Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)
Raspunsuri - Pagina 5

ainigriv spune:
Pogo ,acum am vazut de treaba cu baita...nu trebuie sa-ti fie frica,nimeni nu a fost invatat si noi am fost stangaci la inceput...deci,noi ii faceam baie in fiecare seara intr-o cadita normala,fara forme,in care puneam un scutecel sa nu alunece,apa fiarta si racita in care statea un timp un saculet cu tarate si marar,asta pentru ca am venit cu o piodermita din spital,pe urma nu ne induram sa intrerupem SPA-ul ca-i facea pielea tare catifelata.Sotul o tinea sub gatulet cat eu o spalam pe capsor,apoi o intorcea pe burtica si eu masam spatele si piciorusele.Ei nu sunt asa de fragili pe cat par,totul este sa-i tii putin,sa aiba sentimentul de siguranta,sa nu se dezechilibreze in apa,ca de-aia capata frica,apoi totul devine o joaca si o placere.
Succes si baita placuta!!!

pogonici1977 spune:
aseara iamn facut prima baita..corecta..doamna ma asistat..si mai zis ca e bine..mia trecut teama...miam intrat in rol cu pasi repezi..azi miam depus dosarul de indeminzat
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

pogonici1977 spune:
aseara iamn facut prima baita..corecta..doamna ma asistat..si mai zis ca e bine..mia trecut teama...miam intrat in rol cu pasi repezi..azi miam depus dosarul de indeminzatia cresterea copilului...ce happy erammmm....
abia asteptam botezulll...noapte incepe sa fie agiatata..simt ei beblusiii
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

caciantoni spune:
Doamne ajuta!
fetele va postez mai jos un link unde veti gasi viata Sf. Andrei......sa va fie de folos......
http://www.sfantulandrei.info/viata.php

MaraAnisia spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi - copilasi, gravidute, mamici,tatici, bunici, sa fiti sanatosi si fericiti.
Sandaa, caciantoni, bebelu86, multumim pt acatist,colind si povestea despre Sf. Andrei.
Livsy, pe unde esti?
Carmelly, ce frumos ca vii pe la noi sa ne povestesti despre minunile tale
Aingriv, ce-ti face burtica? dar bubita?
Pogo, felicitari pt baita reusita
Maria81, este f normal ce povestesti tu despre ce se intampla cand faci rugaciunea. este f bine ca ajungi sa te rogi, ca iti pui pb ca poate gresesti. referitor la dorinta de a avea un bebe, eu indraznesc sa zic,din proprie experienta, ca solutia este uneori chiar in fata noastra, sau f usor de atins dar noi fie nu o luam in considerare fie nu a venit inca momentul de a o descoperi.
Ioanact, ti-am admirat printesele, sunt superbe.
Oanka, ce vesti ai despre bebe Siluan?
Pinuta, ce mai faci?
Numai bine tuturor
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Livsy spune:
Buna tuturor si din partea mea
Mara, multumesc de intrebare! Cu voia Lui Dumnezeu voi intra mai tarziu sa iti raspund pt ca acum nu pot...
LA MULTI ANI !!! fericiti tuturor celor ce poarta numele Sf Apostol Andrei, prunci si mari, copii si adulti! Dumnezeu sa va binecuvanteze, sa va simtiti ocrotiti (ocrotite)! Doamne Ajuta!

sandaa spune:
LA MULTI ANI celor care poarta numele SF Andrei. SA fiti sanatosi, iubiti si sfantul sa va ocroteasca mereu.
Doamne ajuta!

oanka80 spune:
In mare zi de sarbatorare spun LA MULTI ANI tutror celor care poarta numele Sfantului Apostol Andrei: bebelusi, fratiori si surioare, mamici, tatici, bunici.
am ajuns f tarziu acasa, dar am primit vesti bune de la o prietena de suflet ce a primit vesti de la Hanovra si mi-a scris aseara asa: " am lacrimi in ochi, am vorbit la Hanovra direct la statia de asistente, operatia e gata, siluan e la ICU intensive care e foarte bine, mami la fel. in 2 ore imi pot spune mai multe. asistenta a fost o dulce si mi-a povestit ca a decurs totul fara probleme si baby is very fine."
iar pe site e scris asa:
Dragii nostri,
in jurul orei 19 (ora Romaniei) am fost anuntati ca putem sa mergem sa il vedem si pe Siluan. Pe mamica lui o vazuseram mai devreme. Dupa operatiile facute, atit Siluan, cit si preoteasa Cecilia sint bine. Acum se afla amindoi la Terapie intensiva. Echipele de doctori care i-au operat sint foarte multumiti de evolutia amindurora. Deocamdata, partea de ficat prelevata se iriga foarte bine cu singe. Mai multe detalii va vom da in zilele urmatoare.
Multumim Sfintei Treimi si voua tuturor pentru dragoste, rugaciune si gindurile bune!
Post binecuvintat in continuare!
mari sunt minunile ceresti atunci cand e mare si credinta!!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

oanka80 spune:
pogonici eu primele 2 luni am facut baita Mariei numai impreuna cu tati. unul ii tinea capusorul si unul o spala usor. incet, incet capeti indemanare si iti va fi mai usor. sa intri aici pe forum unde scriu mamicile ce au bebei de-o varsta cu Nectaria ta draga si acolo afli f multe sfaturi. eu m-am folosit enorm de sfaturile altor mamici, m-am ajutat de experienta altora. acolo gasesti si discutii legat de programul de papa si somn al bebelusului, probleme cu care se confrunta alte mamici etc. doamne ajuta si cu incredere!!
va pup pe toate!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

pinuta spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Bebelu multumim de colind!Este minunat!
DD a facut o minune cu Siluan!
MaraAnisia!
Va citesc mereu si astept sa vina ziua in care sa va cer si eu sfaturi ca pogonici cum sa-i fac baita.
Poate Bunul Dumnezeu, Maica Domnului si Sf. Nectarie ne vor auzi si se vor indura de noi.
Tot ce imi doresc de sarbatori e sa schimb pampers si sa aud un plans de copil la noi in casa.Caci, cu adevarat "pustii sunt casele fara copii!"
Doamne fa si pentru noi o minune!