Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
Mely noi nu incercam decat sa ne dam cu parerea, nu ai putea sa mai mergi la un medic? Ai deplina incredere in dr tau? Zic si eu.
----------------------------------------------
Alex, mami de
Alessia
in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
draga mea, poate ca noi te zapacim de cap...pune-te la un film bun, fa-ti un ceiuc, incearca sa te odihnesti la noapte si vezi maine dimineata ce-i de facut...cum spune Alex, fa cum simti;
este drept ca eu, cu o sarcina pierduta in antecedente, aveam un motiv bun pentru a lua acest medicament.
tu stii ca noi nu avem nici o putere...va fi exact asa cum trebuie sa fie!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Andrecluj spune:
Mely Ma bag si eu unde nu-mi fierbe oala, oricum Dana zice cel mai bine, insa eu am luat primele 12 saptamani de sarcina Duphaston si Utrogestan, apoi toata sarcina Utrogestan, tratament dat de 2 ginecologi. Dar eu aveam risc mare de pierdere, placenta previa, etc. Sa fie cu noroc! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
monis5 spune:
buna seara 

sarbatoritilor zilei, Andree si Andreuti, sa traiti si sa petreceti frumos! 

Meli am vrut sa intru sa te felicit aseara, am si spus la subiectul nostru despre tine, dar n-am mai apucat
, asa ca iti trimit acum o mare imbratisare
si sper sa fie asa cum iti doresti. Tare esti de admirat, asa cum zic fetele, eu eram praf la 22 de ani, tu... chapeau! 

Biaz ai Pm
. Te imbratisez si iti urez mare spor la programul incarcat. Sa termini de descarcat
pana la Craciun
.
Uka ma bucur tare ca esti mai linistita si Carinuk in regula. Sa stii ca am patit si eu intr-o zi, eram cu copilul in carucior, de vorba cu alta mamica si m-am intors brusc (ca sa intru in magazinul in fata caruia eram) si am dat peste o fetita
. Era pe la vreo 2-3 ani asa, de manutza cu o bunica si nu am dat-o pe jos sau ceva, dar am dat clar peste ea. Am crezut ca si mor, nici nu mai stiam pe unde sa cer scuze, ce sa zic... ce sa fac... 
. Na, accidente.. Hai ti pup 
Ma bucur ca puii mici si dragi Ana, Alex si David intra la recuperari cu sanatatile. Pup mamele lor obosite [n]Nela
, Raluk
+ Luci
. SI recuperare usoara lui David. Diamar si tie
.
Eu am fost azi sa-l caut pe Uini za puh si nu l-am gasit
. Alex[/b] imi spui si mie de unde l-ai luat?
Merci 
noapte pozitiva 
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun 
alex25 spune:
Monis e oferta in Carrefour si costa 129ron....chiar in seara asta l-am vazut eu in Berceni, daca vrei iti cumpar eu si ne intalnim, dacanu il gasesti.
Alex, mami de
Alessia
in asteptarea
alex25 spune:
Ah, si ma tot tin sa va zic ceva. Am fost si eu sambata in Dragonul Rosu si i-am luat calut ca al Monicai. Exista in Dragonul nr.2, ala mare cu scara rulanta pe mijloc, la etaj, chiar cum urci scarile. Sunt 3 marimi diferite 85-100-120 ron, canta, misca din coada si din gura...abia astept sa vad reactia mandrei.
Alex, mami de
Alessia
in asteptarea
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Monis e oferta in Carrefour si costa 129ron....chiar in seara asta l-am vazut eu in Berceni, daca vrei iti cumpar eu si ne intalnim, dacanu il gasesti. ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia in asteptarea Da Doamne sa fim sanatoase!![]() |
Eu am cautat la fitze
in Feeria. Incerc maine si la Orhideea, desi parca-mi vine sa te rog sa mi-l cumperi, asa poate ma vad si eu cu o mamica de dovlecel 
. Merci mult de tot, hai ca vad maine ce si cum fac 
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
diamar78 spune:
Multumim pt gandurile bune dar stati linistite ca acum seara nu mai stiam ce sa-i fac ca sa nu mai fie asa de agitat si sa nu mai sara prin casa ca mi-a spus dr sa stea mai linistit 2-3 zile dar el nu stia ce cal naravas am eu acasa.
Meli, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Oricum e bine daca esti recuperata.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
aricelul spune:
Buna,
intru repede sa va urez si sa le urez celor care sarbatoriti/sc de Sf Andrei, multa sanatate, numai bine si multe bucurii !!!
Mely
sa fie totul bine.
Nela ma bucur tare mult ca am mai vazut-o pe Ana, dar cel mai mult ca am vazut-o ca papa..sa DD sa inceapa sa manance din ce in ce mai bine.
Luto sper sa se refaca David cat mai repede si sa reusiti sa treceti usor peste aceasta perioada. Multa sanatate si succes la introducerea formulei.
Multa sanatate dovleceilor !
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!