Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 24
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O ada_coman,confirm plata facuta de tine de 35 ron!multumim din suflet! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10065
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10968
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
miflore spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Ati pus grau la incoltit?
Sabina,
Mady, nu era nici o graba dar imi place sa-mi dispara facturile la care am de platit. Ca sa am loc de altele.
Cat ma bucur pentru Siluan si familia lui!
cris_82 spune:
laura in coletul pe care ti l-am trimis,am pus si bluza cu bluza
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR
Laura25 spune:
citat din mesajul lui cris_82 laura in coletul pe care ti l-am trimis,am pus si bluza cu bluza brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA BAZAR |
Sar'mana! Daca maine gasesc banca deschis, platesc ce mai am datorie. O sa pun banutzii pt Mihaitza, ca mai am ceva de platit pt el. Sper ca e ok.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mari_paun spune:
la multi ani celor ce serbeaza azi ziua numelui
Mihaela077 pt fata ta si multe de la noi, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca si mai multe bucurii
pe mine ma cam lasa puterile, azinoapte Petru a stat traz 3 ore, Ema a seara a avut criza obisnuita de plans si muscat...numai seara face , bine ca o tine putin...dar suficient cat sa ma oboseasca pana o potolesc. La mine e ..taifun, insa tre sa fac ordine in sufragerie ca acum vine tzunamiEma si incepe lucurl.
va pupacesc
ada_coman spune:
Am primit colete, aseara le-am ridicat.
Dodo multumesc pt lucrusoare, fff frumoase.
Ledi multumesc frumos, foarte frumoase hainutele (nu am probat blugii inca , insa sigur ii vin, sunt chiar lungi).
Ducky frumosi foc blugisorii, multumim frumos.
O zi frumoasa sa aveti!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
boticelina spune:
Eseea poti sa editezi factura si unde apare rubrica "credit" sa scrii cifra corespunzatoare transportului din factura si explicatia "predare personala" si atunci pe factura va aparea scadent doar suma de plata
Io asa fac pt fetele cu care ma intalnesc personal...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Serialbastre spune:
Ma alatur celor care ureaza cu drag LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!
Si multumesc si eu tuturor pentru urari!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Serialbastre Ma alatur celor care ureaza cu drag LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei! Si multumesc si eu tuturor pentru urari! Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) In bucataria mea Concurs Clipe de vara - ser1, ser2 |
La multi ani, Andreio!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me