Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

licu - poate o bag pe bunica la o afacere cu julfa asta, ca vad ca s-a mai pus de o afacere pe forum, simina cu cozonacii ei.

shtephy - imi pare rau ca ati fost bolnaviori

dy - nici cretuliuna nu raspunde mereu, mai degraba se ia dupa tonul vocii decat dupa numele in sine, cum bine zicea Dozz

mai astept raspunsuri referitoare la REVELION

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LA MULTI ANI,PRINCIPESSA CHIARA!!! SA RAMAI TOATA VIATA CU ZAMBETUL PE BUZE SI SA FII INCONJURATA NUMAI DE DRAGOSTE!!!! MULTA SANATATE!!!

LA MULTI ANI,MAYA!! LA MULTI ANI,ARIANA!! MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII SA VA OFERE VIATA!!!

LA MULTI ANI,DANA,MAMI DE PINKY!!!SA-TI DEA DD TOT CE ITI DORESTI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Simina stiam ca cercelusii astia sunt adusi din Spania. Banuiam ca e o diferenta de pret, dar se pare ca diferenta este enorma. Poate bag o Barcelona in vacanta de iarna. Ce draguta este Maya motata.

Laura eu cam pandesc ofertele. Unde e prometie, hop si io. Mergem la un restaurant in zona toti trei. Tot acolo ne vom duce pe 12 dec sa-i rupem turta fetii. Acolo i-am invitat pe nasi si pe parintii lor.

Padi
pt Mos Niculaie: un carucior de papusi cu dulciuri" rondele de orez, pufuleti Hipp, biscuiti Plasmon
pt ziua ei: colier cu pandantiv Svarowski in forma de mar
pt Mos Craciun: antemergator Vtech

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

La multi ani Dankutza

La multi ani CHIARA

La multi ani ARIANA

La multi ani MAIA

Al meu cupil dupa o zi si jumatate de la vaccin i s-a rosit piciorul, si dupa 2 zile de la vaccin e mai somnoros , febra nu are i-am luat azi dimineata si avea 37.5 . S-a mai confruntat cneva cu asa ceva? Credeti ca o sa faca febra? Doctorita zicea ca si dupa 7 zile poate sa faca febra. Orea il pot scoate prin supermarket sau e de preferat sa il tin in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Oboseala isi spune cuvantul am papat litere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

Eu ma tot stresez ce sa-i cumpar de mos/zi de nastere/Craciun. Scrieti si voi, poate imi vin idei.

O zi frumoasa,

Adriana de Laura (08.12.2009)

Neata...

Multi,multiani fericiti Chiara, Ariana, Maya si Dankutza !

Referitor la cadouri sa-ti spun ce am luat eu

- De ziua lor au primit de la mine si tati : o masuta activitati, volanul interactiv de la Vtech, rochita si pulovaras. De la bunici + sora mea cam asa : papusa carpa,papusa bebe vorbitor,trenulet din cuburi lemn,o casuta de la Ikea in care introduci forme prin acoperis, o pisica de bagat pe mana,lantisoare aur cu cruciulita/ inimiara,un robotel mergator,o papusa cantatoare, un panou cu animale/clape care face galagie
- de Mos Niculae vor primi dela mine unul setul de 9 carticele dela Corint Junior,celalat carticele+CD "casuta cu povesti" editura Gama,niste sosetute cu silicon
- pt Craciun deocamdata am luat decat jocul de asamblat de la Imaginarium (cum a primit Santi de ziua lui...de abia astept sa ma joc EU cu el ) si ma gandesc sa comand un set de papusele Teletubbies...nu e definitiv

Legat de revelion,nu am nimik sigur momentan.Sambata pleccu mucosii la Craiova,taiem motul pe 11-12 dec,iarpe 15 decembrie e petrecerea de Craciun a firmei mele,asa ca va fi un test pt ei si bunici,sa vad daca se descurca singuri 2 zile,pt ca eu voi veni in Bucuresti si cred ca voi sta pana vineri sa vin cu sotul cu masina inapoi. Daca trec testul...ma gandescla un revelion fara ei...si va fi o locatie in "jurul" Craiovei...ma gandesc la un Olanesti pt ca am stat la o pensiune/hotel super asta vara cand am fost cu ei

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

acu sa dau si binete....buna ziua,fulgulime!!!

off,shtephy ce necazuri pe capul vostru!! si insanatoisre grabnica tuturor!!!

dankutza ce de cumparaturi si de cadouri!!! sa va fie de folos toate!!!

lumi imi pare rau ca a racit pisicoasa; sa treaca repejor si try to relax in privinta mancarii (asta imi suna si mie)

intram si noi (iar) in categoria mofturosilor pe motiv de dinti ,cred, ca toata ziua e manutza in gurita si brusc,a devenit mega-prieten cu periuta de dinti...in afara de masa de pranz,celelalte sunt cu cantec...doamne-ajuta sa am suficienta rabdare sa trecem si peste asta!!!

meniu zilei:
dimineata: cereale+iaurt+mango copt- cateva lingurite;completat cu un sfert de felie paine cu unt+magiun (cateva muscaturi)

amiaza (incercam): supa-crema dovlecei; piure de cartofi+ somon cu patrunjel...

seara: inca nu am idee..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Revin pt un scurt mesaj (ca-i fimea plecata la supermarket)

Meniul de ieri:
Dimi: lapte cu orez
gustare: banana
pranz: supita de legume cu taitei
gustare: para, biscuiti
"cina": peste cu piure de cartofi
gustare: un iaurtel
-putin lapte( nu mai mult de 120-150 ml)

Meniul de azi:
dimi: perlute de branza cu paine
apoi a mozolit cateva feliute de portocala
pranz: ciorbita de vacuta (sper sa o termin pana la pranz) , dc nu improvizez ceva gen piure
"cina" de la ora 18": MBS(in care ai bag si galbenus de ou)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Ali nu stiu ce sa zic de febra ,daca face eu nu l-as scoate,altfel nu vad de ce nu(david n-a facut,noi am facut doar Infarix)..cat despre umflatura ..probabil e un nodul...eu i-am aplicat local compresa cu apa rece sau crema de galbenele (eu o folosesc si la vanatai-face minuni)..

despre cadou de Craciun..nu suntem hotarati;hainutze sigur nu (am primit un pachet de peste mari si tari de la fratello cu hainutze si jucarii si urmeaza sa mai primim unul de la fina-mea),probabil ceva jucarie ...am vazut in oferta Cora un centru de activitati mega-garaj ( mai nou e interesat de masinute,impins,plimbat,trantit etc) si parca m-ar tenta ..sau ceva carticele ...si daca stam bine cu finantele,ma gandesc la o salopeta de blugi captusita ( daca nu vine la pachet)

gabitza despre ce set vorbesti?!...cred ca s-a pus link la un moment dat,dar as usual ,mi-a scapat...frumoase cadouri au primit mucosii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

meniuri....

Ieri afost o zi mai speciala,au avut un fel de meniu lacto-vegetarian..

10 - o felie paine,unt,magiun + cate un iaurt
16 - 220 ml LP (mancarea era gata,dar stricam petrecerea ...) + cateva lingurite tort semibebelusesc(picoturi inmuiate cu suc struguri si portocala cu crema banana+ricotta)
20- un galbenus cu BV, biscuiti si niste bucatele piept pui la cuptor (din tava de adulti,dar era fara niciun fel de condiment)
22 220 LP

Astazi

10- 1/2 felie paine cu unt,magiun, un biscuite, ricotta+iaurt
14 va fi ciulama de pui cu smantana

s-au trezit
pa

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput