Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Stephy insanatosire grabnica.
Lumi imi pare tare rau ca a racit pisicuta. Si Danut iarna trecuta iesea afara si il aduceam in casa cu manutele si uneori si piciorutele reci si nu avea nimic, acum insa... cum da de aer rece cum cihaie de imi e si frica sa il mai scot. De maine iesim iar dar ca bebelusii pentru inceput 15 min ca nu de alta dar marti avem programare la vaccin si as vrea sa nu il ratez.
Apropo de greutate noi suntem tot printre cei mai slabuti. La 1 an avea 76 cm si 8.900 dar nu ma plang.
Pe mine ma bat dr la cap(si ala de fam si pediatrul lui) sa mai reduc din lapte dar nu reusesc ca cica mai mult de 4-500 de ml de LP in 24 de ore nu fac bine. Nu prea inteleg eu de ce ...
Despre cadouri pt sarbatori inca nu m-am hotarat. Cred ca de Mos Nicolae o sa ii cumpar un trenutet cu luminite si muzica(desi nu il pasioneaza jucariile dar eu inca mai sper) iar de Craciun ma gandeam sa ii iau o bicicleta(la care sa impinga mami) ca in primavara sigur nu mai vrea la plimbare in carut.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Gabitza cum le faci ciulamaua???????
mie nu-mi iese buna oricat as incerca.......

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Pe mine ma bat dr la cap(si ala de fam si pediatrul lui) sa mai reduc din lapte dar nu reusesc ca cica mai mult de 4-500 de ml de LP in 24 de ore nu fac bine. Nu prea inteleg eu de ce ...

Aoleu, pai eu ca sa mai zic , ca Ema bea la culcare 400ml, peste 4 ore, inca 180ml, si spre dimineata( nu mereu), mai baga 180.
Mie mi-a spus pediatrul ca la varsta asta nu ar mai trebui sa pape noaptea. M-a sfatuit sa-i diluez laptele pe care il bea noaptea. Asa ca in loc de 6 masuri(la 180), pun doar 4. Ar trebui sa pun din ce in ce mai putin pana ajung la apa chioara, sau ceai. Eu am incercat sa-i mai dau ceai sau apa cand se trezeste, dar nu ma inteleg cu ea. pana nu vine laptele nu se opreste din plans.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Floricik Danut bea cam 650 ml in 24 de ore dar nu diluat ci facut ca la carte. Are 3 mese de lapte iar la una dintre ele ar trebui sa renuntam dar nu vrea si pace. Daca intre masa de pranz si cea de seara nu ii dau un bibe de lapte nu doarme deloc in ziua aia. Azi am incercat sa il pacalesc cu un bibe mic si cand la terminat a inceput sa urle si a trebuit sa ii mai fac unul. Se el se trezeste uneori pe la 3.30-4.00 dimineata si daca nu ii dau lapte sta treaz si 2 ore pana il primeste dar de obicei papam la 05.30-6.00.

Danut

Mergi la inceput

Eu am gasit o idee de cadou..........sa vedem ce zice si 'mosul"
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1139/sanie-alpen-bambino-tm/ sau asta
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-5000/saniuta-bebe-froggy/
asta ca tot de ducem la munte

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

offfffff.........si fime nu bea lapte.Nu ajunge nici la 240ml in 24 ore
In schimb ar bea ceai sau apa cu galeata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mda..sa vin si eu..amarasteanu, ca daca ma hlizesc si ma laud ca proasta pe aici ca is borti...vad ca dau semne uratii sa vina

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Padi, faine alea , cat am batut eu picasaul in lung si lat credeam ca stiu toate albumele, da vaz ca mi-ai aratat unul pe care l-am sarit, e misto!!

Tina, pm back.

Ramonika, vezi ca acusi sarim cu pm-urile dupa julfe

Firefly's shop

Mergi la inceput

Laura nu dispera. Poate luna viitoare. Eu stiam ca daca alaptezi e posibil sa ramai mai greu ca prolactina e mare si asta inhiba ovulatia asa ca mai exersati.

Danut

Mergi la inceput

Dymo, nici nu disper, da parca nici curaj sa fac acum nu mai am..ca tot ne ameninta nebunii cu CIC de 1 an..daca ramaneam deja era hotarat..da asa mai eschivez..
si apoi m-am tot laudat pe aici dejaba..de aia mi-i ciuda

Firefly's shop

Mergi la inceput