Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Bon soir![]()
Va pupez gagici, tare dragi imi mai sunteti
Oana, ti-am felicitat iepurasul? 
Victo, sper ca Stefan sa treaca mai repede peste rebeliunea asta. 
Roxana, eu nu reusesc sa deschid linkul 
Acum sa va pove
A fost fain, bb meu, desi stingher, a fost cumintel, numai ca soacra-mea e extrem de posesiva cu el, in fine... Incerc sa nu ma pun in minte cu ea, nu vreau sa intervin in relatia buni-nepotel, dar na, ma mai deranjeaza si pe mine... N-a mai venit nenea ala neinvitat, care de fapt spunea ca trece prin Bacau si ea nu a spus nu, deci socrela nevinovata. Nu stiu cat de coerenta am fost 
Papa bun, bun, a facut si soacra niste sarmAle si racituri de-a dreptul neserios de bune, atmosfera placuta, tortul suoermisto! O sa-l mai fac, e f ciocolatos, exact cum ne place noua
Cand raportam kg/dimensiuni? Acuma, luni? Ca nu mai stiu cand se implineste luna.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
giorgia23 spune:
Roxana am votat si eu
A mea fata e treaza de la ora 4
...i/am facut baie la 6 si a motait(ca nu se poate numi somn) vreo 20min ...desi ii este somn nu vrea sa adoarma
...am incercat si leganata,si in brate,si la san...nu si iar nu
...si nici ca nu mai adoarme pana pe la 22.30-23
A si ca noutate sta singura in fundulet pt cateva secunde bune
Va urez noapte buna si somn cat mai lung
bumblebee spune:
Eu acum spal cu sano sensitive, petele cu ariel professional. Dupa ce termin punga asta, las spalatul cu detergentul nostru, continuam sa clatim de 2 ori.
Alina
Mamica fericita de
Luna 4
crispro spune:
votat si eu. Bumblebee, vezi ca este o virgula pusa din greseala la adresa... sterge-o si va merge.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro votat si eu. Bumblebee, vezi ca este o virgula pusa din greseala la adresa... sterge-o si va merge. ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4
bumblebee spune:
Fetelor, vreau si eu linkul ca sa votez, ca nu gasesc programul care tb votat
, ce sa-i faci, mor neuronii...
Noapte buna, somn usor si pufos delfinasi! 
Alina
Mamica fericita de
Luna 4
Cris2010 spune:
Votat si eu proiectul. Sper sa castige.
Oana, felicitari pt
.
Racusor, cum mai e Andreiut? Noi luam un sfert de doza de oscilo si echinacea 3 gr. pe saptamana pt imunitate.
Eladea, super scaunul. O sa fie Filip invidios pe Eric
. Si scaunul de masa al lui Carmen e foarte interesant.
Fetelor, eu am o dilema cu Debridat-ul. De cand il luam, vreo patru zile, kk e zilnic dar foarte apos, nu ramane nimic pe scutec. Inainte facea la 4-5 zile doar cu supozitor si era pastos. Oare am dat in diaree???
Pup delfinasii si mamicile de noapte buna.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto Luna 3+
Mycya spune:
Bumblee ce ma bucur ca a fost totul bine si frumos 
Roxana spunea ca trebuie sa ne facem cont ca sa putem vota. intru la orasul meu (parca
) si acolo gasesti.
Carmen ce scumpa e Leti
seamana cu tati ei intr-o poza asa tare .
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui coteasca Tina multumesc de info. Si eu am inceput azi sa-I dau suculet de morcov. I-am dat vreo 5 lingurite si daca a inghitit de 2 ori, restul l-a scuipat afara. Maine incercam din nou, si de sapt viitoare incepem cu suculet de mar, apoi le combiman si mai vedem. Vad ca tu ai inceput cu mar, a avut vreo reactie ceva??? Tina, dar ce fel de ceai ii dai lui Raducu?? Si de ce ii dai?? Dar nu-I mai dai san?? Ca parca tu aveai LM, nu-I daduserai completare, sau ma insel?? Eu folosesc Dalin lichid, si e tare bun. Bumblebee, si tu, la fel ca si Tina ii dai ceai lui Victor?? Pupici |
Am inceput cu sucul de mar pt ca are un gust mai bun, e dulce-acrisor in comparatie cu sucul de morcov.Dupa, i-am bagat in sucul de mar si putin morcov (un morcov cam cat degetul mic la un mar potrivit si ies cam 100 ml de suc) ......intr-o masa de fructe cam marul e baza(cel putin la inceput), celelalte vin intr-o proportie mai mica......... Zic eu ca ar fi mai bine asa
. Azi, a papat 40 ml de suc de mar cu morcov si crestem cantitatea timp de 3 zile sa vedem cum tolereaza morcovul(am vazut ca de la mar nu are nimic, asta in primele zile, acum urmarim morcovul:d), dupa care pun si bucatica mica de para s.a.m.d.
Am inteles ca tu le dai separat timp de cateva zile si dupa le combini, cam cum a spus si Carmen...dar eu nu prea am timp si chef.....mi se pare ca pierd prea mult timp

Oare gresesc? Spuneti-mi!!!
II dau ceai de chimen pt ca vreau sa-i fac un program de masa, ca vb aia am inceput diversificarea si nu mai putem manca haotic(mai ales noaptea).....suntem mari si tb sa ne adaptam.....sper sa si reusesc

Raducu, a fost exclusiv san, dar acum cateva zile a inceput sa-mi refuze sanul...pt ca nu se satura si a mancat 70ml LP .......pai la 9,1 kg(cantarit la 5 luni fix) cred si eu sa nu se sature...asa mi-a spus si pediatru
Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui crispro Coteasca, io de aici am luat vacuta/magarusul- e cel mai ieftin, din ce m-am uitat... Tina ii da ceai ca sa nu ii ofere sanul la fiecare scancet, si cumva sa se invete Raducu sa nu se mai trezeasca asa des pt un amarat de ceai... ca el se trezeste din 2 in 2 ore noaptea, si numai cu titi in gura ii place. Iar de Rev vrea sa mearga Tina cu sotu, sa il lase pe Raducu cu mama ei... si atunci tre sa gaseasca altceva in loc de titi. Cred ca am zis bine, nu, Tina? ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
Da!!!

Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010