Ce cred amantele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In general, daca nu sunt genul carora le plac relatiile pasagere, sunt absolut disperate sa isi gaseasca pe cate unul asa ca nu le pasa absolut de nimeni si de nimic. Si sigur ca isi spun ca sunt mai bune decat nevasta care... yada yada yada Pacat ca nu se intreaba daca nu cumva pt unul care isi insala nevasta, va fi o chestie de timp pana o va insela si pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sieulafel spune:

de ieri stau sa ma gandesc daca sa raspund sau nu. am citit postarea lui witeflower de 3 ori. am incercat sa inteleg ce se ascunde printre putinele randuri scrise,printre putinele informatii date... am ajuns la aceeasi concluzie ca si deus . probabil in acesti ani de trait cu "magarul" au fost multe certuri, durere, frustrari...
si, mai cred in posibilitatea ca cuvantul "magar" sa fie un eufemism, o definitie data la nervi, la supararea pe care femeia o are autoarea acum.
mi-e greu sa cred ca astfel a gandit despre el dintotdeauna si apoi a mai facut si 2 copii cu el. ba mai mult, nu cred nici in faptul ca acum ea nu mai iubeste "magarul"... daca asa ar sta lucrurile ... totul ar fi simplu iar problema convietuitului cu el s-ar fi rezolvat. magarul o si inseala... poate scapa de el...!
din pacate, parerea mea este ca witeflower este o alta femeie ce a afla ca este inselata si, dincolo de toate problemele trecututlui, sufera si mai mult, este dezorientata, se simte ranita etc.

witef., ori crezi in explicatia lui ca nu au nimic altceva decat prietenie ( in situatie asemanatoare...si eu am primit initial aceeasi explicatia ca dupa o luna el sa recunoasca tot ce banuiam si simteam de la inceput!) ori "legatura" este mai puternica si a trecut granita normalului dat de societate, de preceptele crestine... iar el refuza sa recunoasca pentru ca nu vrea sa te piarda.
e greu, de dureros...

au dreptate fetele care au raspuns pana acum ... nu conteaza ce crede amanta ( "amanta mea" stabilise cu al meu sot si al ei amant- sa aiba grija ca eu si sotul ei sa nu aflam niciodata si ei sa se distreze, sa se simta bine in timpul serviciului )
conteaza ce crede/simte/vrea sotul tau!
conteaza ce crezi/simti/vrei tu....
afla raspunsul la aceste intrebari si apoi vei vedea ce se poate face, pe ce drum o poti apuca.

imi pare sincer rau, pentru tine, pentru copilasii tai...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

sieulafel, bine ai revenit pe forum ! chiar iti simteam lipsa si m-am gandit de multe ori la tine si la problemele prin care ai trecut.
ce mai faci ? esti bine ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ele cred exact ce crede viitoarea nevasta la inceputul relatiei.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ca sa raspund la subiect, desi sunt de aceeasi parere cu fetele (ca problema in cazul tau nu e ce crede amanta):

Daca e o amanta "de profesie", de obicei se indreapta spre persoane cu bani, fara sa tina cont prea mult de varsta sau aspect, urmareste doar partea materiala, cadourile, iesirile in oras si nicidecum sexul (multe din ele il fac din obligatie, doar ca un fel de rasplata pentru restul beneficiilor). Nu e genul interesata de casatorie, din contra, scopul ei e "jumulitul", asa ca e probabil cea mi discreta (fara mesaje in toiul noptii, sau mailuri compromitatoare). Insa de obicei sotul e orbit de noua figura feminina din viata lui, si amorezat fiind, nu mai realizeaza ca totul e un teatru ieftin, si de multe ori alege sa-si paraseasca sotia, si ramane si cu buza umflata, pentru ca amanta nu e nicidecum dornica sa oficializeze vreo relatie cu el.
Mai exista apoi amanta "ocazionala", la fel ca si la barbati, si la femei exista curiozitatea. Poate fi o sotie nefericita, care vrea sa experimenteze cu altcineva (de obicei doar ca sa-si obtina confirmarea ca "se poate si mai bine") sau poate fi o tipa fara obligatii, intre relatii, care alege sa-si umple timpul (in lipsa de ceva mai bun) cu unul casatorit, fara sa se gandeasca la implicatii (si el vrea, si eu vreau, nu fac rau nimanui atata timp cat nu afla sotia, oricum daca nu's eu va fi alta, si il las imediat ce gasesc ceva mai bun).
Exista apoi varianta cea mai periculoasa a amantei: "amanta indragostita". Ca s-au cunoscut pe net, la birou, sau frecventeaza aceleasi cercuri, e irelevant. De obicei e o persoana pe care o cunoaste de ceva timp, cu care obisnuieste sa bea dimineata o cafea si sa stea la povesti, si pentru care in timp dezvolta o "obsesie" (fie doar unul din el, fie amandoi). Aici exista o gramada de variante, cea in care iubirea lor e atat de puternica incat calca totul in picioare, familie, copii, etc, cea in care e doar o obsesie, si dupa ce trece focul de artificii le pare rau pentru familiile carora le-au dat cu piciorul, cea in care desi e iubire, de dragul copiilor se sacrifica si raman amandoi nefericiti in casniciile pe care le au, etc. etc.

Poate mai sunt si alte "cazuri", eu doar pe astea le-am intalnit in preajma mea pana in prezent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Si cred ca mai exista un tip de amante: cele care nu s-au casatorit din dragoste, ci din interes si care nu au de gand sa divorteze (indiferent ca interesul a fost material, profesional, un copil neplanificat, varsta si/sau presiunea parintilor, etc). De obicei aleg amanti casatoriti pentru a evita problemele (un barbat casatorit e usor manipulabil, datorita sotiei, e discret, nu-i creaza probleme, intelege ca week-endurile si sarbatorile se petrec in familie, etc).

Si desi personal nu cunosc, nu neg faptul ca ar mai putea fi si amante "nimfomane", genul care nu pot fi monogame, carora nu le ajunge doar un barbat. Probabil varianta feminina a barbatilor care cauta sex in afara casniciei doar ca sa-si dovedeasca lor ca inca mai sunt masculi adevarati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

cred ca Mickyyy a dat un raspuns cat se poate de complet. nu vad ce s-ar mai putea adauga.
la fel ca majoritatea fetelor cred ca povestea lui witeflower este mai lunga si mai profunda decat a vrut sa lase impresia. cred ca prin apelativul "magar" a ascuns multe discutii, divergente, certuri si sentimente distruse, ganduri si sperante contradictorii.
asadar, witeflower, nu cred ca are mare importanta ce crede amanta, ce o face sa stea intr-o astfel de rel cu sotul tau. mai important este ce crede sotul tau si care sunt motivele lui pt care are o astfel de rel. nu poti afla decat discutand sincer unul cu altul si punand toate probleme vostra pe tapet. asta in cazul in care amandoi vreti sa va salvati casnicia. daca nu vreti acelasi lucru amandoi este fara rost orice demens. ori trageti amandoi la o caruta si in aceeasi directie, ori fiecare cu caruta lui separat.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Aici exista o gramada de variante, cea in care iubirea lor e atat de puternica incat calca totul in picioare, familie, copii, etc, cea in care e doar o obsesie, si dupa ce trece focul de artificii le pare rau pentru familiile carora le-au dat cu piciorul, cea in care desi e iubire, de dragul copiilor se sacrifica si raman amandoi nefericiti in casniciile pe care le au, etc. etc.

Poate mai sunt si alte "cazuri", eu doar pe astea le-am intalnit in preajma mea pana in prezent!

Sigur ca mai exista si alte cazuri...cele in care amantii traiesc fericiti pana la adanci batraneti, mult mai fericiti decat au fost in casniciile anterioare si regreta timpul pe care l-au pierdut pana sa faca pasul de 'a da cu piciorul' in familii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Se poate si asa. Sigur ca a inceput in mod necinstit, dar poate continua bine merci cu noua amanta transformata in nefasta. Si asa cinstea nu te duce nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

witeflower , femeia de care povestesti are familie , este casatorita, are copil/copii?

Mergi la inceput