un sfat va rog

un sfat va rog | Autor: all4bebe

Link direct la acest mesaj

Buna seara,
Sotia e in 7 saptamani iar starea de rau este aproape permanenta. senzatia de greata, voma etc.........din pacate ptr toate acestea nu vrea sa pastreze sarcina. Daca este vreo mamica, care are putin timp o rog din suflet sa scrie un post sau un mail ptr sotia mea poate va gandi altfel daca va discuta cu cineva care a trecut prin starile astea. eu vreau nespus de mult un bebe. Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La medic ati fost? din cate stiu exista totusi niste metode ajutatoare in astfel de cazuri. Sunt si cazuri fericite fara greturi de sarcina, dar de obicei prima perioada cel putin e grea pt toate viitoarele mamici (mie personal imi era rau si de la lumina). In mod teoretic intr-o luna doua scapa de starile astea (sau cel putin se mai amelioreaza).
Ca sa gasesc partea buna in aceasta situatie eu ma gandeam ca cel putin pana simt ca bebe misca, daca mi-e rau stiu sigur ca traieste (da, sunt mai paranoica de fel).
Chiar daca sunteti tineri ganditi-va ca aveti parte de o minune - asteptati un copil- iar aceasta minune merita toate sacrificiile posibile.
Nu pot decat sa va urez rabdare si putere sa primiti in viata voastra un bebelus

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana971 spune:

aceste stari trec prin sapt 14, cel putin asa mi s-a intimplat mie;imi amintesc ca mi se facea greata rau si daca vedeam vreo reclama la tv(o vaca imi amintesc);cand chiar nu am mai putut dr. m-a pus pe prefuzii.
Orice copil e o minune de la Dumnezeu,nu te gandi la ceva ce ai putea regreta toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

tocmai vin de la toaleta, unde am stat cu capul in jos veo 5 min, dandu-mi, parca, si sufletul afara.
da, e greu. la primul copil nici nu am stiu ce sunt acelea greturi.
acum mult, mult timp am trecut printr-o intrerupere de sarcina. si iti pot spune ca nimic nu m-ar face sa trec din nou prin asta, cu exceptia recomandarii de la doctor ... dar asta e deja alta situatie.
starile de rau vor trece. vor veni apoi picioarele umflate. si oboseala. la fiecare pas.
si apoi ... apoi, cand toate acestea vor trece, va veni cea mai mare fericire, bucurie, multumire, implinire ... nu sunt cuvinte in dex pentru a descrie ce va veni.
sa veni un pui de om, al tau, un ingeras, o dulceata, bucuria si lumina ochilor tai. si ai ei.
si totul va pali. si va uita de voma si de greata, va uita de picioarele umflate si de oboseala, va uita de durerile nasterii. tot ce va vedea va fi copilul ei. iar ce va simti ... nu poate fi pus in cuvinte.
eu am inceput sa traiesc pe 14 noimebrie 2006. viata mea se imparte inainte si dupa. iar dupa e de mii de ori mai minunat.

pentru greturi exista metroclopramid. va vorbeasca cu dc ginecolog, sigur ii va recomanda ceva.
iar starea aceasta va trece. si, promit, e un nimic in comparatie cu frumusetea care urmeaza.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Fara sa vreau sa te/sa o sperii pe sotia ta... Cunosc pe cineva care, dupa o intrerupere de sarcina (prima) nu a mai putut avea copii. Sotia ta isi asuma acest risc :(?

Incearca sa ii fii alaturi. Trebuie sa existe metode care sa ii usureze suferinta din aceasta perioada.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

O sarcina nu se intrerupe doar din cauza unor stari de voma . Probabil sunt (si) altele la mijloc .
Starea de voma va trece, daca devine greu de suportat exista medicamente pentru asa ceva si oricum va trece pana la urma .
Este doar un simptom minor .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

all4bebe, asta e singurul motiv pentru care sotia ta vrea sa renunte la sarcina!?Ca daca-i asa , sincer , nu pot sa o inteleg! Si eu am trecut prin aceleasi stari de greata , somnolenta, rau dar asa cum a spus si Tala , ma bucuram enorm ca le am ca astfel stiam ca bebe e ok si ca sarcina evolueaza. Chiar asa i-am zis sotului : " imi doresc sa am toate simptomele sarcinii ca sa fiu eu linistita ca totul e bine" si asa a si fost, le-am avut pe toate!.Simptomele pot disparea asa cum au zis si fetele mai repede , dar asta nu e o certitudine. eu de exemplu am avut greturi pana pe la 4 luni, apoi m-am umflat , mi se intarea burtica destul de des... si probabil si altele pe care nu mi le mai amintesc acum.Dar , asa cum s-a mai zis ,acum cand imi privesc baietelul , toate acestea parca nici n-au existat vreodata.Daca asta e singurul motiv , n-o lasa sa faca asta, incurajeaz-o, spune-i sa intre pe acest forum la odiseea sarcinii sa mai vorbeasca si cu alte mamici,sigur trece printr-o faza mai putin buna, dar va trece si asta si sunt sigura ca-i va parea mai tarziu rau pentru faptul ca s-a gandit la asa ceva.. Apropo , frumos nick ti-ai ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am avut greata si stare de rau pana am nascut.
Si sincer, in fiecare zi m-am gandit la un singur lucru: ca aceasta stare de rau sa fie cea mai mare problema cu mine si bb ever.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pot spune doar atat:am doi copii primul nascut cu dizabilitati ,a doua o fetitza minunata iar daca va fi ca Dumnezeu sa-mi mai dea un pui n-as putea sa fac avort (nici daca dr mi-ar spune in urma analizelor ca ar fi probleme medicale la copil )

Dumnezeu sa va lumineze!Doar ea stie care-i adevaratul motiv pentru care nu-si doreste acest copil....caci<< starea de rau este aproape permanenta. senzatia de greata, voma etc..>> nu le poate crede nici o mama

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu am facut injectii 6 luni, in fiecare zi, ca sa pot tine a doua sarcina si a avea al doilea copil. am fost, si inca mai sunt, cu picioarele vinete de la injectii, am avut atacuri de panica, stari de lesin, de greata si de rau. deci se poate si mai rau decat stare de rau si de voma. daca bebelusul e sanatos, e pacat sa intrerupa sarcina. in final ar trebui sa fie decizi amandurora, dar si eu cred ca mai sunt si alte motive.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput