Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 38
RHYANNA spune:
ASTA VA FACE MAI MANDRE CA SUNTETI ROMANCE?
http://www.youtube.com/watch?v=itidLk5Dd3k&feature=player_embedded
Dodo-pui spune:
HEEEEEEELLLLPPPP Azi m-a anuntat educatoarea ca pe 17 au serbare si toti baietii vor fi imbracati in pitici....care aveti vreun costum/improvizatie de pitic pt baiat de 116 cm(inaltime).Unde gasesc sa inchiriez??Nu are Bogdi nici camasi colorate sa atasez un brau vesta ceva la el si caciula....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
RHYANNA spune:
MAMAGIULIEI ti-am scris si privat dar vreau sa spun si public
suntem extrem de multumite de setul minune facut pentru SARAH ;NU STIU DACA SI CELELATE MAMICI AU SI-AU COMANDAT SI POSETUTA dar e absolut superb daca a-ti vede-o ce mandra se plimba fiica-mea ,a fost si afara cu ele(cand era mai cald ca la noi sunt nameti acum)
a uimit lumea ,iar posetuta e foarte utila ca in prima zi cand a purtat-o a umplut-o cu fursecuri dintr-o vizita si tare bine i-au prins seara
mii de multumiri ai maini de aur DARIA
SA DEAdd SA VINA CU CADOUL DORIT DE GIULIA CA TARE MULT TE MAI ZBATI
ducky spune:
Alexandrina, te rog mult sa trimiti confirmare si pt varful de brad de aici http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8036, care intra tot in suma de 10 lei platita si confirmata de Dodo.
Am pus cateva lucrusoare, bluzite de iarna si inca cateva lucruri, dar vad ca deja s-a inceput licitarea. Daca doriti noutati, uitati-va aici http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ducky&searchtype=2&show=today&startcount=1&endcount=20&page=1
Ma duc cu Glad la sah si revin pe forum mai pe seara.
ducky spune:
PS Am primit azi pachetelul de la DODO. Multumim !!!!!
Am o intrebare: pentru ca eu fac crize de astm mai nou zilnic si pentru ca e posibil ca si Glad cu racelile lui repetate sa aiba nevoie, aveti idee de unde si cu cat as putea cumpara aparat de aerosoli? Sau daca are cineva de vanzare la pret mai accesibil?!?!?!
madyrizi spune:
dupa ce v-am recuperat ... ca ati scris fara frana cum zicea cineva f. cunoscut de pe-aici :
-eu cu baietii n-am avut probleme de raceala. la alex intotdeauna ii faceam antigripalul si a functionat toti anii de gradi, iar dr. lui i-a dat imunizatoare (parca asa le zicea) cu 3 luni inainte de a intra in colectivitate, dar sa nu ma puneti sa va spun ce ca au trecut ceva ani si eu nu mai stiu ce-am mancat ieri...
- am platit la dodo, raul si alex dar o sa cer confirmare pe PM,
- va rog sa-mi spuneti daca aveti produse de la mine si este urgent de trimis. maine fac o tura pana la posta special pentru asta,
- am primit coletele de la leditia si sabina.p, dar o sa fac elogiile pe mess ca prea tre' sa laud .
cam atat deocamdata...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
cris_82 spune:
jasmin mii de scuze ca azi nu am trimis coletul tau,dar maine fac tot pibilul sa ajung la posta
ducky maine iti trimit si tie steluta
fetele la care ma stiu datoare,sa nu va panicati ca platesc,dar nu vreau sa ma duc la banca cu maruntis,astept sa vad ce mi se mai lipeste de des'te
cine are bluza rosie pentru slabanoage???????
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR
Laura25 spune:
Criss, am aviz de la tine. Cred totusi ca maine ajung la posta, am de pus si o gramda de colete. Am ceva restante la trimis, sper sa nu supar pe nimeni .
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
sabina.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Eu sunt cam suparata... Stefan iar e bolnav. M-a sunat bona acum ca l-a luat de la gradinita cu febra si frisoane ..., cred ca iar are rosu in gat, iar ne da antibiotic, nu stiu ce sa-i mai fac. Imi vine sa-l tin acasa pana la primavara. Nu stiu de ce se imbolnavesc asa usor si asa repede. Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Ai putea incerca si cu oscilococcinum un tubulet in fiecare zi .. eu asa i-am dat Alexiei in fiecare zii.. cand am simtit ca o ia raceala ,si cand nu este racita .. ii dai un tub pe saptamana.este homeopat nu are ce sa ii faca rau ...
Sau incearca sa vorbesti cu medicul lui Stefan sa ii dea de imunitate daca tot raceste ....
Sanatate multa
cris_82 spune:
laura cele de la bazar sunt puse intr-o punga in colet si restul sunt pentru ce am vorbit noi
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR