Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici
Oana am luat maxi cosi pearl, care este urmatorul pentru ca pot folosi acelasi isofix si nu mai trebuie sa cumpar altul, as fi vrut cu spatele la sensul de mers, aici nu au, am fost si la viena si nu am gasit... asa ca am luat cu fata, mi-au zis ca se gasesc in tarile nordice dar leti nu mai incape in scaunul ei asa ca am luat pana la urma pe mov cum este cel prezentat de Eladea!

La sondajul cu scaunele nu ma pricep prea bine, important este zic eu protectie laterala, coloana si pozitia de somn pt drumul lung. Daca nu am dreptate sa imi spuneti!

Eu am mers la scaune de la inceput pe sfatul Otiliei si pe review-urile de pe internet ca la preturi nu am vazut diferente. Primul scaum 160 euro al doilea 190 euro.

Noi de o sapt papam la 6.30 pm, dormim la 8.00 pm si ne mai trezim dimineata la 8. Avem 4 mese pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, felicitari pt primul dintisor!!! Chiar ca are program fain de somn Matei...

Al meu doarme de la 9 la 9, dar cu n-spe treziri. Oricum, papa ii dau numai la 5 dimi, in rest merge suzeta. Esta cand pana la 5 se foieset de numa, este cand nu... De la 5 dimi e mai greut, ca se trezeste cam la 2 ore...

Bumblebee, sanatate la sot! Sa nu ia si Victor... Distractie faina azi, cu bebel cuminte!

Legat de decalotare- fiecare medic e cu teoria lui. In spital , neonato zicea sa ii facem zilnic, si pe la 4-5 luni va fi ok. Pediatra 1 mi-a zis sa ii facem doar la baita, cat vine, nu fortam nimic (ceea ce mi se pare cel mai ok, ca oricum trebuie sa il cureti si pe acolo), iar pediatra 2 mi-a zis ca mai nou cica nu mai trebuie facut nimic, ca se face de la sine.. si atunci de unde atatea cazuri de fimoza, daca nu tb facut nimic? Io ii fac varianta pediatrei 1...

Wow, Carmen, ce bine doarme si Leti!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata!

declar o noapte dormita...si o durere de ceafa naucitoare....aveti grija de voi si de sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Noi am revenit la programul obisnuit...foieli toata noaptea,cateva plansete si mami obosita

Oana felicitari pt primul dintisor...ce usor a iesit,fara plansete si cu acelasi program de somn...super tare

Alina petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neata!

Bumblebee, sanatate sotului si odihna placuta!

Fetele, v-am intrebat si eu zilele trecute....ce detergent de copii mai folositi?

Oana, felicitari pt dintisor! ...nici asta n-ai simtit! Ce delfinas cuminte ai!!!

Eladeea, voi cum mai dormiti? De cate ori suge la tzatza noaptea? Tot asta doarme cu tzatza in gura si cand ii scapa se trezeste?

Azi noapte am dormit cat de cat mai bine...ne-am culcat la 21.30, s-a trezit la 23, i-am dat ceai (50 ml), la 24 iar s-a trezit, iar ceai 55 ml, m-am culcat si eu si s-a mai trezit la 3 cand i-am dat sa suga un san pietroi, dupa iar treziri la 4.30, la 6, 7.30, 8.30.

In seara asta imi pregatesc un bibe de ceai, de 240 ml

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Oana, stai linistita, nu era nimic important. Voiam sa stiu cum a suportat Matei drumul. Felicitari pt primul dintisor.... Nu a facut febra? Cum naiba sa scoti copilul de cap din baita? Ce idei au unii!!! De ce nu il tine toata ziua numai de cap, ca atunci se face inalt tare...
Legat de decalotare, noi nu ii facem nimic. Nu mergem nici la chirurgie. Si eu am tot citit pe net si am vazut ca se recomanda sa nu-i faci nimic. Doar generatia veche de pediatri mai insista cu decalotarea copilului. Nu vreau sa-i fac nimic copilului. Daca pana la 1, 2 ani nu se rezolva pb, prefer sa-i fac circumcizie si gata. Macar nu-i face nimic pe viu. Sper sa se rezolve de la sine. Macar acum, dupa ce am luat aceasta hotarare, nu mai imi bat capul ce sa fac legat de aceasta pb.
Acum vreau sa comand si eu girafa Sophie. Mi-am comandat si sacul de iarna pt carucior si a ajuns ieri, dar cum eram la Cluj, doar luni il vad si va spun atunci cum e...
Bumblebee, grea noapte ai avut! . Lasa ca azi cum aveti distractia programata, o sa uiti de toate. Distractie placuta!
La multi ani pt Riana!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, io folosesc Dalin lichid. Inainte am folosit Teo, si Sano. Mi se par la fel, toate, asa ca folosesc ce gasesc prin magazine. Asta Dalin nu imi place cum miroase... asa ca dupa ce se termina incerc sa iau altul... Dar ce noapte ai avut si tu.... of, la mine nu a fost chiar asa rau...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

gata!!!!!!!! am comandat scaunul de pe amazon!!abia astept sa-mi soseasca... am stat ieri(si azi noapte) pe net si am tot citit despre el, e super fain, inovativ si cu multe premii la siguranta...acu sper sa fie asa...sau mai bine zis sa nu avem nevoie vreodata sa-i testam limitele...

tina, noi sugem cand vrem... nu stiu de cate ori...ca asa cum ziceam, nu mai stau sa socotesc...sau sa ma uit la ceas...

ca detergent, folosim sano dar si persil sensitive...si cam toti detergentii pe care scrie sensitive si arata si un bebe pe punga...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

neata!

declar o noapte dormita...si o durere de ceafa naucitoare....aveti grija de voi si de sanatate!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Anca, sanatate si recuperare rapida....ufffff, da rau te-ai captusit cu piciorul.. trebuie sa stai in pat? sau poti umbla cu carje? cum esti?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Tina eu folosesc persil sensitive....da nu imi scoate petele de suc de morcov...oare as putea sa folosesc vanish?

Mergi la inceput