Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 20
grigore_tina spune:
Multumesc.
Eu cumpar dar nu am timp sa intru si pe la voi.Abia reusesc sa mai scriu cate ceva din cauza copilului.E un mic descoperitor asa ca ma tine ocupata.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
madyrizi spune:
am raspuns la PM.
apropo de asta, am uitat sa va spun ca atunci cand am vorbit cu diana mi-a/ne-a spus ca doctora a fost multumita de progresele pe care le face alex, ca gimnastica ii face foarte bine, dar... trebuie sa faca neaparat logopedie. pentru ca doctora a fost plecata 3 zile la o conferinta, urmeaza si 1 decembrie, ea spera sa mai poata sta inca o saptamana pentru ca alex sa beneficieze de tratamente acolo, in spital.
eu n-am stiut ca ea a venit cu salvarea si pleaca cu salvarea. i-as fi dus mai multe hainute pentru bazar, dar am crezut ca a venit si pleaca cu trenul.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
pisellino spune:
confirm suma de 5 lei de la m rodica pt un produs luat de la kid. multumim
pune tu linkul rodica te rog
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)
madyrizi spune:
hai sa va spun o situatie si voi sa-mi spuneti ce credeti:
- 10 produse castigate de blue-rain depasite ca termen + 2 produse cu termen limita pe 5 decembrie;
- cate un produs cu termen depasit la bazooka, mikidutza si iulici.
ASTA ESTE SITUATIA CONTULUI DIANNEIALEX la aceasta data. mai sunt 2-3 alte facturi care mai sunt in termen si neachitate.
parerea mea: cum naiba sa-i mai dai pozitiv lui blue-rain cand face asemenea kestie? a blocat atatea produse, n-a anuntat ca nu le mai vrea, a depasit de mult o luna. celelalte "domnisoare" care au mai facut cateva pagube, ca eu asa le vad, cel putin nu le auzim pe aici.
pentru o mama care are caz (si pentru celelalte) nu ar trebui sa se faca asemenea fapte urate. ele au nevoie de bani, nu de dat mesaje si tras de maneca. scuzati-ma, dar cred ca merita macar un mesaj sau o explicatie, macar... nu stiu... dar eu aici vad ca se creaza probleme nu se rezolva.
si eu i-am dat mesaj lui blue-rain si daca nu-mi raspunde dau negativ.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
szivarvany spune:
Mari, scuze ca insist ca nebuna, dar nu mi-ai facut factura, nu stiu cat trebuie sa platesc exact
Mady, eu zic ca nu e nimic neclar in a acorda negativele !!!
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Jasmin012 spune:
Eu am acordat negativ, nu atat pt ca a depasit termenul cat mai ales pt faptul ca nu mi-a raspuns la mail-uri. Cineva zicea zilele trecute ca blue-rain e o buna cumparatoare dar ca nu are timp. Eu pot sa inteleg faptul ca nu are timp si pot trece cu vederea intarzierea, numai sa mi se spuna, omeneste, despre ce este vorba. Nu e nimeni atat de absurd incat sa nu doreasca sa inteleaga. Dar in acest caz vorbim de intarzieri la multe produse si de nici un raspuns la mail-uri.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
ATENTIE!!!
LA CEREREA SABINEI.P AM MODIFICAT CONTUL BRD IN CARE SE POT DEPUNE BANII PE PRODUSE. CONTUL VECHI VA FI INCHIS.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
sabina.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi ATENTIE!!! LA CEREREA SABINEI.P AM MODIFICAT CONTUL BRD IN CARE SE POT DEPUNE BANII PE PRODUSE. CONTUL VECHI VA FI INCHIS. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Multumesc mult MAdy .
Aseara am pus-o pe Alexia pentru cateva minutzele in picioruse dupa 1-2 ani poate ... i-a placut enorm ..o tinea toi si venea spre mine ... cand a ajuns la mine .. m-a strans de gat si m-a pupat apasat si nu-mi mai dadea drumul .. si -mi spunea "veziiii mami ?pot!",mi s-a oprit inima ,asa am simtit .... in secunda aia .. :(( ( Am pus-o in picioruse deoarece medicul a spus ca o pot pune usor usor ... ,am avut interzis la stat /calcat pe picioruse)
Astazi am fost la control ,am stat foarte mult acolo ,mai ales la radiografie (nu a iesit cum trebuie ,poza fiind foarte intunecata ,ea plange foarte rau pe acea masa (mare cum ii spune ea ) si s-o fii miscat ,asta vreau sa cred ..... ca nu e ceva mai rau ... ),domnul doctor cand a vazut-o a spus ca sa nu o mai pun deloc sa calce pe picior si nici in 4 labute :( si ca ne vom vedea pe 10 ianuarie la operatie ....
Am pus si pe blog un mic filmulet .
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mari, scuze ca insist ca nebuna, dar nu mi-ai facut factura, nu stiu cat trebuie sa platesc exact Mady, eu zic ca nu e nimic neclar in a acorda negativele !!! Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
am facut factura... Ema urla, Petru vrea tzatza crede-ma
simonapro spune:
Am primit coletul de la Sabina, multumim frumos Sper din tot sufletul sa se fi inselat doctorul in privinta Alexiei.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)