Gravidute prin FIV(65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor!

vreau sa va urez sarbatori fericite si linistite!!!!!!!!!!!!!!!!

burticilor sa fie linistite si sa aiba parte de sarcini usoare si la termen, mamicilor sa aiba parte de bebelusi sanatori si vigurosi!!!

felicitari noilor burticoase, sa fie binecuvantate!

vreau sa transmit in mot deosebit felicitari prietei mai vechi AlinaOprea!!!! draga mea, fara sa exagerez mi-au dat lacrimile!
sa ai parte de sarcina usoara si tu incearca sa fii cat mai relaxata, sa te bucuri de aceasta perioada unica!
Sunt cu sufletul alaturi de tine si Dumezeu sa te binecuvanteze cu darul cel mai de pret: un bebelus!

fetele va pup si sa aveti un 2011 plin de bucurii!
sa fiti sanatoase!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Bravo, Mirela, FELICITARI!!!! sa fie sanatosi si mancaciosi bebeii, sa intrati in noul an cu dreptul! abia astept sa ne scrii pe forum mai multe amanunte!

Tammy, cand ai planificat intalnirea cea mare? cum te simti?

va doresc sa aveti un An Nou linistit si fericit!
2011 sa ne faca pe toate cu !
La multi ani!

Gabi+26
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
vreau sa transmit in mot deosebit felicitari prietei mai vechi AlinaOprea!!!! draga mea, fara sa exagerez mi-au dat lacrimile!
sa ai parte de sarcina usoara si tu incearca sa fii cat mai relaxata, sa te bucuri de aceasta perioada unica!
Sunt cu sufletul alaturi de tine si Dumezeu sa te binecuvanteze cu darul cel mai de pret: un bebelus!
castelana mami fericita

CatelanaC multumesc din suflet de urari
Chiar ma intrebam acum ceva vreme ce mai faci...ce-ti face micutul Cezar.
Mie una-mi lipsesc tare mult postarile tale pline de optimism dar te inteleg ca nu ai timp.
Te pup si sa auzim numai de bine !

Alina 10+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA
CatelanaC[/b] multumesc din suflet de urari
Chiar ma intrebam acum ceva vreme ce mai faci...ce-ti face micutul Cezar.
Mie una-mi lipsesc tare mult postarile tale pline de optimism dar te inteleg ca nu ai timp.
Te pup si sa auzim numai de bine !

Alina 10+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Draga mea, Alina cea mult incercata!
Eu sunt bine si sincer in prezent nu mai stiu de capul meu ce si cum fac. Am avut un an plin cu de toate, realizarea noastra cea mai de pret copilul mult dorit care-i sanatos si e chiar o Binecuvantare a lui Dumnezeu pentru mine. Apoi cu o zi inainte sa ajungem in Romania, mama mea a plecat dintre noi lasandu-ma chiar fara grai si fara sa ma mai pot supara pe situatie, copilul m-a si ne-a sprijinit pe toti, pe rand.
De atunci, adica de la sfarsitul lui iunie, am fost intr-un iures si in schimbari continue, am schimabt si casa, tara, tot, nu mi-am dat seama cand a crescut micitul nostru, avand in vedere ca saptamana viitoare implineste 9 luni.
Cezar creste vazand cu ochii, este un pic maricel pentru varsta sa, are dimensiunile unui copil trecut de un an, mananca tot ce-i da mami, suge inca la san intre mese, dorme toata noaptea, nu plenge mai deloc. Are 5 dintisori care nu l-au deranjat cand au iesit, pana acum am vizitat doctorul doar la vaccinari, sper sa o tinem tot asa, fara sa fie bolnav.
Acum il avem in vizita si pe tatal meu, asa ca ma ocup si de el sa nu se simta singur, sa fie cu noi de sarbatori, sa-l plimbam cat mai mult.
Am avut un Craciun magic, eu cu baietii mei cu mic cu mare, cand il privesc pe al nostru baietel aproape ca-mi dau lacrimile, nu-mi vine sa cred ca-i adevarat ce traiesc.

De tine m-am bucurat mult de tot, de fapt ma bucur pentru fiecare fata ce reuseste, dar noi eram impreuna la aspirante si la un moment dat erai la aspirante ce au reusit inaintea mea... sa nu fii suparata si trista pentru ce s-a intamplat, fii increzatoare in viitor si sa vezi ce minunel vine, ce copil sanatos si zambaret.
te felicit inca odata pentru reusita si iti doresc un an nou de vis, cu micutul in brate si la urmatoarele sarbatori de iarna astept postarea ta despre cum a fost cu gangurel in brate in jurul bradului.
sa ai grija de tine, sa mananci bine si sanatos si repaos si liniste cat mai multa in jurul tau, are mare influenta asupra celui mic, asta e opinia mea.
Te pup draga Alina si ai grija de tine!
Dumnezeu sa te binecuvanteze!
La multi ani!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mirela a nascut pe 26, Razvan si Robert au 2400 respectiv 2500 gr.
Te pupam Mirela, te asteptam cu vesti cand ai timp.

Castelana, imi pare rau pt pierderea suferita. Am trecut si eu prin asta... Dar, vorba ta, il ai pe baietelul tau drag, foarte frumos povevstesti. Abia astept sa-l tin si eu pe al meu in brate.

in sapt 24 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mirela, FELICITARI pt motanei! Sa fie sanatosi, norocosi si sa va umple casa de bucurie!

Tamy, sa te felicitam, ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor
am clexane de 0.4 30fiole si as vrea schimb cu 60fl clexane 0.2 daca are cineva nevoie sau variante.

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 12+ )multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

multumesc frumos fetelor

motanii sunt cumintei se trezesc doar sa manance si sa i schimb
eu ma chinui ca inca ma doare tot de parca m a calcat trenul

nastere usoara cui ii e randul si pupici si
un nou an plin de bucurii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mirela, ma bucur pt tine. Ai motanei cuminti! Sa va dea Domnul numai bine!

Tamy, asteptam vesti!

in sapt 24 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Dragelor Tamitu a nascut luni o frumusete de fetita

Mergi la inceput