Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute. Nu prea mi-am facut somnul ca puiutul meu avea chef de joaca, indiferent pe ce parte stateam, el dadea din maini si din picioare.

Legat de apa de izvor Mayane, e mult mai curata si lipita de orice bacterii si alte alea decat apa plata(care e considerata f buna). Eu o spun din proprie experienta am lucrat analize pe ape si stiu destul de multe. Cu ani in urma mi-am luat apa de izvor intr-o sticla de cola (eram pustoaiaca) si am pastrat-o pana mai anul trecut. Apa era in stare excelenta nu mirosea urat, era limpede. Deci e mai buna apa de izvor decat vestitele ape plate care in 2-3 zile fac pe fundul sticlei tot felul de pelicule albe(se inmultesc bacterii care se gasesc acolo). Plus ca in fierbere(100grade) se ditrug mai toate bacteriile, iar cea din comert pasteurizata(60-70grade) are mult mai multe.

Multam' Sanziana de micul dejun. Vad ca vrei sa ne vezi grasute si frumoase.

Va doresc o zi cat mai placuta.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata...

angi..te inteleg si eu am cam avut arsuri groaznice, acum ma plang de crampite pe la uter...

noaptea trecuta a debutat cu o petrecere deasupra noastra...nu era o problema, dar pe langa mancarimi si contractii sa mai auzi si zbenguiala..credeam ca mor..la 1 am adormit pana la 3..apoi de la 6 la 9...o sa mor daca o tin tot asa..mai ales ca eu nu pot dormi ziua...

referitor la socrele..prefer as...si in schimb un sot bun..de obicei rar e perfect si cu sotul si cu socrii..prefer varianta cu sotul...

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!
Multumesc de mic dejun...eu nu fac nimic pana nu mananc dimineata...intai imi pun stomacul la cale si pe urma mai vedem!

Nu mai ninge, e soare si friiiggg...Dar au anuntat ca de marti incepe din nou...fain! Bebelina mea a fost cuminte ast-noapte asa ca raportez o noapte dormita aproximativ (ca m-am plimbat la baie de vre 2 ori)ca mancai niste gogonele murate si baui apa ca un cal...

Azi papam la socri mancarica de mazare...buun...

Cu apa de izvor...eu spun ca depinde de unde o iei...La noi apa din fantani e prea dura si faci piatra la rinichi sau la fiere si mai are si nitrati(sau nitriti,habar n-am) cateodata...dar noi mai luam de la biserici din curte, unde apa e testata la o anumita perioada de timp...Asa ca...fiecare cum doreste!

OK. Va doresc o duminica minunata...ca maine ma duc la munca..dar macar miercuri sunt patrioata...adica libera!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Monika asa e cu apa din fantani, dar nu e acelasi lucru cu cea de izvor, care e filtrata natural. Iar cea din comert e sigur plina de nitriti, nitrati, amoniu. Daca spui ca apa e testata la un anumit interval de timp atunci e f bine.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

mirela deci am gasit solutia cea mai ieftina...in apa plata sau de izvor ...mie imi aduce socrul de la munte apa de la izvor , am in permanenta bidoane cu apa in casa

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Daca te-a mai "certat" cineva, imi cer scuze, n-am ajuns inca la zi cu cititul, dar ai grija la bidoane... ce folos ca iei biberoane de sticla daca le fierbi in apa din bidoane? Si cum sterilizezi bidoanele?

27+ Darius Alexandru
Bebe

hello

poi ....si ce crezi ca apa plata din comert in bidoane sunt sterlizate ?? .....sau cea de la robinet ?
in plus sterilizatoarele merg pe acelasi principiu ..aburi ..si ce apa pui ??? e tot acelasi lucru

angie pupam sa treaca ...eu dau cu lapte si vad ca functioneaza , ma fac eu cat un butoi dupa dar merge

laura deci ai avut spectacol ! al meu a fost asa cuminte ieri ca ma si speriasem la un mom dat ...ce naiba se intampla , si de doua nopti ma lasa sa dorm ....in schimb acum imi bombardeaza burta

simo asadar de asta umblii tu ...aha ...pai zi asa ca sa fim pe faza sa anuntam de pe acum televiziunea ca sa te pandeasca cum iesi din casa ....

fetelor eu am visat ca mergeam pe marginea soselei la tara si mancam cirese si ...m/am oprit la un mag de unde mi.am luat o activia si o banana ...si apoi am visat ca eram undeva cu multa lume printre care si sotul si mama ...si aveam o fetita ...la un an si ceva ...era frumoasa foc , ochii caprui , satena si cu parul ondulat la varfuri , vorbea de iti venea sa o mananci ...ce naiba o insemna asta ...sotului nu ii placea ...si culmea cu o seara in urma a visat sotul ceva asemenator si nu imi placea mie ca am fetita

pupicei tututor

aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

laura ...unde as putea sa duc o mostra de apa la testat ??? exista asa ceva ?? sunt curioasa ..

aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza burticute ! Eu raportez o noapte futunoasa, nu mai dorm bine deloc de cateva nopti.Mama zice sa ma obisnuiesc ca asa o sa fie de acum incolo.
Noua daca ne mai raman bani o sa luam un sterilizator,daca nu,o sa le fierb in apa plata,ce sa facem?!

toate burticile

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Sunt laboratoare, dar e scump si depinde f mult si de ce analize vrei sa faci.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neata la toata lumea

Vad ca nu sunt singura care are arsuri, deci m-am mai linistit.
Cel mai tare ma "supara" ca nu pot sa dorm pe burta, pozitia mea preferata

Despre soacre, n-am ce povesti, ca nu detin, dar am 2 mame, care3 au inceput sa intre in competitie Acum sa te tii!
Dar daca as avea soacra, ar avea de ce se plange zilele astea. M-am transformat in "printesa boaba de mazare". Al meu face aproape tot in casa de cateva saptamani incoace. Pana si camasile si le calca singur
Eu doar incarc masina de spalat Am zis ca sunt ursoaica in hibernare, imi pastrez energia pentru la primavara.

De exemplu...
Mi-as dori ca din luna 2-3 sa-l trec pe bebe pe scutece de panza in loc de pampersi. Si as vrea sa-l port in wrap. Mama imi da deja directive, ca trebuie luat copilul in brate doar la hranit si schimbat
Mi-as dori sa-l alaptez de la san exclusiv - in consecinta n-am cumparat nici un biberon, nici o suzeta, nici un sterilizator, nici un incalzitor de biberoane (sau cum s-o chema)

Tot ce am cumparat pana acum...
5 body maneca lunga
3 body maneca lunga cu picior
1 pantalonas
8 bavete
4 servetele de prosop
1 caciulita
1 pereche manusi
1 patut
1 carut
1 aspirator nazal manual

In plus mami a mai tricotat cate ceva (2 plovere, 3 perechi botosei si jumatate de pantalonas...)

Imi scapa ceva strict necesar?

Iar despre apa de izvor... nu m-am facut eu bine inteleasa. Am vrut sa zic ca ne facem atatea griji despre plasticul din care e facut biberonul, dar uitam ca si bidoanele sunt de plastic - ne facem griji cum fierbem/sterilizam biberoanele dar nu ne gandim cum sterilizam butoaiele. Adica... exageram intr-o directie si ignoram complet alta. In fine, ne dam noi seama pe parcurs ce e bine si ce nu.

27+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata mai burtici noi acum ne-am trezit si luam micul dejun
toate burticile

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput