Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)
Raspunsuri - Pagina 14
maria_alexia spune:
Tot io, caci vad peste 100 de read-uri de la ultimul mesaj, si totusi nici un raspuns . Pe unde sunteti ?
Avand in vedere ultimele participari si propuneri, as ruga pe Laura, Mihaleka sau Lilanda sa propuna urmatoarea tema. Cine ajunge primul castiga .
Laura25 spune:
Eu propun sa ne dea Lilanda tema.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
maria_alexia spune:
as mai avea o propunere, sa nu se mai streseze coordonatorul si cu asta: citim impreuna si fara premiu .
corap spune:
pai am eu un premiu gata, e ala de la citim impreuna nobelii, dar pe care abia acum am reusit sa-l termin... oricum, eu ma oferisem sa pun premiul de fiecare data, dar am intampinat niste greutati (timp = 0) si am adunat puncte si la capitolul neseriozitate, scuze.
hai sa stabilim ca lilanda propune tema (promit sa citesc ce s-o "da" de data asta), eu pun premiul care s-a "reportat" si trimit pm la membrii vechi ai clubului, poate-poate mai animam activitatea pe-aici.
beshter spune:
si eu as vrea tema de la lilanda; nici nu cred ca a propus vreodata!
eu is p-aci, nu dezertez, nu tradez cauza, dar am foarte multe pe cap in perioada asta
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
lilanda spune:
Noah, precum vedeti eu nici printe ultimii 100 de cititori mentionati nu ma numar. Noroc de weekend si de curtoazia voastra
De propus, am mai propus odata (nemtii) si va amenintam cu Nabokov. Acum nu scapati :)) In opinia mea, de la Masenka si pina la Originalul Laurei, fiecare carte a lui Nabokov merita citita. Desi i-am citit majoritatea cartilor, am citeva goluri importante: Lolita si Ada si ardoarea. Mi-ar placea sa citesc impreuna cu voi www.polirom.ro/catalog/carte/ada-sau-ardoarea-o-cronica-de-famili-3038/" target="_blank">ultima :))
Ca premiu, ma gindesc la un mic obiect de decor, danish design! Poza o sa pun dupa ce fac achizitia! E bine?
beshter spune:
foarte frumos!
io propun www.polirom.ro/catalog/carte/invitatie-la-esafod-3079/" target="_blank">Invitatie la esafod.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Adela99 spune:
si mie imi place tema, da' ma-nerveaza suedejii, ca nu gasesc decat Lolita si www.polirom.ro/catalog/carte/apararea-lujin-3991/" target="_blank"> Apararea Lujin , pe care o propun; altfel as fi citit cu placere Ada sau ardoarea si iar ma vad pe dinafara din cauza de suedeji, nestapanirea limbii engleze, lenea si ne-rabdarea de a comanda carti din .ro :)
maria_alexia spune:
Eu voi da intaietate la vot celor din strainatate, chiar ma gandeam ca poate ati fi participat mai mult daca nu era pb procurarii cartilor.
Altfel, tocmai citesc Lolita, profitand de www.polirom.ro/catalog/carte/pachet-promotional-top-10 -01-04--4038/" target="_blank">promotia de la Polirom .
PS. Nabokov: Camera obscura mi-a placut mult, as reciti-o, din Masenka nu retin nimic-nimic, Lolita... hmmm, senzatie tare amara deocamdata.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Eu voi da intaietate la vot celor din strainatate, chiar ma gandeam ca poate ati fi participat mai mult daca nu era pb procurarii cartilor. Altfel, tocmai citesc Lolita, profitand de www.polirom.ro/catalog/carte/pachet-promotional-top-10 -01-04--4038/" target="_blank">promotia de la Polirom . PS. Nabokov: Camera obscura mi-a placut mult, as reciti-o, din Masenka nu retin nimic-nimic, Lolita... hmmm, senzatie tare amara deocamdata. |
Multumesc de pont! Am comandat si eu acum pachetul.
Mai scrieti pe aici cand vedeti promotii tentante, prinde bine si altora.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me