Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

err,orice e posibil, dar intr-o luna clar nu ma duc nikaieri. sunt nervoasa, trista, revoltata.
nu aveamo optiune clara nici pentru la anu in toamna, dar speram sa incep pasi concreti in primavara: cine sta cu ema, intarcarea, etc...
pot lua oare conced fara plata? cat timp?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Urat!!! Mi-e groaza de nesimtititii astia, dar din cate am inteles inca nu-i batuta in cuie, poate totusi...eu inca mai sper!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Citat:
am vazut poze cu iarna la zgubi zici ca-s de reclama fetele
m-am invrednicit sa le pun si eu pe cele de toamna, ca acu vine zapada si sunt outdated

Vreau si io sa vad!!! Unde-s pozele, ca pe contul comun nu-s...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
am vazut poze cu iarna la zgubi zici ca-s de reclama fetele
m-am invrednicit sa le pun si eu pe cele de toamna, ca acu vine zapada si sunt outdated

Vreau si io sa vad!!! Unde-s pozele, ca pe contul comun nu-s...

_

Am gasiiiit!!! Ce dulcica e Ema!!! Pozele cu amandoua fetele sunt bestiale...Ai o familie frumoasa foc! Fericito!

_

Mergi la inceput

Se vede ca a inceput week-endul...slabuta activitatea pe forum. Sau sunteti in fata tv asteptand dansul la bara? Barbat-meu nu se uita de obicei la 'dansez', dar in seara asta cik vrea sa se uite...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am vazut si eu poze frumoase de cris.d. Sa fiti la fel de fericiti si peste 100 de ani!

Pozele ayannei parca-s din poveste. Eu inca nu vreau zapada, ma gandeam azi ca parca zapada n-are acelasi farmec in Bucuresti.

Simply mi-am amintit. Nu m-am hotarat dar cred ca o sa-i iau ceva si cu figurine (gen cele 2 la 60 de ron) dar inca nu stiu care exact.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:

Citat:

err,orice e posibil, dar intr-o luna clar nu ma duc nikaieri. sunt nervoasa, trista, revoltata.
nu aveamo optiune clara nici pentru la anu in toamna, dar speram sa incep pasi concreti in primavara: cine sta cu ema, intarcarea, etc...

Urat!!! Mi-e groaza de nesimtititii astia, dar din cate am inteles inca nu-i batuta in cuie, poate totusi...eu inca mai sper!

_

Ma apuca plansul Nu se pune problema sa merg la munca pt ca nu am ce face cu Andrei Ma intreb cu ce vom trai ? din ce ?200 Ron alocatia copilului ? si cei 600 Ron sunt f putin darmite deloc
Disper cand vad in jurul meu zeci de familii de tigani cu nu stiu cati copii dupa ei si mamele cersesc si primesc ajutoare sociale si ...tot asa
Eu cand am ramas insarcinata,am plans Nu de fericire ! si nu pentru ca nu-mi doream copilul,imi doream mai mult ca orice un bebe,dar stiam ca in afara de dragoste nu am mare lucru de oferit(material) Pt mine a avea un copil e un lux Nu-mi cumpar mie nimic,ca sa aiba el de toate ...
Ma intreb ce vom face mai departe ...sper sa aiba mila bunul Dumnezeu de noi ...ce Craciun,ce cadouri ? pt mine/noi sunt vise
M-am descarcat :(

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

dulciva fii bine!cumva se va rezolva si va fii bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:

Citat:

_

Ma apuca plansul Nu se pune problema sa merg la munca pt ca nu am ce face cu Andrei Ma intreb cu ce vom trai ? din ce ?200 Ron alocatia copilului ? si cei 600 Ron sunt f putin darmite deloc
Disper cand vad in jurul meu zeci de familii de tigani cu nu stiu cati copii dupa ei si mamele cersesc si primesc ajutoare sociale si ...tot asa
Eu cand am ramas insarcinata,am plans Nu de fericire ! si nu pentru ca nu-mi doream copilul,imi doream mai mult ca orice un bebe,dar stiam ca in afara de dragoste nu am mare lucru de oferit(material) Pt mine a avea un copil e un lux Nu-mi cumpar mie nimic,ca sa aiba el de toate ...
Ma intreb ce vom face mai departe ...sper sa aiba mila bunul Dumnezeu de noi ...ce Craciun,ce cadouri ? pt mine/noi sunt vise
M-am descarcat :(

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Dulci, imi inchipui cat ti-e de greu...dar gandeste-te ca mai important decat toate e sa fiti sanatosi, sa fiti toti impreuna, sa nu aveti necazuri si nenorociri in familie....Stiu ca la tine e o situatie mai speciala cu mama ta, cu locuitul, dar sper ca macar in sotul tau, in familia ta restransa ai un sprijin important.
Poate n-o sa se adevereasca previziunile sumbre ale idiotilor astora, nu iti mai amari inima si din acest motiv....si chiar daca o fi asa nu-ti pierde speranta, s-or face ei banii astia cumva, o sa lucreze sotul tau mai mult, poate reusesti sa gasesti si tu ceva part-time sau un job in care sa poti lucra de acasa.
Bebe are in primul rand nevoie de dragostea ta si de liniste in viata lui, important e sa-i oferi strictul necesar, iar cadourile si alte 'mofturi' (of, din pacate pana si cele mai mici dorinte incep sa devina moft in ziua de azi) nu sunt neaparat esentiale. E adevarat ca avem nevoie de aceste lucruri pentru sprijinul nostru moral, banii ne ajuta sa ne satisfacem nevoile de stima, statut, respect, autorealizare, lucruri importante pentru om ca fiinta sociala, avand in vedere ca fac parte din piramida trebuintelor, dar mai importante ca toate sunt linistea sufleteasca, sanatatea si prezenta celor dragi in viata noastra.
Cumva lucrurile tot vor trebui sa se aseze...incercati in tot raul sa gasiti si partea buna, ca fara speranta nu putem continua, iar voi trebuie sa fiti un exemplu pentru copilul vostru, voi il invatati cum sa ia viata in piept, cum sa se adapteze la orice situatie, cum sa evolueze si cum sa reuseasca. NU te lasa prada gandurilor negre ca nu faci decat sa te adancesti mai mult!
Primeste de la mine o imbratisare calda care sper sa te imbarbateze macar un pic!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
Dulci, imi inchipui cat ti-e de greu...dar gandeste-te ca mai important decat toate e sa fiti sanatosi, sa fiti toti impreuna, sa nu aveti necazuri si nenorociri in familie....Stiu ca la tine e o situatie mai speciala cu mama ta, cu locuitul, dar sper ca macar in sotul tau, in familia ta restransa ai un sprijin important.
Poate n-o sa se adevereasca previziunile sumbre ale idiotilor astora, nu iti mai amari inima si din acest motiv....si chiar daca o fi asa nu-ti pierde speranta, s-or face ei banii astia cumva, o sa lucreze sotul tau mai mult, poate reusesti sa gasesti si tu ceva part-time sau un job in care sa poti lucra de acasa.
Bebe are in primul rand nevoie de dragostea ta si de liniste in viata lui, important e sa-i oferi strictul necesar, iar cadourile si alte 'mofturi' (of, din pacate pana si cele mai mici dorinte incep sa devina moft in ziua de azi) nu sunt neaparat esentiale. E adevarat ca avem nevoie de aceste lucruri pentru sprijinul nostru moral, banii ne ajuta sa ne satisfacem nevoile de stima, statut, respect, autorealizare, lucruri importante pentru om ca fiinta sociala, avand in vedere ca fac parte din piramida trebuintelor, dar mai importante ca toate sunt linistea sufleteasca, sanatatea si prezenta celor dragi in viata noastra.
Cumva lucrurile tot vor trebui sa se aseze...incercati in tot raul sa gasiti si partea buna, ca fara speranta nu putem continua, iar voi trebuie sa fiti un exemplu pentru copilul vostru, voi il invatati cum sa ia viata in piept, cum sa se adapteze la orice situatie, cum sa evolueze si cum sa reuseasca. NU te lasa prada gandurilor negre ca nu faci decat sa te adancesti mai mult!
Primeste de la mine o imbratisare calda care sper sa te imbarbateze macar un pic!

_

Ai mare, mare dreptate!
Dulci si fii mai optimista. Asteapta sa vezi ce se intampla, nu te amari de pe acum.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

, stiu ca nu am mai scris de o luna si ceva si din pacate nici nu v-am mai citit dar eu cand dispar din peisaj inseamna ca s-a intamplat ceva. de data asta acest ceva a fost o tipa care a intrat cu masina in sotul meu, care era cu motorul si i-a facut praf piciorul. I-a iesit tibia prin picior, s-a rupt in mai multe parti si are fracturat si peroneul, drept pentru care este imobilizat. Din acel moment viata mea a devenit agitata si cu un program strict, dimineata spital, pe urma job dupa care iar spital ca la 7 seara sa ajung si eu in final la piticul meu drag. De cateva zile l-am adus pe sotul meu acasa, asa ca am doi copii de ingrijit. E greu sa il vad ca nu nu se poate misca, are un fixator extern care ii tine cele 5 suruburi si cu care trebuie sa stea 6 sapt si pe urma urmeaza alta operatie pt punerea unei tije si apoi alta operatie pentru luare de grefa de piele de la mana si pus la picior, acolo unde are gaura.
Printre toate astea a trebuit sa alerg si pe la dri cu David, deoarece urmeaza sa fie operat pe inima iar. am umblat dupa pasaport, am cautat o notarita care sa vina la spital pt imputernicire de iesire din tara, depus acte la CASMB....intr-un final le-am rezolvat asa ca duminica decolam spre Germania pentru ca marti avem programata operatia. Ma doare sufletul ca trebuie sa-mi las sotul in tara in starea asta, dar nu am ce face, nici operatia lui David nu o pot amana...sufletul meu este impartit pe din doua...dar le rezolvam noi pe toate asa cum am facut pana acum.

in schimb david este bine, am facut si noi 9 luni si am depasit pragul psihologic de 7kg, stam in fundulet, mai ramane doar sa ne ridicam si noi in picioruse, dar bag de seama ca nu asa curand, nu prea da semne.Avem tot 8 dinti, zambim toata ziua si vorbim vrute si nevrute. E un copil tare drag si vesel de nici nu iti dai seama ca a trecut prin ce a trecut si ca il mai si asteapta inca o operatie pe inima.

Sa nu ma scoateti de pe listuta, ca voi lipsi o perioada, acolo la spital nu voi avea net, asa ca o perioada voi lipsi iar din peisaj.

va pupacesc si sper ca toate's bune si sa ne ''reauzim'' cu bine!

Mergi la inceput