Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 44
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
Claudia, multumim si noi, am cu drag Raulasul. Dar avem o rugaminte: sa umbli si la butonase, sa marchezi ca platit la facturi. |
Nu scurtati procedura, Jasmin trebuie sa dai linkurile (la un loc cu quote la confirmare), si noi trimitem confirmarile.
La fel si 007
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea La multi ani sarbatoritilor!! Alexandrina, cand si cum se vor face confirmarile pt Blue Rain? are si de la mine acest produs, am primit si eu pe email de la ea textul trimis la toata lumea, mai am produsul si vreau sa i-l trimit cu prima ocazie la posta, ca sa scap. E vorba de asta : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1173 dar astept intai confirmarea de la voi, nu? EDIT : poti sa o rogi daca mai vb cu ea sa-ti lase si un nr de tel?? ca vreau sa o anunt cand trimit pachetul, ca nu am chef sa ma trezesc cu el inapoi!! |
E sigur platit, insa n-am toate datele oficial. Am linkurile, acela e platit pentru Raul in mod particular.
Ar fi nevoie de confirmari de la cazurile Alex, Bogdan si Raul cu sumele ca vad ca intarzie cu chitantele de la Banca Transilvania.
In rest am confirmat pentru alte 5 cazuri tot ce-a avut.
Ii cer si numarul de telefon.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
madyrizi spune:
confirmat, confirmat... dar apasat pe buton de platit...cucu.
claudia.andrici, cand confirmi plata treci si la butoane si bifeaza de platit, te rog frumos. eu vreau sa le arhivez sa scap de ele .
neatza!!!
is cu capsa pusa ca mi-a venit coletelul de la corap inapoi. am platit la pus 2,60 iar la venire 4,50. ea a platit pentru el 5 lei asa ca eu consider ca l-am rascumparat si nu-l mai dau poa' sa-mi dea si mama negativului.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
szivarvany spune:
citat din mesajul lui mari_paun confirm plata de la mamagiuliei 30 lei |
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10909
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10907
Merci Mari, DAR te rog sa mi confirmi si factura de la bazar
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
corap spune:
neata!
ups, eu jur ca nu l-am primit, ca am mai fost la posta saptamanile astea si acele persoane nu mi-au spus nimic. oricum experienta mea cu posta e una semitragica, asa ca nu am nicio indoiala ca l-ai trimis.
nu face nimic din punctul meu de vedere faptul ca il consideri rascumparat, in general chiar cand s-au intampalt dude cu posta am incercat sa nu iasa nimeni in pierdere.
ma deranjeaza, insa, ca ti-ai varsat naduful direct pe forum, fara sa-mi dai un pm mai intai.
si in niciun caz nu dau negative in cazurile astea, stai linistita.
edit: daca consideri ca esti in pierdere, da-mi un caz umanitar si ii pun in contul lui contravaloarea expeditiilor si a coletului returnat, sau da-mi un cont si iti returnez banii.
sincer, sunt extrem de socata de duritatea postului de mai sus.
sabina.p spune:
Buna dimineata
Ma alatur si eu sa le spun LA MULTI ANI NADIEI SI MONICAI! Sa creasca mari si sanatoase .PUPICEI si din partea Alexiei .
madyrizi spune:
pe mine nu ma deranjeaza sa-mi spun ofurile aici. consider ca-s intre prieteni.
am uitat sa spun LA MULTI ANI, NADIA SI MONICA!!!.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
twinwings spune:
citat din mesajul lui mari_paun mai am o plata de 5 lei...insa nu identific donatoarea |
eu mi's donatoarea.produsul este asta:http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9026
kid spune:
citat din mesajul lui sweetyana avem 2 sarbatorite azi NADIA fetitza lu carminabulina, si MONICA fetitza lu georgipuia sa fiti sanatoase, sa cresteti mari, sa aveti parte numai de impliniri si LA MULTI ANI Doina mami de fete Andrada Erika (05.09.2010) si de Cristina Anamaria (06.09.2005) Hainute la BAZAR INSCRIU REPREZENTANTI ORIFLAME |
LA multi ani, cu sanatate si bucurii
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui twinwings
eu mi's donatoarea.produsul este asta:http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9026 am produse la bazar "cu putina vointa poti muta muntii,dar cu un dram de intelepciune ii lasi acolo " Rodi mami de PAULA |
Am confirmat