ei)ca ne-am vazut foarte des din august si pana acum!
Ufffa!!!
Spuneti-mi si mie ce le dati copiilor cand ii doare burtica si ce fermenti lattici folositi!
Nu va mai spun ca a inceput si sa se constipe desi mananca supe si ciorbe des.

In alta ordine de idei ,maine ne ducem la o nunta italieneasca,la pranz.Si inca nu am cu ce sa ma imbrac!
Si am si un chef nebun!

Abramburico frumoase pozele cu Silvia!Si eu am destul de des momente cand ma uit la pozele Giuliei,cum a crescut si cum a evoluat,de la o bucatica de carnita...imi"manaca ficatii"acum!
Sanatosi sa fie si veseli mereu!

Cris ai o fetita frumoasa foc!Lasa depresiile de kg ca alea vin si pleaca.

Mai dar numai baietei aduce barza in ultimuil timp!!!In afara Maevei ,de mult nu s-au mai nascut fetite pe la noi!sau ma insel???

Ioana ce bafta ai si tu cu masinile astea!Data viitoare ia-ti una mai simpla,fara memorii si resetari ...poate sunt mai de durata.

Cu ciorapeii nu stiu sa te indrum,poate pe la Benetton(de acolo ii gasesc eu mereu Giuliei dresuri albe,simple..ca si alea sunt pe cale de disparitie)

mai citesc,reimprospatez memoria si revin!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 25+
Giulia!

Mergi la inceput

Ioana...tot cu ciorapeii,vorbeste cu celelalte mamici ,vezi ele de unde au cumparat!Poate rezolvi asa!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Alexandra ...mi-am adus aminte...si eu de cateva zile ii dau Giuliei un siropel sa o ajute sa adoarma si la ea vad ca functioneaza.A mea se agita asa tare ca nu reuseste sa se linisteasca si nu poate dormi(la pranz)iar seara devine si mai agitata si nu te mai intelegi cu ea.

Ma gandeam ca din cauza asta sunt urletele ei cotidiane desi acum doarme la pranz si noaptea( cu trezirile de rigoare ...transportat in salon,readormit,retransportat in camera)!

Ufffa grea meseria asta de mama!
Abia astept sa vorbeasca sa spuna ce are!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

petro, ioana, georgyiuly Giulia e foarte solara, zambeste si rade tot timpul, din cauza asta imi e si greu sa o cert cand combina cate ceva e optimista de caracter. Nu as sti cu cine seamana (ma refer la fizic) dar parca ceva ceva a luat ea de la mine

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
cris, ce dragute sunteti!!Fetita e o combinatie intre voi doi, dar mai mult cu sotz parca seamana. Nu mai fi depre, kg or sa se topeasca.
abramburika, m-au luat si pe mine emotiile cand am vazut pozele. Ce creata era S la un anisor. Si ce torturi frumoase a avut!!
yoana, ai emotii pentru serbare?Am inteles ca aici e f scurt momentul, face toata gradinita, in jumatate de ora termina, nu ca la noi, unde o grupa canta o ora
giorgy, ce sirop ii dai Giuliei?
Eu i-am dat 2 zile un siropel, dar asa de urat a plans in notile respective, ca am renuntat.

In alta ordine de idei, de azi introduc lapte praf inainte de culcare. Poate asa nu se mai trezeste des noaptea. Vreau sa elimin dubiul ca se trezeste de foame.

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti,

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Kemsy se chiama Fisioreve.E integrator alimentar pe baza de camomilla si melatonina!Eu ii dau Giuliei 5 picaturi searasau ii impart doza intre somnul de pranz si cel de seara,depinde de cat e de agitata.

Vorbeste si cu pediatra,vezi ce te sfatuieste,eu nu sunt pt siropeluri dar la noi pur si simplu nu se mai poate.

Nici eu nu stiu cumsa fac cu laptele Giuliei...amtrecut acumpe lapte fresco dar se constipa,de la Nestle Mio Cresita iese moale...cred ca ma intorc la lapte praf Melin Cresita!

Noapte buna fetele!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

pot intra si eu in grupul vostru? am mare nevoie de niste sfaturi de la voi, spre exemplu acum ma chinui cu inscrierea la gradi si nu prea inteleg cum functioneaza
va pupam

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara fete dragiazi nu am avut timp sa intru..a trebuit sa fac curat si mancare ,maine avem musafiri imi vin cumnatei de la Parma cu nepotica(abia astept sa o vad si DENIS la fel)
PISELLINO bine ai venit.eu despre gradi nu stiu mai nimic dar sigur o sa_ti explice fetele celelalte.am citi povestea lui ROBI...oare de ce niste fiinte asa de mici si nevinovate trebuie sa sufere asa?dumnezeu sa va ajute si ROBI sa devina un baietel sanatos
GEORGY naspa ca se constipa de la laptele de vaca.eu cand DENIS bea lapte(de cand a avut otita sa intarcat si de bibe si nici lapte nu mai vrea) ii dadem NESTLE MIO...AHA mi_am adus aminte mie ped mia spus ca daca vreau sa ii dau lapte fresco sa ii dau mai intai parzialmente scremato si sa ii fac sa zicem 200ml lapte si 100 apa.incearca poate merge asa
CRIS ce familie frumoasa am vazut si GIULIA e o pintesa care seaman cu mami ..parca
YOANA imi pare rau de masina...si noi am avut probleme cu masina speram ca anul care vine sa reusim sa o schimbam...mnama cred ca ce emotii ai pt serbare...pup
ABRAMBURIKA ce torturi frumoase a avut SILVIA ...chiar ca te iau emotile cand ii vezi cum au crescut de repede.si eu azi ma uitam pe pozele de la botez si am tras o tura de
ROXALI bv .si eu vreau sa ma apuc de sala in ianuarie
DANA cum e cu baieti dorm mai bine?
ALE sa ne spui daca a dat rezultae siropelul.cred si eu ca arama suimita ped cand a vazut asa o frumusete de bebit avansat
NAFI cum e cu sotul acasa?ai timp mai mult pt tine?
fetele va pupacesc si incerc sa intru duminica sa pun pozicile pe care o sa le fac m,aine cu DENIS si cu DEEA pupacesc de noapte buna

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Pisellino, bine ai venit.
Nu stiu ce sa zic de gradi, nu am ajuns inca pana acolo In principiu stiu ca prin lunile ianuarie-februarie se deschid inscrierile, trebuie mers in comune si acolo iti spun ce acte sa aduci/unde sa mergi.
Sper ca te ajuta cu ceva informatiile.
Am citit povestea lui Robi, m-a emotionat. Multa sanatate!!!!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti,

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput