Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
mary_07 spune:
Alex,Monica,
Sunt cam blue...chiar daca a fost o adevarata surpriza pt noi venirea unui bb ,deja de aseara si pana azi m-am gandit atat de mult la asta incat acum n-as fi prea ok sa aflu ca de fapt nu sunt insarcinata .
Cred ca o sa fac un test de sange (Alex,),probabil joi/vineri.
2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !
Mos Craciun exista !
Vine barza cu bb3 !!!
mary_07 spune:
Am uitat sa va spun ca pe bilet scrie "amenoree secundara"
Acum citesc pe net sa vad cu ce se mananca treaba asta si sunt total in ceata.
Mos Craciun exista !
Vine barza cu bb3 !!!
Dana15 spune:
Meli luna trecuta ai avut menstruatie?
Medicul nu a putut sa puna diagnosticul de sarcina in acest moment...de aceea a spus amenoree secundara, adica lipsa menstruatiei, care poate fi secundara unei sarcini.
Te imbratisez cu drag!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
mary_07 spune:
Dana,.Am avut,mi-a venit pe 28 octombrie .
Am citit pe net si mi-au venit numai ganduri negre in minte .Gata...cum o vrea DD!
Later edit : Dana tu ce zici,sa iau pastilele? Ma ajuta la ceva? nu dauneaza cu nimic?
Mos Craciun exista !
Vine barza cu bb3 !!!
raluk16 spune:
Meli, eu subscriu la ce a zis Moni. La sarcina cu Alex, chiar daca medicii din Cluj imi spuneau ca nu am cum fi gravi, nu am mers la eco decat in sapt. 7 ca sa fiu sigura ca se vede ceva.
Deci de fapt eu zic ca sunt doar vesti bune, faptul ca organismul tau e ok. Esti tanara, nu ai avut probleme cu sarcini, te rog nu-ti fa ganduri negre ca nu e cazul.
Despre ce pilule e vorba?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Dana15 spune:
da, da, da!!!
ia utrogestanul!
acidul folic oricum trebuia sa-l iei
utrogestanul ajuta sarcina sa se fixeze...nu face deloc rau! ia-l asa cum ti-a fost indicat.
imi pare rau ca-ti faci ganduri negre...incearca sa nu...sa fi un pic indiferenta...stie dd cum este mai bine
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
raluk16 spune:
Nela ce frumoasa e Ana si cat i-a crescut parul! Si ce scumpica e cand ii intinde chifteluta lui tati!
Ma bucur tare ca e papacioasa!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
Mely eu stiu ca acidul folic e bun in sarcina, deci nu ar avea ce sa dauneze, am luat si eu cand am aflat ca sunt gravida. Despre Duphanston nu prea stiu ca se da la lipsa menstruatiei, nu stiu mai multe...sigur te vor ajuta fetele care stiu. Hai, capul sus.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
Va multumesc tare mult pentru raspunsuri
Mai degraba eram in dubii cu Duphastonul (nu stiam nimic despre el pana acum ), acidul folic l-am luat si la Alex si Razvi.
Doamne ajuta!
Mos Craciun exista !
Vine barza cu bb3 !!!