Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 2
eladea2005 spune:
fetelor, am nevoie de parerile voastre...
vreau sa cumpar un scaun auto pt Eric, iar cel pe care il foloseste acum sa-l las pt Filip...
ma intereseaza un scaun care sa aiba spatarul reglabil, s fie safe si comod...so, am cautat pe net, si am gasit 2 modele care imi plac...acu vreau sa va intreb voi pe care l-ati alege:
www.kinderline.ro/articol.php?id=SUP-santino" target="_blank">Santino
sau
www.kinderline.ro/articol.php?id=ESP- 56" target="_blank">Espiro
mersic anticipat!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 fetelor, am nevoie de parerile voastre... vreau sa cumpar un scaun auto pt Eric, iar cel pe care il foloseste acum sa-l las pt Filip... ma intereseaza un scaun care sa aiba spatarul reglabil, s fie safe si comod...so, am cautat pe net, si am gasit 2 modele care imi plac...acu vreau sa va intreb voi pe care l-ati alege: www.kinderline.ro/articol.php?id=SUP-santino" target="_blank">Santino sau www.kinderline.ro/articol.php?id=ESP- 56" target="_blank">Espiro mersic anticipat! LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
eu as alege Espiro, mi se pare mai solid, mai bine ancorat in baza.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Victo, Tina facea asa cu titi in gura... am incercat si io, o singura data a mers, pt o ora juma...al meu nu stie de somn, mananca tot mai putin...
Racusor, ce figura Andrei cu sucul... e pofticios...
Si io imi iau scaun Chicco Polly, ca imi doresc tare mult sa manance... si cumva sa ma asigur ca e bun scaunul, confortabil, sa ii placa si lui... desi daca e sa fie ca unii copilasi ai vostri (primii- Ale a Larisei, Maria lui Rodi sau Eric), nu conteaza de nici un fel scaunul...
Eladea, Espiro imi pare mai solid...
Am fost si noi 2 ore la ziua unei fine, fara copil. A stat cu soacra, a fost ncuminte, ca de obicei, si a dormit traditionala jumate de ora...acum i-am data papa- numai 140, iar la cea de dinainte tot asa a mancat si merg s ail pun la somn... Iar sotul merge la Cluj la noapte , dupa nasu-so, la aeroport... ce nu-mi place...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Rezolvat cu somnul, l-am pus in pat, il tin de mana 3-4 minute pana zic rugaciunile si e aproape adormit... Sa vedem ce noapte ne asteapta...
Poze
Roxana_Theo spune:
Cristina, eu zic ca 140 de ml e bine. Pana la urma eu am ajuns sa cred ca atata vreme cat deschide gura si mananca ceva este bine.
Spun asta ptr ca incepand de noaptea trecuta Theo nu mai mananca lapte din bibe. Acum cateva zile nu mai manca ziua deloc, acum nu mai mananca nici noaptea. Asa ca toata noaptea trecuta s-a marait. I-am dat ceai pana cand s-a facut 6 dimineata si am trecut la lingurita.
Sa vedem cum va fi la noapte. Am schimbat azi si laptele, am trecut pe Aptamil. Nu s-a aratat impresionat. Se pare ca am viata grea.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
crispro spune:
Of, Roxana... greu iti e... eu ii dau Milumil- cica e dulce si le place... Io initial i-am dat Topfer, ca in spital, e mai scump. Dar nu era foarte incantat, asa ca l-am schimbat cu Milumil. Aptamilul e si mai scump, dar cica foarte bun pt copilasi. SPer sa ai o noapte usoara si linistita.
Poze
bumblebee spune:
Denisa, idei nu prea am, adica as face cu dovlecel si suc de rosii, dar nu am o reteta anume in minte. Asa ca, astept retete, multam anticipat
Roxana, iubita, ce chin ai, tu chiar ca ai de ce sa te plangi. De ce-o fi prins Teo asa o aversiune fata de bibe? Victor ii trimite lui Teo si il invita la un bibe
Aptamil, Humana, astea ar fi cica f bune. Topferul e bio, deci cel mai bun. Eu i-am dat la inceput NAN (ce a prmit in maternitate), dup-aia Humana la recomandarea pediatrului, n-a schitat nimic la schimbarea formulei.
Am terminat tortul, e demential, acum l-am pus la rece, maine nu va iert, bag poze Dar suntem plini de ciocolata, V are si el pe salopetica, tre' sa-l schimb, iar A stat cu noi in bucatarie in bouncer, a fost sef marait si urlacios. Barbateii mei au tinut-o cam la 37,3 C, piciul poate fi asa de la vaccin, dar Papa Bear nu ai stiu
Pt mAine am luat coifuri, baloane, stiu ca nu e aniversare, dar e prima onomastica, mami si tati sunt ca 2 copii . Vin nanii, socrela si inca 2 prieteni, asadar, maine avem zi mare Numai sa se simta puiutul bine.
Eladea, mie imi place Santino
Daca mai vroiam sa spun ceva, nu mai tin minte
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
bumblebee spune:
Mycya, cum mai stau lucrurile cu rinichii Andrei?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Mycya spune:
off abia am terminat si io de facut mancare ma tinut fata asta numa in urlaturi, nu ii convenea ca tre sa stea in fisher...
Rody ce ma bucur ca iti place. si la mine in casa asa bine mirosea cand ma bagat-o in cuptor ca nu am mai avu rabdare sa se raceasca si am inceput sa pap asa calda
Roxana eu si acum folosesc milchzuker doar asa sa nu zic ca nu fac nimic impotriva constipatiei dar nic
Bumblee e mai bine multumesc de intrebare. diferenta intre ei inca exista dar e mica . facem controale periodice si din ce spune medicul e spre bine multumim lui Dumnezeu
Mami de Andra Maria 02.08.2010
tina_80 spune:
Am reusit si eu sa-l culc pe Raducu, de pe la 21.30 si mi-am promis ca pana la 2 nu mai vede tzatza(m-am inchis la sutien si camasa ca sa nu-i mai miroasa a lapte)
Am facut ceai si l-am adus in dormitor (pe calorifer)....cand se va trezi, ca sigur se trezeste (obisnuieste sa-si ridice picioarele de zici ca face lumanarea) ii dau ceai. Sper sa am succes!
Azi am iesit cu cumnatele la cafea si una din ele mi-a spus ca la 6luni i-a dat copilul mamei ei (stau in aceeasi casa dar cu intrari separate) ca sa nu-i mai dea tzatza noaptea...dar ea n-a stiut ce i-a facut mama ei copilului de n-a mai cerut noaptea...cred ca o sun sa-mi spuna si mie secretul
Roxana, ai incercat sa-i dai lui Theo laptic cu o tetina mai mare, sa-i curga mai usor?....zic si eu!
Poti incerca si cu o canitza cu cioc.....ca deja e mare are 5 luni si un pic
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010