Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Eu sunt rupta-n freza dupa o zi de shmotruiala generala si gatit, asa ca zic doar vreo doua vorbe si ma bag la somnic.

Lyly, sanatate multa va dorim si "nastere" usoara sotului.

Diana, spor la facut bagaje.

Dymomo, eu zic sa nu te stresezi cu Danut ca nu raspunde mereu. Pai la mine ce sa mai zic...ca eu vorbesc cu sotul, si daca e la computer imi zice: "ihi, ihi....bine....si peste 5 minute: da' ce ziceai?" Sa nu mai zic de cate ori il strig pe sot si nu-mi raspunde daca e la computer sau citeste ceva... Si tu iti faci griji de copchil? E barbat in devenire, draga, obisnuieste-te cu ideea.

Andre, e BESTIAL tortul!!! Puteam sa pun pariu ca e facut la comanda la vreo cofetarie de lux. Imi imaginez si ce bun trebuie sa fie la guuuustttt! Sa mananci si pt mine o portie, ca imi ploua-n gura.

Licurici, simptome de gravi zici? Tinem pumnii sa vii cu vesti bune in curand.

Simina, si zici ca iti deschizi "biznis" - "La cozonacul pufo-gustos"?
Mai, ce povestesti tu acolo de Maya sunt vise frumoase pt mine, si...cam atat. Timi al meu nu suporta sa doarma invelit; nici in sac de dormit. Doarme cel mai linistit cand e neacoperit si cu picioarele libere - numa' bune de agatat pe sus pe peretii patutului. El e ca argintul viu si prin somn: acum e pe burta, acum pe spate, pe stanga, pe dreapta, de-a curmezisul, intr-un colt (ca Sabina ), in capatul celalalt al patutului unde isi calareste ursuletul, si tot asa... A, si intre timp se mai ridica si in picioare si da cateva ture de patut, iar daca nu il bagam in seama, prinde cu mainile marginea si il scutura din rasputeri, de mi-e teama sa nu-l rastoarne.
Ce sa mai zic...al meu e "spirit liber", dom'le, nu poate fi incatusat in paturi, saci de dormit, din astea...

Ioi, am inceput mesajul asta acu aproape o ora, si de-atunci mi s-a trezit de 5 ori. Trimit asa, ca nu mai pot scrie nimic.

Noapte buna si linistita, ca la noi...se pare ca va fi furtunoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Simina ce bine doarme Maya! Danut a dormit noaptea trecuta de la 22.00 pana dimineata la 11.00(cu trezire de papa la 07.00) si azi nu a inchis un ochi pana pe la 19.00 cand a "cazut" pt 30 de minute asa ca pt mine un somn asa lung noaptea e crima ziua.
Va multumesc pt raspunsuri. Mai nou ma obsedeaza ideea asta(ca Danut nu raspunde cand e strigat) si ma gandesc ca ori noi cei din jur gresim ca nu ii spunem numele suficient de des ori cand e el prea concentrat nu ma baga in seama. Ce e drept uneori zice si el da dar cum toata ziua si indiferent de motiv zice da-da nu prea cred ca face legatura. Eu astept ca atunci cand il strig sa se uite la mine dar cred ca vreau prea mult. Oricum mai studiez problema.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Imi pare tare bine ca ai scos nasucul. Relax mami fiecare copil cu ritmul lui.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Scuze ca nu raspund la mesaje,dar sunt obosita si nu mai functioneza neuronul singuratic....

A racit Annabelle,stranuta foarte des si are mucisori si maraieli....si e plangacioasa rau,saracuta. Nu a facut febra,si nici nu a avut alte simptome,sper nici sa nu apara altceva. Oh,bineinteles ca nu mai are pofta de mancare...iar ne-am impotmolit cu solidele

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

i-am sarbatorit azi pe mucosi,a iesit ok,am pus si ceva poze,mai pun dar in alta zi ca sunt obosita...

Legat de caiet...eu credeam ca il tin doar mamele de gemeni,si asta daca ii au decalati...Amavut si eu caiet o perioada,pana in diversificare ca erau decalati,si cam 2 luni de diversificare pt ca era faza cu introdusul alimentelor.Cand am cam intrat pe linie dreapta ,am renuntat la el,aveam deja 3 mese inlocuite si mancau deodata. La inceputuri notam si kk,dar am renuntat repede...ma mai bazaia sotul ca fac bilant si ma intreba daca intrarile se inchid cu iesirile...

ma ducla nani...NB

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara

cu multe scuze pt intarziere vreau sa zic si eu

La multi ani Iulia !

La multi ani Calin !

Noi suntem bolnaviori de luni seara .Avem enterocolita toti 4 .De fapt cred ca mie mi-a trecut ,azi n-am mai vizitat baia .
Sper sa apuc curand sa povestesc mai multe .

Sunt cu gandul la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hai ca daca tot nu am plecat....si am mai vazut niscaiva postari p'aci...sa mai zic asa:

Ancutz, am mai intrat odata...si tot nu merge, nu mai apare nici "picior" de buton de like

Raluci, apropos de bb2.....ai mai aflat ceva cu indemnizatia...ar fi crancen sa acorde astia 600 de lei trecere din cic1 in cic2, parol!
(nu stiu de ce, dar mie mi s-au parut mai multi expozanti...ori pentru ca nu am avut timp sa-i parcurg pe toti din cauzele mai sus mentionate )

Simina, numa' sa nu-i arzi

Lyl, nastere usoara sotului tau!

Dozz, check this out: - ora de masa, cantitate de lp (cand papa si lm, il notam si pe ala), iaurtul (cu sau fara cereale), felul de papa principal (plus - branzica de vaci/ou/carnita - ce fel de carnita), fructele si iar cantitatea de lp. Apoi, intervalul de somnic + schimburile de kk si pish . Iar intr-un timp, mai pe la inceputurile prietenie cu suc, notam si treaba asta
Eh, cum e?

Cu apa, inca nu e prieten....i-am dat putin din bibe, trage pret de 3 secunde si gata....insa, am inceput asa, timid sa ii dau sa lipane cu buzele+limbuta din pahar. In special cand mai beau eu si il vad ca se uita la mine, sort of "ce-ai acolo, vreau si eu" . Cam in stadiul asta suntem. In rest, tot cu sucul combinat cu apa (mai multa apa si mai putin suc, doar cat sa-i schimbe "gustul" apei)
Asa ca Ana e campioana, fata de Rares, la baut apa. Bravo! S-o tina tot asa!

Tina, Doamne ajuta sa nu fie problemute cu Geo.

Asa...si daca tot am dat-o in patima cozonacilor...intreb si eu mordovencele noastre....sau fetele cu rude prin Moldova. Care stiti sa faceti sau aveti bunici care mai fac.....turta cu julfa?

Acestea fiind spuse, astept si trofeul de zuzi-zuzi ....ca sa-l impart cu Dozz si cu Tina.

.....si pana atunci, va spun Gute Nacht si bis morgen

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Krelia,nu esti singura ciudata ...Si eu mai tin caietul,scriu ora si cantitatea de lapte,sau cantitatea de solide(exact ce combinatie a mancat). La scaun si pisu doar bifez(nu scriu ora exacta,bifez in dreptul mesei celei mai apropiate),somnul nu l-am trecut niciodata....Apoi medicamente,vitamine(ce a mai luat ea),cantaririle,cand s-a ridicat in picioare,mers 4x4,dintii etc.

Eu sunt mai uituca si caietul ma ajuta mult....apoi....imi place, iubesc caietul ala!

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Eu sunt rupta-n freza dupa o zi de shmotruiala generala si gatit, asa ca zic doar vreo doua vorbe si ma bag la somnic.

Asa a fost ziua mea de ieri, + ca dimineata (adik de la 12 la 14) am fost afara.Azinoapte cred ca nici nu m-am miscat in pat ca lenjeria nu avea nicio cuta

Citat:

Simina, si zici ca iti deschizi "biznis" - "La cozonacul pufo-gustos"?

DA Am fixat si pretul, 35 ron cozonacul.Cine doreste sa-mi spuna din timp sa ma pot organiza bine de CraciunMor de ciuda ca nu mi-am mai luat masina de facut paine cand s-a ivit ocazia.....am zis lasa ca pe banii astia ai iau fetii ceva.Si banii s-au dus.Acum o sa stau sa 'bat de lighean" de-o sa fac febra musculara si-n talpi

Citat:
Mai, ce povestesti tu acolo de Maya sunt vise frumoase pt mine, si...cam atat. Timi al meu nu suporta sa doarma invelit; nici in sac de dormit. Doarme cel mai linistit cand e neacoperit si cu picioarele libere - numa' bune de agatat pe sus pe peretii patutului. El e ca argintul viu si prin somn: acum e pe burta, acum pe spate, pe stanga, pe dreapta, de-a curmezisul, intr-un colt (ca Sabina ), in capatul celalalt al patutului unde isi calareste ursuletul, si tot asa... A, si intre timp se mai ridica si in picioare si da cateva ture de patut, iar daca nu il bagam in seama, prinde cu mainile marginea si il scutura din rasputeri, de mi-e teama sa nu-l rastoarne.
Ce sa mai zic...al meu e "spirit liber", dom'le, nu poate fi incatusat in paturi, saci de dormit, din astea...

ioiii, mi-e mila de voi
Slava Domnului, nu am probleme nici cu somnul nici cu mancarea.Am mai avut si noi mici perioade mai grele, mai ales cand era racita, dar nu le pun la socoteala cand va citesc pe voi cat va chinuiti

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani ,Chiara ,cea mai frumoasa principesa!!!

La multi ani ,Ariana !!!

La multi ani , Maia !!!

La multi ani , Dankutza ,mami de amazoana !!!

Mergi la inceput

Ce de sarbatorite avem astazi!!!

La multi ani,Chiara!

La multi ani,Ariana!

La multi ani,Maia!

Fetite frumoase,sa cresteti mari,sa fiti mereu vesele,sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata,si sa aveti mereu parte de iubire!

Dankutza,La multi ani!

Multa sanatate si indeplinirea tuturor viselor(inclusiv cel cu inca 2 surioare pt Pinky)!

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput