Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicitari tuturor pt carucior si rez bune la eco.Am modificat pe prima pagina ,am pus carucioare ,sper ca nu am uitat pe cineva.

Noi suntem bine,in grafic toate si e bebelina,a fost o adevarata surpriza,nu ne asteptam sa fie fetita,eram convinsi ca e baietel dar uite ca ne-am inselat,sper sa nu-i creasca putza pana la urmatoarea eco

Dudu tu cate saptamani si zile aveai exact cand ai fost la Iosup?vreau sa vad daca e mare diferenta ca sa stiu daca s-a inselat sau nuLuca saracu tot zicea ca e fetita dar noi nu l-am bagat in seama:))

de printisor Luca si 14+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Hey Valentina, mai exista cate o graviduta care fumeaza....daca a pufai o tigare / saptamana se considera fumat.
Recunosc ca am reusit greu sa ma las...dar acum sunt ok. Mai mult ma tenteaza gestul si mai stau cu colegele mele la o tigare, ele pipaie de zor iar eu cu o tigare aprinsa intre degete care se fumeaza singura.

Asa este, fumatul nu face bine copilasului. Dar nici multe tampenii pe care le mancam . Concomitent cu fumatul am renuntat la cremwursti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Felicitari Musette pentru printesa!!! Girl power!!!

Mamica de Sarah-Aimée & 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

musette si felicitari pentru fetita. ma bucur mult ca stiu ca vreati o pereche. sanatate multa

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Bravo Musette...felicitariiiiiii

16+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

de sfantul andrei va doresc la toti sarbatoritii "la multi ani" cu sanatate si noroc!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

OOO!!! SUUPEEEEER!!!! Intarim gasca de fete!
Bravo, Musette, Bravo Miris!

Musette, eco la iosup am facut la 14s si 2 zile...sper sa nu ma insel. In saptamana 15 oricum. Ti-a masurat si IR-urile? ca are o obsesie. Te-ai gandit la nume?

Fetelor, ati semnat petitia cu CIC-ul?!

Mami de Dudu si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Musette, am mai verificat: exact 14s si 2 zile.

Mami de Dudu si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Bravo, fetelor!
Se egaleaza scorul baietzei-fetitze...Se pare ca doar eu si Marinaavem de asteptat pana in ianuarie...eu una nu cred ca rezist sa nu mai fac o echo pana atunci!Mi-au sosit rezultatele la TT, sunt cu risc scazut. Urmatoarele analize sunt in sapt 20:toxoplasma IGG si IGM + urocultura, care ma va bantui lunar. Am baut 10 zile Urinal Akut, asa mi-a recomandat dr.,pt. ca tot mi-a iesit la analize sub 1000 de germeni.

Va pup!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Fetele, din nefericire vesti proaste de la mine: DT a iesit prost, voi face amnio. :(

13+

Mergi la inceput