(lipsa de) sex si sarcina

(lipsa de) sex si sarcina | Autor: S_I_A_22

Link direct la acest mesaj

apetitul sotului meu a cazut drastic, de cand a inceput sa fie vizibila burtica pe cat de mult imi doresc eu, pe atat de putin isi doreste el...imi spune ca e normal ca unui barbat sa nu i se mai para la fel de atragatoare partenera ca inainte sa fie insarcinata... nu stiu... e ciudat, pt ca, in ciuda burticii, ma simt bine in pielea mea si as avea chef sa o facem mai des, insa el nimic...ce spuneti? a mai patit-o careva? e atat de trist sa te simti respinsa...

nu stiu daca mai e necesar sa mentionez ca am incercat si diferite trucuri: lumina difuza, lenjerie sexy care acopera burtica,atmosfera romantica, etc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Poate se gandeste ca ii face rau bebelului. Da-i un ragaz...poate ii ia mai mult timp pana se acomodeaza cu noul tau statut de mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Se sperie.
Eu am facut greseala sa-i arat burta cand se "adunase" intr-o parte si m-a ocolit vreo cateva zile.

Am discutat si cam asta am scos de la el"

"Stiu ca e un copil acolo si ma bucur, il astept cu drag. Doar ca nu constientizasem la modul concret pana nu mi-ai aratat cu degetul UITE-L, AICI E, PUNE MANA, HAHA."

Toti se sperie. Remarc diferentele intre felul in care ma intreaba femeile de sarcina si felul in care ma intreaba colegii barbati. Femeile se induioseaza, vor sa puna mana, barbatii fac referiri la filmele Alien si li se ridica parul pe ei daca isi fac curaj sa atinga burtica - ceea ce eu oricum nu prea incurajez, e burta mea nu moastele sfintei mai stiu eu care.

Dar se linistesc. Vorbeste cu el, asigura-te ca intelege ca nu face rau sarcinii. Ca nu vor da "cap in cap" si mai stiu eu ce copilarii de temeri are

Deci, rezumat: e normal si le trece.

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu se sperie toti, sotul meu nu a avut nici o problema cu burtica mea, stie clar ca nu are cum sa ajunga la bebe si cu asta basta.

Explica-i intr-una ca nu are cum sa il raneasca pe bebe si nici nu il vede bebe :), am mai auzit si asta la altii.

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Eu i-am tinut o lectie explicativa de anatomie sotului meu, am folosit chiar cateva poze, ca sa inteleaga exact despre ce e vorba. Cu toate astea cand l-a simtit prima oara miscand n-a mai putut sa se apropie de mine. Mi-a explicat ca pentru o perioada limitata m-am transformat in "mama" in ochii lui, mai degraba decat "femeie".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca se intampla foarte frecvent. Cred ca singura varianta este sa ai rabdare. E drept ca va dura un pic dar nu e un capat de lume.
Asa va trebui sa aiba si el rabdare in perioada dupa ce vei naste. Rolurile vor probabil inversate atunci.
Hmmm - asta e, face parte din viata de cuplu. Atata doar - aveti rabdare unul dupa celalalt.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Pacat,mai ales ca ai voie sa faci sex.Noi,de ex,ne dorim,eram un cuplu foarte activ,dar de cand am facut cerclaj nu mai avem voie,e groaznic.Dar ne abtinem,pt bebe orice !

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Uneori sotii mai reactioneaza asa,de ce,inca n-am descoperit nici eu,desi am tot incercat sa-l determin pe primul sot sa-mi explice de ce nu m-a atins deloc pe perioada sarcinii.Banuiesc totusi ca i-a fost frica,pentru ca am avut relatii sexuale pana pe la vreo 2 luni cand am avut o sangerare usoara.Din momentul acela nu s-a mai atins de mine,desi am avut o sarcina fara probleme.
Actualul meu sot n-are nicio problema cu burtica,chiar imi spune ca-s sexi,desi eu nu ma simt deloc asa,insa de data asta eu n-am chef deloc

13+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_I_A_22 spune:

sotul meu este medic...stie chiar mai multe decat mine despre sarcina, asa ca nu prea mai am ce sa ii explic eu...am tot discutat, dar degeaba...si se aduna atatea frustrari dat fiind faptul ca ma simt respinsa, incat simt ca asta va afecta destul de tare relatia de cuplu...devin tot mai nervoasa si mai irascibila si uneori il urasc atat de tare pt ca ma face sa ma simt asa, in loc sa ma sustina si sa il simt alaturi...cat sa tot am rabdare??? si din cate am citit, se pare ca situatia va fi si mai dificila dupa nastere..atata mai lipseste...nu stiu cat mai suport...

Mergi la inceput