Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Simo eu am luat amoxicilina, care cica e permisa in sarcina, ca nu mai stiam ce s afac de durere, dar nu m-a lasat, poate si pt ca antibioticul asta e slab, dar altceva nu am luat.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

da..amoxicilina am si eu..nu ampicilina
mi le daduse dr pt bronsita aia da nu le-am luat..am dat cu ceaiuri si sirop de platlagina

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute.
Azi sunt plicti si nu am chef de nimic. Deocamdata ma uit la "charlie si fabrica de ciocolata" pe protv.

Simo sa treaca durerea de masea.

VA doresc un weekend cat mai placut.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo, daca nu e infectie, nu cred ca o sa functioneze antibioticul
s ar putea sa fie vreo nevralgie

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

tunde, stai linistita si cumintica in spital cateva zile, perfuziile am inteles ca au efect, mie nu mi-au facut la 24 s ca poate e nevoie mai tarziu fiind sarcina gemelara, si mi-au dat pastilute,care sincer nu imi dau eu seama ce afect au ca tot mi se intareste burta, mai nou ma si junghie parca uterul si ma apasa pe col...stiu ei ce iti fac sa fie bine...si..iei si tu o pauza

aseara nu am intrat...si am inteles ca au disparut foto...eu ar tb sa fiu mandra ca ale mele au disparut primele,nici nu stiam..nu incercasem sa mai intru deoarece nu stiam parola..si cand am incercat..surpriza, mergea de la sine...v-am zis eu ca tot ce e pe net nu e sigur, dar stati linistite, cineva vrea sa ne streseze..daca nu spuneam eu de problemuta nu se ajungea aici, dar nu era mai sigur..

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Eu plec la pomana , ii facem lui mamaie de 6 luni.
Simo mie mai imi trecea cu fiola de agocalmin,o tineam 5 minute acolo si apoi o scuipam.Sau tuica.Sper sa te faci bine.
Vbmai tarziu,va pe toate

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si de la noi

Moni, Tunde multumim pt papica si cafeluta harnicutele de week=end

Moni, dupa ce am citit cum ai descris ca e la voi cu zapada, imi venea sa sar si eu p geam sa vad dc si la noi e la fel. dar nu e chiar mi-e dor si mie de zilele alea cand ma trezeam si totu era alb in jur. simteai k vin sarbatorile si e iarna.

Simo imi pare rau ca iar te-a luat maseaua, incearca cu antibiotic, desi nu stiu cat te poate ajuta, dar merita incercat.

Ocsanica ma bucur k bebelina e bine. hai k mia e un pic si gata

Laura si eu tot la ala ma uit desi l-am mai vazut. dar imi place.

pe la pranz plecam la o buburuza de 6 luni sa o serbam. asa ca va las sa va faceti de cap pe aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

in primul rand Shines pe maseluta sa treaca

neata burticilor noi acum ne-am trezit si luam micul dejun.o cafea mai aveti???un ceai ceva??

toate burticile asta ca sa nu fac un sir mare cu nume

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

revenii si Eu
Am calcat hainele lui Mario si le-am pregatit pt 7 zile..7 pachetele pt mers la gradi ..ca astia cand raman amandoi ..habar n-au de lume..daca o las pe Mama sa imbrace ii da 7 pulovare,fular si cojoc..

Ocsanica;pup si te felicit

Fluturas;la mine au recoltat in sapt 12 pt depistarea infectiilor+nush cate prostii..caci mi-au bagat 3 bete..si in dna pasa ceva gen tirbuson..care sa-mi tina fix gaurica...bleahhh nasol.Asta a f inainte de cerclaj.

Simo ;pup fata pe partea nedureroasa..incearca cu amoxac...daca nu un pic de tuica de cazan..gargara
mi-e mila de tine..Eu am nervi la durere de masea..sa nu vb nimeni cu mine caci bubui ca o grenada..o data am stat de revelion singura acasa..am alungat pe toata lumea..am av o durere de masea groaznica..acu vreo 14 ani.

fug in oras sa-mi iau halat...toate-s aiurea care le am..vreau sa fiu frumoasa la spital

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

djlaura dau eu o ,eu beau ceiut.

ALINA 30+ cu ALESSIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tuica nu pot pune ..am palinca din aia super tare in casa..dar daca ii simt mirosul mor..nu suport alcoolul

Tunde..felictari pentru starea ta si atidudine..mie cand mi-au zis ca ma interneaza mai ca eram pe jos tavalindu-ma ca un copil..si boceam ca nu vreau..ca de ce..
fugi si ia-ti hainutze sa fi sexy

sper ca intr-o ora sa pot iesii afara..mai am de facut cumparaturi..mai am de rezolvat treburi..nu pot sta asa cu mana la falca toata ziua

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput