Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

CHIARA ADA

ARIANA

MAYA

Winter girls, sa cresteti mari si sa fiti sanatoase, sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

DANKUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ramonika, idei de Revelion nu am. Ca si anul trecut, voi sta acasa cu fetita, poate de data asta sta si tati, sa vedem. Oricum, e un we normal ca pica 1 si 2 fix sambata si duminica, asa ca nu am tragere de inima sa merg nicaieri si apoi sa dorm sambata, prefer sa imi fac program cu Ana.

Parca Padi intreba de cadouri, nici aici nu am de dat cine stie ce idei. Mos Niculae e de dulciuri si fructe, asa ca o sa-i pun o mandarina si o banana in cizmulite, poate si niste sosete noi. Pt Craciun i-am comandat de pe 13ent un covor de baie antiderapant si o jucarie de sortat cuburi de diverse forme, sper sa ii placa. Cam atat. Deocamdata nu stiu ei cu ce se mananca sarbatorile astea si cadourile, asa ca nu ma stresez, e mai important sa petrec timp cu ea. In plus, mereu primeste cate ceva, ba nou, ba de la alti copii, deci de avut, are.

Shtephy, toti 4 enterocolita...urate vesti. Sper sa fiti tot mai bine si sa nu se mai repete nicicand asa ceva. Si sa nu va molipsiti de varicela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna seara,

In primul rand:

LA MULTI ANI ARI!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI CHIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI MAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani dragi mamici de printese sarbatorite. Sa dea domnu sa aveti copiii sanatosi, frumosi, destepti, si sa va aduca numai bucurii.

Si a mea mama face turte cu julfa cand gaseste seminte de canepa, cand nu, face cu nuca. turtele se mananca in ajunul craciunului si in prima zi de craciun si se mai numesc pelincile domnului.

Am pus cateva pozici cu printese frumoase

Incerc sa recuperez si sa mai revin.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

aici puteti gasi un subiect despre carti de psihologia copilului.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

gata, s-a ivit deja concurenta la afacere (monica). eu stiu ca julfa e diferita de pelinci. julfa e o turta in forma de melc , iar pelincile is nistre straturi de aluat cu nuca si miere printre straturile alea. ca un tort, insa pus intr-o oala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut, intru doar sa spun :

La multi ani Chiara printesa frumoasa !
La multi ani Ariana zambareata dulce!
La multi ani Maya mica si scumpa!
sa cresteti mari, sanatoase, frumoase si sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri

La multi ani Dankutza! sa ne traiesti fericita 100 de ani

atat pot, Sabina e cu gingia umflata, dupa ce a cazut cu suzeta in gurita si si-a umplut gura de sange, iar eu nu mai stiam pe unde s'o apuc
noapte buna

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Dozz as vrea si eu link-ul cu jucaria care sorteaza cuburi.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Off Ancutza imi pare rau pt Sabi. Asa rau m-am speriat si eu cand Ema si-a spart buza. la fete.

Vazut poze cu fetele cucuiete de la Iesi.

Mai ce pofta mi-ati facut , cu toate ca nu stiu ce-s alea julfe. Abia astept sarbatorile sa faca mama cozonac si turte.

Azi am tuns copilul pt a 3a oara de cand s-a nascut. Nu mai suportam sa o vad cu parul in ochi. Nu-i bai...tot mai are nasa ce tunde.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Of, Ancutzule, imi pare tare rau de Sabinuta. sa treaca.

Ramonika, de Revelion vom fi la socri la sat, ca ne strangem tot familionul pentru cateva zile, mergem la sanie, din astea... A, si mai mancam pe saturate tot felu' de bunatati, fara sa imi "istovesc" eu manutzele mamutzii si-ale tatutzii. Asta-i cel mai fain!

Eu vroiam sa va intreb cum faceti cu bradul de Craciun? Ca eu nu am unde sa-l cocotz ca sa nu ajunga Timi la el. Si ma gandeam ca si daca ne luam unul artificial, in secunda doi tot la pamant va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

gata, s-a ivit deja concurenta la afacere (monica). eu stiu ca julfa e diferita de pelinci. julfa e o turta in forma de melc , iar pelincile is nistre straturi de aluat cu nuca si miere printre straturile alea. ca un tort, insa pus intr-o oala.

Turta cu julfa eu stiu ca e acelasi lucru cu pelincile domnului, asa se spun e si la bunica mea in botosani si in iasi la bunicii sotului. turta cu julfa e de fapt turte din aluat simplu si fff subtire, coapte pe plita sau pe o tava speciala, puse una peste alta, intre care se pune un sirop si o umplutura din seminte de canepa. turtele inainte de combinarea cu umplutura de julfa, sunt ff subtiri si arata ca niste pelinci, de aia se mai numesc pelincile domnului.

Ramonik sa stii ca nu ma bag peste tine in afacere, ca nu-i frumos

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput