Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
larissa_79 spune:
Victo, pai asa zi....Scoateti calculatorul si tv-ul din peisaj! Definitiv! Ale nu are voie la calc...si nici la tv ca nu avem. Insa..in perioadele cand a avut voie la calc la desene si statea multisor nu ne puteam intelege cu ea, cam acelasi comportament descris de tine, istericale din orice. Iti recomand o carte in acest sens:
http://www.supercarti.ro/carte/efectele_televiziunii_asupra_mintii_umane_si_despre_cresterea_copiilor_in_lumea_de_azi_fata_nevazuta_a_televizorului_vol_1_.html
E extraordinara!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
eladea2005 spune:
larisa, same here...
nici Filip nu mai stie sa bea din bibe...asa incat sunt legata de el, nu pot disparea din peisaj mai mult de 2 ore...
cand am facut incercarea cu bibe,acu cateva zile, nu stie ce sa faca cu el...il rontaie de pe o parte pe alta, il molfaie si-i curge din gura laptele...
vom vedea ce-om face mai incolo...
paula, uffff, grea viata ai cu Stefan...chiar nu stiu ce sa zic....
poate vrea atentie mai multa, are ceva frustrari, se simte dat deoparte, nu stiu ce sa zic...sau cum sa rezolvi situatia...
si Eric se uita la desene sau la calculator, dar nu are manifestari de niciun fel...adica de genul asta...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
Buna seara, dragi mamici!
Cum a fost la Dansez... Am stat pana la 22.00, cand ne-am intors urgentisimo acasa din cauza de delfinas urlacios
. A ramas cu mama acasa si a apucat-o plansul tare de tot de n-a putut s-o linisteasca. Si eu care m-am dus inarmata pt autografe... care se dau la sfarsit. Ca idee generala, e ca un spectacol numai ca in pauze zici ca te afli in culise, forfota mare in studio sa pregateasca cele necesare, o armata de oameni... Din ce-am vazut la tv, ma asteptam sa fie studioul mult mai mare... si intradevar tv-ul ingrasa. Toti sunt niste slabi, cel putin o vedeam pe Emilia plinuta, dar e slaba si inalta... Mihai Petre e un gingas, zici ca e o fetita
. Cam asta a fost. Oricum, nu cred ca stateam pana la sfarsit...
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto Luna 3+
crispro spune:
Victo, citeam pe undeva ca varsta de 3 ani e una grea... ca se arunca de pamant, ca urla, ca nu vor nimic... acuma, sigur ca nu toti copiii is la fel. La Stefan cred ca e problema ca nu mai e centrul atentiei, si acum incearca oricum sa atraga atentia- si asa reuseste, si la gradi la fel. E greu, mai ales ca esti cu alaptatul la cerere, incerci cat poti sa stai si cu Stefan, is convinsa... io cred ca asta e, mai ales ca ziceai ca se comporta ca un bebe... poate crede ca asa va fi si el mereu langa tine, cum e Mihai.
Io am tot facut shopping pe net, si vad acum ca am total de 767 lei... i-am zis sotului, si nu e incantat deloc... mi-am luat o carte cu Craciunul, una cu adormitul bebelului, mai niste calendare prsonalizate, sa fac cadouri, mai jucarii, mai seturile Avent, mai cstumas de spiridus, mai o salopetica de Craciun,... si inca nu am luat cadouri familiei... ioi, e nasol ca am timp de net, si daca nu fac shopping live, vad ca merg pe virtual...
Cris, NAtali draga de ea, i-a fost dor de mami...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Mycya spune:
Crispro adevarul e ca e f greu, si mai ales ca nici noaptea nu doarme bine, mereu cauta suzeta. sotul mia zis ca alt copil nu mai pup io
ca eu ma iau de el ca nu ma ajuta destul cu ea.intradevar e obosit dar macar cand il pun sa stea 10 minute sa nu vina repede la mine sa ma intrebe cand termin treaba
sa ma stiu libera alea 10 minute chiar daca spal vase ori fac altceva.
zilele astea am avut o cearta mai mare cu el si i-am zis tot ce mia venit la gura
si vrute si nevrute dar nici eu nu mai rezist mult asa singura
Victo of mai mami, eu numa cat imi imaginez ce iti face Stefanel imi vine sa
apoi tu care suporti zilnic aceleasi mofturi. e asa greu...
Eladea tot ai iesit mai ieftin decat in tara . 
Cris uii is si mai slabi
eu chiar ma uitam la Adela Popescu ca incerca sa isi ascunda paranteza dintre picioare cand era imbracata pentru a dansa la bara si ma tot gandeam la ea ca ioti ce slaba e, si daca spui ca is si mai tare de atat
si Mihai Petre deja pare gingas la tv apai sa il vezi fata in fata credca e ca al meu sot ![]()
ma duc sa pap si eu o ciorbita cat mai doarme fata ca dupa iar incepe maimutareala p'aci ![]()
aa Bumblee asteptam pozici cu tortul 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Cris2010 spune:
Anca, multa sanatate
. Dar cum ai reusit cu ruptura de menisc?
pe Maria sa pape laptic direct de la sursa
.
Carla,
vazut pe Mosu' si pe Craiasa zapezilor
. Vreau sa comand si eu un costumas pt sarbatori, dar nu stiu ce marime sa iau. Am vazut pe bebeshopp, dar poate gasesc undeva in magazin sa pot sa-l schimb, sau sa-l inapoiez daca nu vine bine.
Victo, de asta mi-e frica cand apare bebe2, cand o aparea
. Sau nu e asta cauza?
Tina, inca n-am luat scaunul. Poate saptaman asta reusim sa mergem la magazin sa-l si vad.
Si eu am inceput sa ma uit dupa scaune auto. Inca nu sunt lamurita daca avem sistem isofix la masina sau nu
. Poate ma duc la un service sa-i intreb
, ca nu stiu unde sa ma uit...
Bee, sanatate sotului si petrecere frumoasa
. Poate strangi ce mai ai nevoie in camara si dai o comanda pe net pt taitei de orez.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto Luna 3+
Victo spune:
pai larissa..tv nu prea am cum sa il scot, ca sotu e mare "fan"..si cd am nevoie sa fiu sigura ca juma de ora nu face traznai, il pun la desene pe jim jam.(asta cd sunt sg acasa)
calculatorul..pai mai ales acu iarna, cd mie mi-e sila sa ies pe geruri..ramane sg mea distractie.
el nu deschide, nu umbla la ele, dar dc noi stam la ele, sta si el.el a devenit copil care nu vrea sa se joace sg absolut deloc.mai mult sta sg Mihai decat el.dc mergem noi sa ne jucam cu el, vine si el, altfel nu. ii place sa ii citim, sa construim..dar totul sa facem impreuna. ABSOLUT nimic singur.
am mai strans din jucarii, in ideea sa le mai rotesc..o sa mai donez din ele, ca nu mai am nici unde sa le depozitez, iar el e dezinteresat.
alte ex..circ la coborat/urcat scarile..nu sta de manuta ca un copchil la locu lui..nuuuu..sa ma fi vazut azi cum fugeam dupa el prin Cora- na, el vroia sa se joace..ufff...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
cris..nu stiu dc chiar asta e cauza. pe la 2 ani cd am ramas eu insarcinata, era un copil relativ cumintel. dc as mai fi stat, si dc imi facea crize din astea, altu' eu nu mai faceam :)
dar..acu, timpul nu il mai pot da inapoi si na..mai am si eu cate o zi cd ma crizez..dc sotu nu ma ajuta, e grav..
in multe dimineti efectiv asa ma trezesc..cu gandul asta..azi o sa fiu calma..o sa fiu calma..n-o sa strig la el..o sa rezolv cu tact conflictele..o sa evit isteriile..dar nu imi iese intotdeauna iar dc eu ma enervez, totul e praf!
mycya, la cat zici tu ca te chinui sa culci copila..nici eu n-as mai face altu'..da, las ca sunteti tinerei, mai aveti vreme sa va razganditi..auzi, dar la noi Mihai adoarme instant dupa ce suge. la voi nu functioneaza? sa o speli, o schimbi de scutec inainte..apoi la san, culcat asa pe pat..si dupa ce adoarme scoti frumusel sanul, dc scartaie bagi suzi..si somn ..chit ca nu doarme mult, dar ea si dc doarme juma de ora, apoi e mai linistita.eu nu il mai tin sa ragaie, si vad ca doarme linistit atat cat doarme, acum sunt mai maricei, nu mai e musai.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Victo, nici al meu nu doarme la san... ma rog, nu adormea, pe vremea cand aveam laptic... numai in primele 2 sapt a adormit la san. De atunci, dupa fiecare papa e mai activ, mai vioi... zici ca ii dau pepsi, nu lapte...
Mycya, asa si al meu cu suzeta. O scuipa, si apoi plange dupa ea... si minim 2 ore pe noapte o tine cu treziri din 10 in 10 min dupa suzeta...
greu cu copilasi.. ce sa faci???
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Mycya spune:
Victo rareori imi adoarme la san seara, noi chiar avem program seara de baita, papica si nanita dar ea se pare ca uita ca se adoarme dupa . noaptea da cand se trezeste doar pentru papa dar in nici un caz nu o mai ridic sa scoata aerul ca atunci am pus-o
crede ca e ora de vorbit, jucat si salut somn ![]()
Crispro la mine nu plange daca ma ridic repede si ii dau suzeta, dar de o las fara mi se si trezeste si incepe sa si planga. aseara cum eu mi-am pus pernuta pe ureche ca sotul a adormit-o in cele din urma, eu nu am auzit ca o cauta si sotul cum nu are auzul dezvoltat de mama
sa trezit abia cand a inceput sa planga 
acum imi doarme fata de 2 ore (recupereaza noaptea mai putin dormita) si chiar daca a scapat suzeta nici nu caraie
deci numa noaptea stie sa faca figuri dupa ea 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010