Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 17
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi azi am fost cu miflore la cora sun plaza si ne-am intalnit cu sabina.p+alexia si diana+alex. ele sunt niste dragute si copiii foarte dulci. ne-am bucurat foarte mult ca le-am cunscut personal si le-am vazut puiutii. sunt optimiste, luptatoare dar se vede urma de tristete pe chipurile lor. mi-a parut rau ca nu am putut face mai mult pentru ele, ca nu am putut sta mai mult sa ne distram la carusel (diana are si filmulet si poze), la mosul si la picturi pe fata. apoi am mers sa ne intalnim cu jasmin care, fie vorba intre 2-4-6... oki, era tare sexi in rochie speciala. de, era ziua printisorului, nu? sotul ei a venit la noi plin de zambete si jovial. doi parinti fericiti, ce mai... miflore si cu mine ne-am cam plimbat prin bucuresti ca nu cunoasteam zona, dar astfel am ajuns sa ne cunoastem un piculet mai bine. poate facem o intalnire la vara, cu mai multe fete, intr-un parc in care sa mergem si cu copiii. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
ma bucur foarte mult pentru voi daaaaaarrrrrrrrr vreau si eu si mi-e ciuda
lucas so
alexandrina spune:
citat din mesajul lui diana2242 Acum eu am toale noi de Craciun o groaza nu stiu cu ce ma voi imbraca am de unde alege nici nu imi vine sa cred si toate sunt super initial pastram fusta de la Dodo cu maieul apoi am primit rochita de la 007 si e superba si apoi azi fista de la Lumi care se potriveste la fix cu un bolero luat de mine de acum ceva timp dar care e tot cu eticheta asa ca am si pt rev o tinuta si pt intalnirea cu mos Craciun a Constantencelor ce mai deja nu ma mai suport. |
Lasa ca meriti, chiar ma gandeam zilele astea sa-ti multumesc pentru o gecuta visinie care-i tine de cald fie-mii. Super-super!
Revin cu intrebarea: mai are cineva sampon/crema anti-cojite?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
carminabulina spune:
Buna ziua fetelor dragelor!
Un inceput de saptamana cat mai frumos!
Dodo invidiez vremea de la tine! Nu ma intreba de ce...simt eu ca-i mai potrivita pentru mine acum, la lenea pe care o am .
RHYANNA spune:
FETELOR AM AVUT SAMBATA BALUL BOBOCILOR CU
A IESIT MISS NATUTALETE SI SUNT FOARTE INCANTATA DE FETITA MEA
CA ORICE CIOARA-
RHYANNA spune:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169139336440779&set=a.158909857463727.30503.157971640890882
ASTA E YOLANDA-AMALIA
georgipuia spune:
Buna ziua duamnelor... am reusit sa recuperez capitolul anterior, dar 17 pagini din asta nu mai pot citii... nici timp nu am si ma dor ochii cu tot cu ochelari.. parca imi da si senzatie de voma... o fi monitorul prea aproape?
Oare am fost confirmata si cu plata pentru Alex Harpaleti? sa scanez chitanta? sau nu mai este cazul?
citat din mesajul lui Jasmin012 Baiatul meu a invatat in sfarsit sa faca puzzle-uri . Nu face decat din cele cu cateva piese mari (multumim,Georgi, pt puzzle-ul cu Pinocchio ), dar e un inceput. Chiar imi faceam griji, ca tare intarziat a fost cu puzzle-urile astea. |
Felicitari.... ma bucur ca a fost cu folos bonusul.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
miflore spune:
Rhyanna, normal ca te mandresti, felicitari!
Wow, ce fetita mare si frumoasa ai! Da' printu' cine-i?
Edit sa spun misiune indeplinita pentru Serialbastre si Ana I!
EllaX spune:
Buna ziua!
Pentru Siluan a fost o rugaciune calda. La fel si pentru mamica lui, care este si ea expusa unor riscuri, azi. Sa fie bine cu ei!
Rhyanna, te cred ca esti foarte bucuroasa pentru fetita ta! Ca mandra sigur esti si cand nu ia niciun premiu la concurs de miss, doar e fetita ta cea mare!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
EllaX spune:
Eu am baut o cafea de dimineata. Ma gandesc sa mai beau una acum, pana nu-i prea tarziu. Poate reusesc sa adorm si eu la ore normale, seara...
Sunt fara chef, azi. Trista fara vreun motiv nou. Am si de lucru pentru master. O sa fiu pe-aici si o sa va citesc, daca are cineva nevoie de ceva de la mine (desi ma indoiesc), sa spuna.
... si a crescut si pretul la o geanta licitata - bye, bye, geanta!
Daca vreti un ness, poftiti de luati! Da' sa nu stati mult, ca azi n-am chef de oameni.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui miflore Rhyanna, normal ca te mandresti, felicitari! Wow, ce fetita mare si frumoasa ai! Da' printu' cine-i? Edit sa spun misiune indeplinita pentru Serialbastre si Ana I! Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
MIFLORE NU E DECAT UN CONCURENT
DESI CONCURAU SEPARAT I-A IMPARTIT PE ECHIPE FETE-BAIETI