Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary27 spune:

Buna mamici,
Vreau sa va intreb cam ce ati simtit voi pe la 11-12 saptamani, daca ati aveti crampe, mici dureri de burta, daca ati mai avut greturi.
Va pup

+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Netaza fetelor.....am vazut ce au decis pentru CC .....parca nu sunt sanatosi la cap....pe mine nu ma afecteaza pentru ca nu lucrez, oricum sunt niste nebunii, oare ce o sa le mai cacareze capul , ca astia nu stau o luna si le mai vine cate o idee.
M-am linistit , mi-a spus cumnata aseara ca au dus-o pe fata la spital si nu are pojar ci o toxiinfectie alimentara, sambata a fost la ziua unei fetite la o sala de joaca si acolo a mancat pizza, se pare ca nu a fost buna.
Maine ma duc sa imi iau si rezultatul de la DT, imi recoltez si sange pentru TSH, eu trebuie sa ii fac analiza in fiecare luna pentru ca am hipotiroidie....pe 20 decembrie mergem din nou la medic, abia astept, parca nu mai am rabdare.
O zi frumoasa...pupici

mica noastra minune 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burtici.

Sunt plina de spume,pt faza cu concediul maternal si pt ca nu mi-au dat rez la TT nici acum.

Dudu
la tine pana la urma cat a durat pana ai avut rez la TT?eu maine fac deja o saptamana de unde era gata in 2 zile lucratoare....sunt hotarata sa ii sun si sa le fac scandal,nu mi se pare normal,imi zic 2 zile si nici dupa 6 nu e gata si nici nu stiu sa-mi zica cand o sa fie gata.Sunt plina,plina de nervi.

de printisor Luca si 15+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Musettepink, la mine rezultatele au fost gata dupa o saptamana, desi mi-au spus 7-14 zile. Cred ca depinde de fiecare cabinet in parte, desi analiza la laborator ar trebui sa dureze la fel indiferent de locul unde s-a recoltat sangele.

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Musette, dureaza mai mult de 2 zile... Stiu ca asa scrie, ca-n 2 zile sunt gata, dar la mine au fost 6 zile si atucni cu interventii; altfel mai asteptam...
Despre CIC...sunt muta...ma gandesc de pe acum ce naiba vom face?! Nu avem bunici care sa ne ajute sau pe alcineva... Si la Dudu a fost cumplit sa gasesc o solutie ca sa ma intorc la munca. Si nici fara bani nu se poate. Cred ca jucam in cel mai prost film

Mami de Dudu si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare, burtici!
nu am mai intrat de 2 zile, ca am racit aseara de-abia am dormit, ca nu puteam sa respir. imi recomanda cineva ceva ptr nasul infundat, va rog! si ma doare capul de innebunesc. sper sa nu o afecteze pe galusca.
se vede ca toate suntem suparate rau in ultima vreme, nu prea e multa miscare pe aici. si de ce nu am fi, cand cei care dau legile habar nu au cum se creste un copil dar va rog sa va ganditi la bebeii din burtica si sa incercati sa nu va necajiti prea tare

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna fetelor,

Spunea un politician aseara ca e o lege f proasta....Cica ar trebui, si corect spus, ca aceasta lege sa se aplice peste 9 luni, deoarece exista discrimare intre mamicile care nasc in 2010 actualele gravide care au DPN in 2011. Plus ca e normal ca oricine sa-si faca planurile lui...Numai ca noi traim in tara lui Papura Voda. Ma asteptam sa faca valva aceasta nedreptate...si daca tot a fost spusa de un politician la TV sa se ia decizia corecta. Toti suntem inteligenti, avem pareri extraordinare, le spunem la TV, dar nu mai avem grija sa se si infaptuiasca! Imi pare rau ca nu mai stiu numele politicianului respectiv care ar trebui sa se "zbata" pt. aplicarea acestei legi peste 9 luni, cum este normal!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary27 spune:

Buna mamici,
Revin cu intrebarea: cam ce ati simtit voi pe la 11-12 saptamani, daca ati aveti crampe, mici dureri de burta, daca ati mai avut greturi.
Va pup

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

oh, doamne... dar ce de greturi... si dureri de burta, dar nu persistente. poti lua no-spa la nevoie. greturile vor trece. acum pot spune si eu asta, pt ca ma mai apuca doar de vreo 2-3 ori pe zi, insa trec repede.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Mary, eu de pe la 12 saptamani am inceput sa nu prea mai am greturi (doar asa, din cand in cand, o data la 2 zile, dar asta e parfum, tinand connt ca in primele 12 saptamani am vomat non-stop). Cat despre dureri de burta, daaaa, astea sunt, ba din cauza intestinelor (balonare/contipatie/etc) ba din cauza uterului/ligamentelor. Dar durerile astea depind de la persoana la persoana, unele femei au uterul mai "relaxat" si nu au dureri acum, cand creste bebele, altele (asa, ca mine) nu au norocul acesta
Dar, noi sa fim sanatosi, ca no-spa inca se fabrica in lumea asta...

Completare: daca are cineva parola contului comun DC (MaiIunie2011) ca sa facem un nou capitol, rog sa mi-o dea si mie printr-un mesaj privat. Multumesc!

14+

Mergi la inceput