Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.

Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. | Autor: ella_latino

Link direct la acest mesaj

As putea oare sa fiu insarcinata??? luna aceasta nu mia venit ciclu trebuia sa fie undeva in intervalul 16-22, astazi suntem in 27 si ink nu a venit. faza ii ca ultima data am avut un contact sexual cu prietenu meu acum 3 luni in urma.apoi lunile urmatoare am avut ciclu normal adik in lunile septembrie, octombrie,iar acum nu imi vine.sau mi se pare mie de frica sau chiar este in realitate, dar park imi creste burta si este tare.cineva mia spus k cind trebuie sati vina ciclu se umfle burta, dar nis nustiu ce sa mai cred.sincer parca ma simt umflata, balonata nis nustiu cum sa va spun. sau poate sami intirzie ciclu din cauza alimentatiei proaste adik cit sunt la facultate manink numa ameaza si seara deacu cind vin, sau din cauza excesului de efort fizic.? va rog mult sa ma ajutati, sunt disperata si astept un raspuns. multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

daca ai avut de 2 ori ciclu normal atunci nu esti insarcinata - poate constipata!
sanii sunt umflati? te dor?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Fa-ti un test de sarcina. Te costa maxim 10 lei si macar stii sigur daca esti insarcinata sau nu. Eu zic ca nu esti. Si mie mi sa dereglat (mi-a intarziat) ciclul de cand am fost in concediu. Probabil am stat prea mult in mare sau la soare.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Evident ca nimeni nu iti poate da un raspuns lamuritor asa... Test de sarcina, preferabil cu prima urina de dimineata, daca ai rabdare si ideal ar fi sa ajungi la un control ginecologic care te ar lamuri si despre dereglarile de menstruatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe langa ce spune Ruxandraru, as vrea sa adaug ca daca nu doresti sa mai treci prin asa nebunie, foloseste prezervativul.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_latino spune:

va multumesc tuturor. am cumparat un test si este negativ nu sunt insarcinata. cred k e din cauza ca am supraincarcat organismul. si o notita eu tot timpu am folosit prezervativul...oricum ms mult ca ati fost receptivi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

E bine ca totul s-a terminat cu happy end!!

Mergi la inceput