Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)
Raspunsuri - Pagina 7
ayanna_xem spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 , stiu ca nu am mai scris de o luna si ceva si din pacate nici nu v-am mai citit dar eu cand dispar din peisaj inseamna ca s-a intamplat ceva. de data asta acest ceva a fost o tipa care a intrat cu masina in sotul meu, care era cu motorul si i-a facut praf piciorul. I-a iesit tibia prin picior, s-a rupt in mai multe parti si are fracturat si peroneul, drept pentru care este imobilizat. Din acel moment viata mea a devenit agitata si cu un program strict, dimineata spital, pe urma job dupa care iar spital ca la 7 seara sa ajung si eu in final la piticul meu drag. De cateva zile l-am adus pe sotul meu acasa, asa ca am doi copii de ingrijit. E greu sa il vad ca nu nu se poate misca, are un fixator extern care ii tine cele 5 suruburi si cu care trebuie sa stea 6 sapt si pe urma urmeaza alta operatie pt punerea unei tije si apoi alta operatie pentru luare de grefa de piele de la mana si pus la picior, acolo unde are gaura.Printre toate astea a trebuit sa alerg si pe la dri cu David, deoarece urmeaza sa fie operat pe inima iar. am umblat dupa pasaport, am cautat o notarita care sa vina la spital pt imputernicire de iesire din tara, depus acte la CASMB....intr-un final le-am rezolvat asa ca duminica decolam spre Germania pentru ca marti avem programata operatia. Ma doare sufletul ca trebuie sa-mi las sotul in tara in starea asta, dar nu am ce face, nici operatia lui David nu o pot amana...sufletul meu este impartit pe din doua...dar le rezolvam noi pe toate asa cum am facut pana acum. in schimb david este bine, am facut si noi 9 luni si am depasit pragul psihologic de 7kg, stam in fundulet, mai ramane doar sa ne ridicam si noi in picioruse, dar bag de seama ca nu asa curand, nu prea da semne.Avem tot 8 dinti, zambim toata ziua si vorbim vrute si nevrute. E un copil tare drag si vesel de nici nu iti dai seama ca a trecut prin ce a trecut si ca il mai si asteapta inca o operatie pe inima. Sa nu ma scoateti de pe listuta, ca voi lipsi o perioada, acolo la spital nu voi avea net, asa ca o perioada voi lipsi iar din peisaj. va pupacesc si sper ca toate's bune si sa ne ''reauzim'' cu bine! Lali de David luptatorul nostru |
Lali, sanatate, multa, multa sanatate...lui David, sotului si tie ca sa poti fi alaturi de ei si sa-i sprijini.
Ma
pentru voi sa treceti peste toate cu bine. Esti o fire puternica, probabil de asta Dumnezeu te-a ales pe tine ca mamica pentru David, pentru ca stia ca esti un om exceptional si tu o sa fii cea care o sa-l ajute sa traiasca si sa-l invete sa se bucure de viata!!!Sper sa treceti repede, usor si fara nici o problema peste operatie...o sa fim cu gandul alaturi de voi! Te asteptam cu vesti bune la intoarcere!
Si sa dea Domnul sa depaseasca si sotul tau momentul asta dificil, ca imi inchipui ce greu trebuie sa-i fie si lui...cu propriile dureri si cu grija pentru voi!
Pupici
si imbratisari
de la pufuleti si mamicile lor...
Doamne ajuta!!!_
Mami de
strumfita zgubilitica
miremia spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 , stiu ca nu am mai scris de o luna si ceva si din pacate nici nu v-am mai citit dar eu cand dispar din peisaj inseamna ca s-a intamplat ceva. de data asta acest ceva a fost o tipa care a intrat cu masina in sotul meu, care era cu motorul si i-a facut praf piciorul. I-a iesit tibia prin picior, s-a rupt in mai multe parti si are fracturat si peroneul, drept pentru care este imobilizat. Din acel moment viata mea a devenit agitata si cu un program strict, dimineata spital, pe urma job dupa care iar spital ca la 7 seara sa ajung si eu in final la piticul meu drag. De cateva zile l-am adus pe sotul meu acasa, asa ca am doi copii de ingrijit. E greu sa il vad ca nu nu se poate misca, are un fixator extern care ii tine cele 5 suruburi si cu care trebuie sa stea 6 sapt si pe urma urmeaza alta operatie pt punerea unei tije si apoi alta operatie pentru luare de grefa de piele de la mana si pus la picior, acolo unde are gaura.Printre toate astea a trebuit sa alerg si pe la dri cu David, deoarece urmeaza sa fie operat pe inima iar. am umblat dupa pasaport, am cautat o notarita care sa vina la spital pt imputernicire de iesire din tara, depus acte la CASMB....intr-un final le-am rezolvat asa ca duminica decolam spre Germania pentru ca marti avem programata operatia. Ma doare sufletul ca trebuie sa-mi las sotul in tara in starea asta, dar nu am ce face, nici operatia lui David nu o pot amana...sufletul meu este impartit pe din doua...dar le rezolvam noi pe toate asa cum am facut pana acum. in schimb david este bine, am facut si noi 9 luni si am depasit pragul psihologic de 7kg, stam in fundulet, mai ramane doar sa ne ridicam si noi in picioruse, dar bag de seama ca nu asa curand, nu prea da semne.Avem tot 8 dinti, zambim toata ziua si vorbim vrute si nevrute. E un copil tare drag si vesel de nici nu iti dai seama ca a trecut prin ce a trecut si ca il mai si asteapta inca o operatie pe inima. Sa nu ma scoateti de pe listuta, ca voi lipsi o perioada, acolo la spital nu voi avea net, asa ca o perioada voi lipsi iar din peisaj. va pupacesc si sper ca toate's bune si sa ne ''reauzim'' cu bine! Lali de David luptatorul nostru |
Lali

Nici nu stiu cu ce sa incep....imi pare tare rau de perioada asta grea pe care o aveti.
Va tinem pumnii sa decurga totul bine cu operatia puiului mic! Poate reusesti sa ne trimiti ceva vesti, o sa ma gandesc la voi.

Multa sanatate sotului, sa-si revina cat mai repede! Suna tare, tare urat ce spui acolo.

Al meu e si el motociclist, am avut un soc saptamana trecuta cand ne intorceam acasa (eu cu masina, el mai in fata cu moto) iar cand am ajuns pe la Iulia Hasdeu, accident moto cu politie, ambulanta, al meu care nu raspundea la tel iar cand a raspuns in loc sa-l aud pe el am auzit o femeie. Am imbatranit 10 ani
nici nu vreau sa ma gandesc cum as reactiona intr-o situatie ca a ta. Acum ce sa zic...nu pleca cu inima indoita ca-l lasi pe sot acasa, se descurca el, Daviducu are nevoie de toata atentia ta. Iti trimit un brat de
, esti o femeie foarte puternica.Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
irrinaa spune:
salutare si de la noi... tot la schimbul 3
Spunem si noi La multe lunite sarbatoritilor de azi, asa pe ultima suta de metri
sa creasca mari, frumosi si sanatosi
si eu sunt foarte suparata din cauza ultimelor vesti in legatura cu indemnizatia
, dar, sa speram ca va fi bine si nu vor face schimbarile astea.
citesc din urma si revin
irrinaa spune:
myky791 in legatura cu aerosolii , la fel cum ti-au raspuns si fetele, pune solutiile in dozele recomandate de medic sau fa doar cu ser fiziologic cand nu ai recomandare.
Ca sa stea la aerosoli, eu lui Vladut ii cant sau il atrag cu niste reclame
blue_flower ce ti-a zis nenea de la service, se face sau nu iPhone-ul?
Vreau si eu zapada, m-am saturat de vremea asta ploioasa.Abia astept sa-mi bag piticii cu nasu-n zapada
dulci mult curaj si fii mai optimista, eu inca sper ca vom avea un dram de noroc.E greu pentru toti.Mi-e groaza si mie numai cand ma gandesc ca o sa il las..nu pot, nu-s pregatita nici eu, da' el?
trebuie sa fie bine!
lali ce zici tu acolo?Doamne, prin ce ati trecut si inca mai aveti de tras.
Multa sanatate lui David si sotului si multa putere tie!
Te asteptam cu vesti bune si ne rugam sa treceti cat mai usor peste toate! 

irrinaa spune:
Vroiam sa va zic ca ieri, i-am dat pentru prima data lui Vladut, dovleac copt.yami...i-a placut fooarte mult
irrinaa spune:
Si, pentru ca e deja o noua zi:
La multe lunite Mara Ioana de Miremia 
si
La multe lunite Dragos Andrei de DandanaG 
sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu parintii

mai am de recuperat, dar sper sa reusesc week-end-ul asta.
noapte buna
danasor spune:
| citat din mesajul lui irrinaa Vroiam sa va zic ca ieri, i-am dat pentru prima data lui Vladut, dovleac copt.yami...i-a placut fooarte mult Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) |
ale1212xa spune:
neatzaaaa
e fierbinte si va asteapta![]()
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
doamne lali prin cate trebuie sa mai treci

suntem toate alaturi de tine, sa vi cu vesti cant mai bune
drum bun si interventie fara probleme
ale1212xa spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Ma apuca plansul Nu se pune problema sa merg la munca pt ca nu am ce face cu Andrei Ma intreb cu ce vom trai ? din ce ?200 Ron alocatia copilului ? si cei 600 Ron sunt f putin darmite deloc Disper cand vad in jurul meu zeci de familii de tigani cu nu stiu cati copii dupa ei si mamele cersesc si primesc ajutoare sociale si ...tot asa Eu cand am ramas insarcinata,am plans Nu de fericire ! si nu pentru ca nu-mi doream copilul,imi doream mai mult ca orice un bebe,dar stiam ca in afara de dragoste nu am mare lucru de oferit(material) Pt mine a avea un copil e un lux Nu-mi cumpar mie nimic,ca sa aiba el de toate ...Ma intreb ce vom face mai departe ...sper sa aiba mila bunul Dumnezeu de noi ...ce Craciun,ce cadouri ? pt mine/noi sunt vise M-am descarcat :( ![]() "Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau'' mami de 2 ochi albastri |
dulci o
si pentru tine mamaicosuntem alaturi cand vrei sa te mai descarci, face bine la corazon

, stiu ca nu am mai scris de o luna si ceva si din pacate nici nu v-am mai citit dar eu cand dispar din peisaj inseamna ca s-a intamplat ceva. de data asta acest ceva a fost o tipa care a intrat cu masina in sotul meu, care era cu motorul si i-a facut praf piciorul. I-a iesit tibia prin picior, s-a rupt in mai multe parti si are fracturat si peroneul, drept pentru care este imobilizat. Din acel moment viata mea a devenit agitata si cu un program strict, dimineata spital, pe urma job dupa care iar spital ca la 7 seara sa ajung si eu in final la piticul meu drag. De cateva zile l-am adus pe sotul meu acasa, asa ca am doi copii de ingrijit. E greu sa il vad ca nu nu se poate misca, are un fixator extern care ii tine cele 5 suruburi si cu care trebuie sa stea 6 sapt si pe urma urmeaza alta operatie pt punerea unei tije si apoi alta operatie pentru luare de grefa de piele de la mana si pus la picior, acolo unde are gaura.
de David luptatorul nostru
Ana
de 2 ochi albastri