Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Mi-a venit sacul de iarna. E super si e atat de gros!! Pe langa ce am vazut in alte magazine la 4, 5 milioane, chiar imi place mult. Si eram stresata ca, caruciorul e mai ingust si nu o sa incapa, dar sta perfect.
Oana, am sunat si am comandat 2 girafe. Inca nu am primit mail de confirmare, dar sper ca imi trimit aia girafele.
Raul al meu a dormit de la 10, 30 aseara pana la 8, 30 azi dimineata fara nici o trezire. . Cred ca e si din cauza ca dupa masa ii dau cereale si seara bea 200 ml lapte si atunci nu ii mai e foame.
Ochidut, e tare frumos scaunul. Si mie imi tb unul care sa nu ocupe mult spatiu, ca si asa de abia ne descurcam...
Racusor, lasa mama ca nimeni nu ramane fara dintisori! La nepotica mea de abia la 8 luni i-a iesit primul. E adevarat ca se chinuie bietii puisori si ne chinuie si pe noi cu balutele ( de care asa m-am saturat), dar incet, incet vom trece prin toate...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

va salutam si noi de la Cluj,

abia ce ne-am intors de afara, a batut tare vantul si Victor a adunat praf negru pe frunte si pe la ochisori . Tare prost mananca iar, desi parca se redresase de vreo cateva zile, vad ca vitaminele si fierul n-au efect la noi In plus, dupa fiecare masa face multe parturi, oare e normal sau are colici din nou? Am inceput sa-i dau iarasi Bonisan, voi il dadeati inainte sau dupa masa?

lalala si ooana felicitari pentru dintisori

fetelor care ati luat sacul pentru carucior, oare se poate folosi si iarna viitoare, cand ei vor merge in picioare deja? Ma bate gandul sa iau si eu, ca la iarna cred ca li se face frig tare daca stau asa nemiscati in carut.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello fetele!!

La multe lunite sarbatoritilor de azi
ma duc sa citesc din urma si mai revin
si motivul cu care am intrat direct sa va scriu: la noi a venit iarna sunt asa happy ca simt cu adevarat ca se apropie Craciunul

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crispro, multumesc, draguta ca de obicei

ochidut, e o scumpa Larisa
Foarte tari pozele cu cele 2 liniute Si eu am pastrat amintire testul de sarcina.

Nu prea m-am lamurit de pe site-urile astea despre alaptare. Adica e clar se incurajeaza alaptarea cat mai frecventa. Azi am reusit sa o fentez cu pauza de 3 ore intre masa de 12 si cea de 15..
Nu inteleg de ce nu vrea sa pape mai mult de 100g la o masa.. Mananca ce mananca si apoi nu mai vrea neam, dar pumnul/ degetele si le baga in gura. Eu ce sa inteleg?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, daca baga manuta in gurita nu ii e neaparat foame. Al meu si dupa ce termina de mancat si nu mai vrea (ramane lapte in bibe), primul lucru isi indeasa mainile in gura... Iar ca sa manance mai mult, cred ca numai daca o lasi sa rabde un pic de fomica, sa stie ca numai peste 3 ore (de ex) ii dai papica, si in scurt timp se va obisnui, si va manca mai bine la masa. Acuma, io zic asa, pt ca al meu mananca la program. Acum de e a mancat numai 110. Dar sa fie sanatos, ca pana la 8 juma nu ii mai dau nimic (adica 4 ore).

Azi toata ziua a fost marait gramada, numai in brate, e obosit, dar nu vrea sa doarma, nici in brate... fac cu nervii...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput