Invatatoare clasa a IV-a anul 2010-2011 sc. 97

Invatatoare clasa a IV-a anul 2010-2011 sc. 97 | Autor: Ela2001

Link direct la acest mesaj

Buna.
As vrea sa-mi inscriu copilul in clasa intii la scoala 97.
M-am uitat pe site-ul scolii si am vazut care invatatoare au anul acesta clasa a IV-a, insa nu stiu nimic despre nici una dintre ele.
M-ar ajuta orice informatie de la mamici care au copilul la aceasta scoala.
Va multumesc.

EDIT: Am schimbat titlul subiectului, poate asa imi da cineva mai multe detalii despre invatatoarele din clasa a IV-a de la scoala 97.
Asadar, nu are nimeni copilul in clasa a IV-a la sc. 97?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria.amana spune:

M-am uitat si eu acum repede pe site
Cele mai bune invatatoare care au anul acesta clasa a IV-a sunt dna Istodor si dna Dogarel. Pareri extrem de bune am auzit si despre dna Oprea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Maria multumesc pt info.
Cum sunt aceste invatatoare, sunt tinere?
As prefera ca invatatoarea sa fie mai tanara (dar nu neaparat), tonica, sa aiba rabdare cu copiii.
Vreau o invatatoare buna, dar care sa nu streseze copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Maria chiar azi mi-a mai spus cineva despre cele 3 doamne invatatoare, pe care mi le-ai spus si tu, ca sunt cele mai bune.
Despre dna Istodor mi-a zis ca ii cearta cam rau pe copii, iar dna OPrea este f apropiata de copii (am impresia ca este si cea mai tanara dintre ele).
Acum chiar ca nu stiu pe care s-o aleg.
Si mai am inca o dilema- cum sa procedez cu inscrierea: sa merg sa vorbesc direct cu invatatoarea sau sa merg la directoare?
Oare daca vorbesc cu invatatoarea, am certitudinea ca o sa-mi fie acceptat dosarul de inscriere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.amana spune:

Intr-adevar, dna Oprea este cea mai tanara, cam la 33-35 de ani. A fost la supraveghere unde a dat o testare nepotul meu si i-a placut de ea ca nu i-a certat :)))
O sa ma interesez la o prietena care are copilul la ea, sa-mi dea detalii.
Cel mai bine ar fi cand inscrii copilul sa treci la doamna directoare prima data, ea este cea cu decizia cea mai importanta sau sa gesesti pe cineva care sa te recomande la invatatoarea dorita.
Cele mai solicitate cred ca vor fi d-na Dogarel si d-na Istodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gwendollyn spune:

Buna,

Nu e bine sa va inscrieti copiii la Dna Dogarel,ea nu are copii si din acest motiv nu se comporta normal cu ei,ii face in toate felurile,tampiti,ticalosi,etc.Are cativa preferati in clasa ei si face favoritisme si instiga permanent copiii la violenta unii impotriva celorlalti.
Dna Istodor este clar un om normal si o invatatoare buna,care comunica bine cu copiii si cu parintii.

Mergi la inceput