Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

La multi ani Chiara! Sa cresti mare,sanatoasa,norocoasa si voioasa!

Mami de Chiara,te mai asteptam pe la noi . Sa ne arati si noua pozele de la petrecere
Pupici dulci fetelor de la malul marii

Monica,nu stiu cum e cu temperatura asta ,imi pare rau ca nu-ti pot fi de folos.

Noi inca o tragem cu tusea si mucii ,nu mai pooot. Le-am dat Prospan la inceput,ca e din plante...n-am vazut imbunatatiri asa ca am trecut pe Eurespal. Nici asta nu e bun de nimic. Adica nah,au 2 zile in care tusesc de 2-3 ori pe zi si apoi iar o luam de la inceput,cu tuse din aia ce nu se mai termina . Le-am dat chiar si sirop de ridiche neagra si nimic...

Si mi-e ciuda ca Alex sta acasa si cred ca de sapt viitoare incep repetitiile pentru serbarea de Craciun...

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Mos Craciun exista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
Buna dimineataaaaaa!!!EU evident ca am adormit ca purcelu aseara da vad ca n-am pierdut nimic LA MULTI ANI CHIARA Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii Mami de CHiara, am vazut pozici si declar cu mana pe inima ca ai o frumusete de fetita cu niste ochi superbi. IAr tu mami, arati MINUNAT!! Va doresc sa fiti fericiti si sa va bucurati de o viata frumoasa. Te asteptam sa mai intri pe la noi ca ne e dor de voi Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainteIngerasul Andrei
Multumesc din inima! Si mie mi-e tare dor de voi, dar mi-e asa de rusine ca nu pot scrie zilnic... Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07
Buna dimineata! La multi ani Chiara! Sa cresti mare,sanatoasa,norocoasa si voioasa!Mami de Chiara,te mai asteptam pe la noi . Sa ne arati si noua pozele de la petrecere Pupici dulci fetelor de la malul marii
Multumesc frumos Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

Monica cum mai este Dragos cu febra? Sper sa fie de la dintosi (desi la noi nu a existat pana acum nici o febra inexplicabila pe care s-o pun pe seama dintilor, insa am inteles ca sunt copii care se pot manifesta asa...) si sa se potoleasca, sa lase baiatul linistit
A, ca mor sa te intreb: te-ai mutat in Canary Islands? si nimic nu zici? party ceva?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

La multi ani Chiara, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa la suflet!

Mary, mie pt tuse mi-au dat rezultate plantusin cu miere si broncho fort day daca tuseste ziua.

Vik draga, vezi sa nu fi trims altcuiva nr tau de tel ca eu nu am primit PM de la tine.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Chiara draga!

Sa fii sanatoasa si fericita! Si sa iti bucuri in continuare parintii la fel cum ai facut-o acu un an! O zi minunata, va pup cu mult drag! Andre, ma bucur asa de mult ca ai intrat cu ocazia asta la noi!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

neatza

Monica cum mai este Dragos cu febra? Sper sa fie de la dintosi (desi la noi nu a existat pana acum nici o febra inexplicabila pe care s-o pun pe seama dintilor, insa am inteles ca sunt copii care se pot manifesta asa...) si sa se potoleasca, sa lase baiatul linistit
A, ca mor sa te intreb: te-ai mutat in Canary Islands? si nimic nu zici? party ceva?

As vrea eu. Nu m-am mutat dar sufletul mi-a ramas acolo (emoticon care ofteaza de dor)

Dragos e bine, nu a mai facut febra, azi-noapte a dormit bine dar s-a culcat la 12 noaptea si s-a trezit azi la 11 si acum nexam somn si parca vad ca iar doarme aiurea. NU stiu ce naiba s-a intamplat de si-a schimbat asa aiurea programul. IN rest e vesel si plin de enrgie
Ideea e ca el a mai facut asa febra pana in 38 cu 5, inexplicabila, care a durat o singura zi, inainte sa ii sparga alti 2 dinti (nu mai tin minte care )

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni ma bucur ca e mai bine Dragoselul!

Si pe Alex am reusit sa-l culc dupa 12 azi-noapte (la fix azi ala din azi-noapte), si apoi (dupa cateva treziri intermediare pentru supt) s-a trezit la 4 de tot. Oricum si la 12 eram praf, terminata, executata intr-un mare fel, si fizic si psihic, asa ca trezirea de la 4 a fost cireasa de pe tort . Cu greu l-am adormit la loc, dar pentru putin timp doar...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Saluti dragutelor!

Intru si eu tiptil tiptil (sa nu cumva sa trezesc vreun copilas care face nanel la ora asta), sarut frunticica Chiarei, o imbratisez pe mami Andre si ma arunc peste tortul ala delicios, cu ratzusca...sper ca mi-ati lasat si mine un pic...macar o lingura de lins.

La multi ani fericiti Chiara! sa fii sanatoasa fetita frumoasa!

Andre te mai asteptam pe la noi..cu drag! si sa stii ca aici nu avem condica de semnat zilnic

Sanatate multa bolnaviorilor!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Moni ma bucur ca e mai bine Dragoselul!

Si pe Alex am reusit sa-l culc dupa 12 azi-noapte (la fix azi ala din azi-noapte), si apoi (dupa cateva treziri intermediare pentru supt) s-a trezit la 4 de tot. Oricum si la 12 eram praf, terminata, executata intr-un mare fel, si fizic si psihic, asa ca trezirea de la 4 a fost cireasa de pe tort . Cu greu l-am adormit la loc, dar pentru putin timp doar...

Cred ca mai bine taceam cu dormitul pana la 11. SA sti ca nu m-am plans ca se culca la 12 ci doar imi pun semne de intrebare pt ca el avea program ca la armata . As fi chiar nesimtita sa ma plang in astfel de conditii. Of, sorry daca te-am suparat

Va pup si sper sa recuperezi candva, cat de curand, somnul si tu si Alex

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput