Prietene la bine si la greu - 81
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
HelloAzi iesim afaraaa,ce bine.Ieri am stat in casa,era prea vant,frig,umezeala...Mai vb mult de turte&stuff?
Mor de poftaaaaa
Ralu_seby - te cam inteleg cu libertatea. Dar,pe de alta part,eu cand am iesit cu fetele(o sg data ce-i drept
) parca abia asteptam sa vin acasa la Andreiu meu
Si imi sta pe creier faptul ca din ianuarie incep si eu serviciul si am atatea temeri/framantari vis-a-vis de asta. Ce o sa fac cu alaptatul(el nu vrea lapte din bibe nici de-al meu),el nu papa mancarica-oare atunci va papa? Cum va dormi?(el obisnuit sa-l adorm doar eu) si multe alte chestii...offfff
Va sta cu mama sau soacra atunci cand nu poate mama. sper sa fie ok...oricum de cand am aflat ca din ianuarie merg la job...nu trece zi sa nu ma tot framant
Sper sa fie bine...Cea mai fericita mamica de
Andrei Nicolas (21.10.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cory_B Hello ![]() Azi iesim afaraaa,ce bine.Ieri am stat in casa,era prea vant,frig,umezeala... Mai vb mult de turte&stuff? ![]() ![]() Ralu_seby - te cam inteleg cu libertatea. Dar,pe de alta part,eu cand am iesit cu fetele(o sg data ce-i drept ![]() ![]() Si imi sta pe creier faptul ca din ianuarie incep si eu serviciul si am atatea temeri/framantari vis-a-vis de asta. Ce o sa fac cu alaptatul(el nu vrea lapte din bibe nici de-al meu),el nu papa mancarica-oare atunci va papa? Cum va dormi?(el obisnuit sa-l adorm doar eu) si multe alte chestii...offfff ![]() ![]() Sper sa fie bine... Cea mai fericita mamica de ![]() |
Cory, te inteleg perfect...exact asta gandesc si eu. Am fost joi noapte la film cu soata, am lasat copilul adormit la tzitzi cu bunicii la tara si noi am vazut in Plaza Harry Potter 7. Sa ne fi vazut susotind in timpul filmului "ce-o face Matei, o fi cumintel, o dormi?!"..
Si eu am o mare problema cu alaptatul, pe care nu vreau sa-l intrerup, si el adoarme seara la san, majoritatea timpului il petrece cu mine.
Odata cu inceperea serviciului...va trebui sa-l las la mama...sa ma duc eu sa-l vizitez..ma simt pierduta..in weekend nu voi sti ce sa fac mai repede..timp IOC pt mine
![](bang.gif)
Plus ca eu de acum imi tot fac procese de constiinta, ca nu ma ocupo suficient de educatia lui, ca as putea sa fac mai mult..ca nu i-am ;uat suficiente carticele educative, ca poate nu ma va mai recunoaste...incerc sa ma bucur de fiecare moment petrecut cu el, sa fiu cat mai calma, sa fim prieteni.
Oooffff, ce ma fac cu toate gandurile astea?!!?
![](chatterbox.gif)
Monis,
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Lyly,
![](grup.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Diana, drum bun si acomodare usoara!
Uff, revin again ca Matei vrea sa tasteze si el
![](icon_smile_big.gif)
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)