Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ok..facem schimb o saptamanasi apoi la vara mai facem schimb cat vrei tu

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Angie tu vrei zapadutza, eu vreau la tine la soare , in Constanta. As da orice sa ma duc 10 minute pe malul marii iarna, ador marea si plaja, in orice anotimp.
Deci, facem schimb? dau muntele pentru mare oricand

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

`Neata! Eu sper ca bebe sa creasca cu tzitzi. Fara biberon. Dar in caz de urgenta, cred ca voi cumpara de sticla (habar n-am daca se gasesc, chiar asa, stiti? Am auzit c-ar fi...). Partea buna e ca nu e plastic, bla, bla. Partea naspa ca-si da cu el in ochi cind si-l tine singur (cica). La Ioana, am avut Avene, de plastic. Acum , am citit ca-s cele mai bomba, ca nu stiu ce contin, ca-n unele tari e deja intrezis... Nu mai stii. Doamne-ajuta sa fac eu lapticul si sa am eu biberoanele la purtator!

Shines, eu zic sa mergi la stomatolog, sa-ti mai aseze carnita aia la masea, ca se poate infecta. Nu doare, nu face anestezie, nu da medicamnete. Doar misca pe-acolo, scoate mizeria dintre gingie si masea, stiu ca si sotul meu a avut ca tine...Pup.

Am niste nervi zilele astea... nu stiu cum naiba. Motive sunt, dar erau si inainte si parca gestionam altfel situatia... Ieri a fost sotul in sedinta. Azi, maica-mea (am dat-o afara din casa, ma rog, nu la modul brutal, ci gen: acum te rog sa te imbraci si sa iesi ca n-am nevoie de tine). Pai doar ma enerva: a venit cu peste, ca azi se maninca peste, sa-mi umple mie bucataria de solzi si jeg, ca niciodata nu curata ea calumea dupa. Stie ca nu maninc peste de 6 luni, ca nu suport. Se facea ca ea nu stie: cum? Nici nu gusti? Ipocrita. Apoi: lasa, ca tie iti fac icre... Cind eu ii spun zilnic ca n-am voie chestii crude (listerie, toxo etc). Adica ea avea chef de peste si icre si se facea ca nu stia ca eu nu maninc... Si cum promisese ca simbata vine la mine sa ma ajute cu mincarea pt care evident ca eu ii dadusem bani sa cumpere... ma ajuta!
Imi spunea f serios: eu nu pot sa stau cum vrei tu de la 8 la 8! Dar ea nu sta cu fii-mea nici 2 ore!! Si e ferm convinsa ca ma ajuta foarte mult, spune tuturor. Eu nu simt niciun ajutor. Asa ca i-am spus ca nu mai am chef s-o vad. E greu, ca-s neputincioasa si nu pot sa-mi iau eu fata de la gradi, ca n-am voie frecus cu masina, dar i-am zis sotului sa-si faca timp, ca naiba il ia! Ca ista era ajutorul ei: o lua pe fii-mea si o aducea acasa, mincau (dar eu gateam, eu puneam, au strineam) si apoi ea pleca. Halal! Stai sa vada, ca n-o mai primesc deloc, si cum sora-mea e in Franta... va sta singura. Cu cartile, intilnirile, simpozioanele si cafenelele ei literare.
Iertati-ma pentru logoree, dar nu mai pot!

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

neatza burticoaselor...ma servesc si eu cu o cafeluta in dimineata asta ...nu prea am reusit sa dorm cum tb pt ca aici a tunat si a fulgerat.......ciudata vreme

30 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Fetiliii,eu ma retrag putin........,am program de aspirator azi ,deseara se anunta cu musafiri,deci trebuie sa fie bec.va si vb dupa ce termin treaba.

ALINA 30+ cu ALESSIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

"neata" fetelor! noi am venit de la Tandarica, Purcelusul Fermecat. e saptamana festivalului de teatru de papusi, si acum pana pe 5 decembrie sunt spectacole jurizate de tot felul de critici, asa ca isi dau silinta.
eu totusi am reusit sa-mi fac nervi, pentru ca am platit 3 locuri (flavia, sotul si eu) si flavia a stat in brate la soata, si pe locul de langa mine ramas gol si totusi platit, s-a asezat o cucoana fara sa intrebe, fara nimic, apoi a inceput sa se foiasca, sa vada daca poate face loc si prietenei ei cu copil. si bineinteles ca am inceput sa bodogan cu voce tare, s-a potolit, apoi a venit si prietena care s-a asezat... pe jos, la picioarele mele, mai precis PE piciorul meu.
eh, primele 20 de minute din piesa nu am fost atenta, eram la razboi cu nerusinatele alea. apoi, pot spune ca a fost foarte frumos .

in legatura cu biberoanele, si eu stiam ca ideal e sa avem de sticla. eu am avut de sticla la flavia pana la 3-4 luni, apoi, cand tinea si ea, am trecut la plastic. am o colega care nu mai vede cu un ochi pt ca a cazut in casa cu un biberon... doamne fereste pe toti!

gabi, cunosc, cunosc, eu de o luna nu mai vorbesc cu bunica mea, si imi e ATAT de bine!
poate suntem mai vulnerabile in perioada asta, dar nici sa nu fiu cautata, ca ma gaseste cine ma racaie...
si oricum, nu avem nevoie de stres si de scandaluri, mai bine e sa-ti aperi teritoriul, sa-ti arati limitele, si sa impui ca ceilalti sa respecte maximum de nervi pe care il poti primi.
eu una sunt mult mai linistita cand nu mai vorbesc cu o persoana, decat sa am mereu aceleasi discutii... iar oamenii nu se schimba decat putin de tot si in anumite circumstante...

gata. tac.
va doresc un weekend superb!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

gabivalceanuofff...gravidutza dragalasa..e stari are eapupam sa treaca

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Gabi calmeaza-te ca nu rezolvi nimic daca nu iesi din starea asta de kko. Stiu cum te simti legat de mama, te inteleg, aud si eu zilnic aceeasi lozinca: "iar dormi pana la 10??? Eu am mers la munca pana in ziua cand te-am nascut, nu am avut nici un ajutor d ela nimeni, il aveam si pe frate-tau si n-am mai murit de oboseala si somn. Prea te vaiti din orice" Si cu mana pe inima spun ca nu ma vait, chiar incerc sa mi le fac singura toate, dar mna, ele au ramas cu vremurile de pe atunci in minte, nu recunosc ca in viata asta alerta de zi cu zi ne mai pierdem si noi rabdarea si ca e mult mai greu decat era pe vremea lor, pt ca viata ne face asa.
Am balacarit si eu aici, dar sper sa nu mai stai supi ca nu face bine la bebe.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mama cat ati scris ...eu am papat si am facut ordine in buc zici ca a fost revelionul , off

mirela ...am inteles , sarna

fluturas... am inteles

legat de biberoane ...eu am luat din sticla ..auzisem eu ceva de cele din pastic , plus ca la o perioada tb sa le schimbi etc , eu am preferat sticla pt ca se curata mult mai bine

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

gaby despre avent am auzit si eu ca sunt interzise in strainatate , la noi se vand f bine
eu am luat din sticla de la nuk ...se gasesc si mari si mici ..cum doresti .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Ziki, Gabi, Mica Daria, sa treaca supararea ca nu merita niciuna din ele sa va suparati voi si puiutii din burtik sa i stresati
stiu ce inseamna, asta este si arma mea...evit contactul cu asemenea persoane

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput