Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 4
madyrizi spune:
alex al meu obisnuia sa stea cu orele la calculator (oare cu cine o semana ) dar de cand a inceput scoala si are lectii... mai rar. acum, in clasa a II-a, mai apuca in we cate 1-2 ore.
eu ceream reteta de praji. mi-a dat ducky una (reteta) simpla, asa ca pentru tolomaci.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX mihaela77O, ai zis ca mai trebuie sa pui cate ceva la bazar sau incurc eu informatiile? Merg sa vad Bazarul! |
am tot pus...s-au mai si dat din ele...acum fac o pauza....cica mai trebuie sa fac mancare,sa calc....alea,alea....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
EllaX spune:
Inca una si ma duc: daca aveti pantaloni grosi (de iarna, dublati) pentru fetite de 5-6 ani (lungime pantalon minim 64, interior crac minim 45, talie aprox 30), va rog sa-i puneti la bazar.
Acum... cum a zis Mihaela? Alea, alea... La treaba!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
Laura25 spune:
Neata!
Am luat ieri dela posta coletel de la
ducky - multumesc! Imi plac si caciulitele si tricoul. multumesc de bonus
Leditia - multumesc! Pantalonii sunt mari dar o sa fie buni in vara-toamna, rochita e frumoasaaaa si o sa ii placa sigur fiica'mii (inca nu a vazut-o, ma gandesc ca i-o pun in cadoul de sf. Andrei)
Am de pus mai multe colete, le fac in we si ajung luni cu ele la posta.
O zi frumoasa sa aveti! Fug la piata sa iau fructe si legume, apoi la cumparat cadouri pt sotz si copii (marti e ziua sotului si a fetei, dar si juniorul asteapta ceva), apoi curatenie si bucatareala.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
Am platit si eu acum http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10250. Am trimis dovada pe mail, poate are cineva timp sa confirme.
Mihaela 770, mersi mult.
ana l spune:
Am 2 sticle Avent, folosite, dar in stare buna, mai merg refolosite. daca stiti pe cineva care sa aiba nevoie de ele, dati-mi un pm si le trimit rapid.
madyrizi spune:
citat din mesajul lui ana l Am platit si eu acum http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10250. Am trimis dovada pe mail, poate are cineva timp sa confirme. Mihaela 770, mersi mult. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
confirmat
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
Dodo-pui spune:
O parte din produ licitate si castigate de blue_rain au trecut deja de o luna de cand au fost castigate...stiu ca si la bazarul vechi dupa ce castiga ceva greu aparea si platea apoi si mai greu dadea adresa...inca mai am rabdare
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
hai sa va pun reteta de prajitura de la ducky (m-a intrebat ce am scris pe forum de o suna lumea ):
Pt blat
2 oua
9 linguri zahar
9 linguri ulei
9 linguri lapte
12 linguri faina
1 praf de copt
Daca faci cu mere, compozitia pentru un blat de genul asta este facuta din aprox 6-8 mere date prin razatoare, calite pe foc fara ulei sau altceva, si apoi presarate cu zahar si scortisoara cat crezi tu.
Daca faci cu branza, pentru compozitie ai nevoie de
500g branza vaci
4 oua
5 linguri de gris
5 lingiri de zahar
1 zahar vanilat
Prima data faci blatul: amesteci ouale cu zaharul apoi cu uleiul si apoi cu restul. Pui in tava (unsa si facuta cu faina)cam jumatate din blat si bagi la foc medium cam 10 min. Pui apoi compozitia de mere/branza si deasupra torni restul de blat.
Mai trebuie pusa in cuptor cam 30 min, nu mai mult.
io o fac cam intr-o ora, dupa ce vin de la posta .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
sweetyana spune:
citat din mesajul lui twinwings fetelor .caut de ceva vreme pantalonasi 3/4 grosuti pt 2-3 ani.ceva sa poata purta la cizmulite.am cautat peste tot...magazine,bazar,picasa.okazii.ro...nik. daca cineva ma poate ajuta cu o idee v as multumi in genunchi. oare nu sunt pt.fetite asa mici???? am produse la bazar "cu putina vointa poti muta muntii,dar cu un dram de intelepciune ii lasi acolo " Rodi mami de PAULA |
am eu o pereche dar nu pot da link pt ca nu sunt la umanitare.
Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)