Bazar Umanitar ***55***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani romancutze dragi! Nici eu nu-s prea mandra in momentul asta ca-s romanca... Dar asta e!
Eu azi va dau supa cu taitei de casa si pizza.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nuuu, noi avem fiecare partea ei de alergii si pe acest fond facem bronsitele spastice.
Acum s-a nimerit imrpeuna ca io nu m-am tratat din august
La noi a nins ... acum ploua

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Neata,eu v-am citit dar nu am avut timp sa si raspund.Asa ca incep cu La multi ani Andreea si Andrei printr-e care si al meu Andrei cate un pt fiecare in parte.
Mihaela am primit ciorapeii nu mai stiu daca ti-am zis asa ca ii platesc cand nu o mai ploua si nu mai stiu mai trebuiesa mai zic cuiva ceva?ca am uitat.AAAAAAAAAA vrem poze de la ieseala voastra din Buc fetele apoi Mari iti pun la posta setul si il platesti cand poti.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twinwings spune:

La Multi Ani din Alba Iulia.ploua aici de rupe mai fetele.Paula ma toaca sa o duc diseara la artificii.vedem noi pana atunci...
Am o mare intrebare.cine ma poate ajuta.o cumparatoare vrea sa plateasca in contul Stefaniei un produs de la "cumparatorul alege".
mai este valabil?poate plati?ca nu este intrat la cazuri bazar nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

nu mai poate plati in contul stefaniei daca nu este pus produsul pentru ea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
La multi ani, romani!!

007 daca esti in zona, scrie tu acile ca au intrat banii de la mine ieri, ca sa ii zic si lui cris ca am platiti blugii si bluza. Am vazut ca la tine in factura m-ai bifat ca am platit, deci cred ca ai vazut ca au intrat banutzii.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui twinwings

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10817
linkul pt produsul de la Kid platit in contul lui Robi.piselinno cand ai timp confirma te rog.

am produse la bazar

"cu putina vointa poti muta muntii,dar cu un dram de intelepciune ii lasi acolo "
Rodi mami de PAULA

A confirmat deja pisellino plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare si la multi ani!(pt cine e mandru ca e roman) eu...nu mai zic nimic stiti ca vrem sa plecam asa ca ...no comment!

eu sarbatoresc prin munca de dimineata am pus o masina de ruf ela spalat am facut un bors de fasole pt sot ca posteste am facut o tava de friptura din pulpite dezosate pt mine si david si am bagat la cuptor o tava de placinte dobrogene asa...si acum face si masina o paine,acush o sa miroasa ca la panificatie la mine

sabina am primit coletul de la tine multumesc mult pt hainute sunt frumoase dar din pacate nu toate s-au oprit la mineca am desfacut coletul la mama acasa si era acolo si sora mea si cumnata mea si mi-au furat o bluza si maieul kenvelo,eu am ramas cu restul

hai ca fac poze la o geanta doua sa va faceti si voi cadou de ziua romanilor

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

meyyyy, io nu mai licitez nimik pana nu platesc ce am ca deja ma incurc in ele si fac prostii.

asa ca... spor la bazarit si sper sa ma achit repede ca sa nu scapati asa usor de concurenta.

sper sa ma pot abtine.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mama Nushule ce harnica esti eu ziceam ca e dimineata si ca mi-a adormit copilul asa devreme dar eu preocupata sa recapitulez aici si la mamicile de Cta mi-a adormit copilul nemancat hai sa vi-l arat si voua

si acum fug sa ma invrednicesc si eu putin.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput