Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Eu una nu am somn deloc si nu stiu de ce. Buburuza mea doarme neintoarsa de la ora 11 si eu bantui de nebuna pe aici, in conditiile in care maine dimi tre' sa fac mancare ca la 11 merg cu buburuza la biserica la impartasit.
Sunt ferm convinsa ca maine voi fi chiauna de somn dar asta e.
MIREMIA si Mara e duuulce foc. Si pozele ei le-am vazut mai devreme ca am avut chef sa ma uit la pozele tuturor bebeilor si cand le vad ma umplu de energie si buna dispozitie! Dupa cum am mai spus, avem cei mai frumosi bebei din lume. Apropo, cum v-ati petrecut ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara!

Am terminat curatenia intr-un final....si ne-am bucurat de zapada astazi!
Acum urmeaza baita, lapticul si somnicul...

Fug la baie ca maraie!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

ce privire mirata , asa si noi la prima zapada;
bine ca am avut sedintza foto dimineata ca pana seara s-a topit toata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Noapte buna! Si o duminica cat mai placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am mai citit cu laptele - eu folosesc NAN 2, parca era pana la 12 luni, dar ma mai duc o data sa ma uit pe cutie... te pomenesti ca de-aia se trezea Andrei de n-spe ori pe noapte...

Si daca tot vorbim de mancare, voi ce le mai dati puilor? Eu sunt inca blocata in pure de fructe la 10 si pure de legume cu carne/ou la pranz. Si apoi la 4-5 resturile de la cele doua mese anterioare.

Stiu ca ar trebui sa ii fac treptat trecerea la mancarea noastra, insa inca nu imi este clar:

- are voie paine?
- are voie zeama de carne fiarta?ii dau
- sare cam cata? etc....

Trebuie neaparat sa mai fac o vizita pe la doctor, am sarit-o pe cea de 9 luni...

Ratusca mami de Imparat (2010)

-dimineata ii dau ceva mai consistent nu numai fructe, ma gandesc ca pana la 1, 2 chiar and mananca de pranz nu-i tin de foame : odata ii dau cereale cu lapte, odata paine cu unt si dulceata, paine cu unt si branzica sau piure de fructe cu cereale, le combin cum imi vine;
- carnea prefer s-o fierb separat, rar o fierb cu legumele; nu stiu daca e sanatos sau nu asa, dar legumele le fierb intregi - morcov, pastarnac, patrunjel, ceapa, ardei si mult dovlecel, apoi fac diferite combinatii cu ele: de ex odata ii dau din toate legumele blenduite cu carne, odata pun doar dovlecel cu branzica, ma rog ii tot schimb gustul
- sare ii pun doar cand ii dau ficatel cu piure de cartofi, putin bineinteles, altfel mi se pare de nemancat, si daca mie nu-mi place ceva nu-i dau nici ei, in rest nu, si daca fac ceva pentru noi ii iau intai ei deoparte.

a dat cineva cartof dulce? mie imi place si as incerca sa-i dau si ei, banuiesc ca se poate de acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

a, mi-am amintit....cris.d, de ce oscillo preventiv? LM se ocupa si de treaba asta din cate stiu, si la cat suge ema.....eu ma intreb insa de vaccin anti-gripal? faceti asa ceva la bebei? cica daca mama alapteaza si isi face ea vaccin, transmite anticorpi copilului

dulci, cand mai ai momente din "alea", uita-te la A al tau cu dungi in cap, gandeste-te ca e sanatos, voi pe langa el, ca el nu stie si nici nu-i trebe gummy bear-i cantareri&stuff, el te vrea doar pe tine linistita!

mama unui pui...Stefan

eu stiu ca dupa 6 luni LM nu prea mai are treaba cu anticorpii ca la inceput,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..repede la coffe fierbinte...desi dupa cum vad mai era putin si dadea schimbul 3 cafeaua...

am vz la tv...ZAPADA...of parca mi-e dor ( ca sanie avem) dar in acelsi timp mi-e groaza de ceea ce inseamna zapada in bucuresti.

in leg cu ultimile discutii...din nefericire suntem afectati de sindromul banului....si poate din cauza asta uitm sa vedem unde este adevarata fericire. sigur spunem ca dragostea trece prin stomac ( perfect de acord)...insa putem trai cu mult mai putin si putem face dintr-o samantza...un copac. uitam sa iubim...sau mai bine zis sa aratam asta. copiii nostri au nevoie de dragoste...nu de jucarii scumpe...ei ne vor pe noi...iar noi incercam sa ne scuzam prin a le cumpara diverse....si ajung la un moment dat...aaaaaa...va mai amintiti povestioara spusa de nu mai stiu cine..cand baietelul strangea bani sa-l plateasca pe tasu sa stea cu el??....( eu uneori am mustrari ca uite bantui pe net sau fac treaba si nu stau cu el sufient timp si inca sunt acasa)

acusica incepe decembrie...o luna ..cred ca cea mai frumoasa...o vad asa, o luna a familiei,...e si luna codourilor...insa cadoul poate insemna orice...atentia conteaza...insa poate acum putem face sa fim mai mult cu ai nostri...(din nefericire uneori mimi doresc sa nu mai fct netul..tv....doamne, uitam sa traim de atata tehnologie)

va rog sa ma scuzati....am inceput de o ora mesajul asta de nici nu mai stiu sirul gandurilor....

oricum....ma bucur mult ca existati...intotdeauna aici am gasit...un umar..o vorba...un raspuns...

o duminica frumoasa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am mai citit cu laptele - eu folosesc NAN 2, parca era pana la 12 luni, dar ma mai duc o data sa ma uit pe cutie... te pomenesti ca de-aia se trezea Andrei de n-spe ori pe noapte...

Si daca tot vorbim de mancare, voi ce le mai dati puilor? Eu sunt inca blocata in pure de fructe la 10 si pure de legume cu carne/ou la pranz. Si apoi la 4-5 resturile de la cele doua mese anterioare.

Stiu ca ar trebui sa ii fac treptat trecerea la mancarea noastra, insa inca nu imi este clar:

- are voie paine?
- are voie zeama de carne fiarta?
- sare cam cata? etc....

Trebuie neaparat sa mai fac o vizita pe la doctor, am sarit-o pe cea de 9 luni...

Ratusca mami de Imparat (2010)

-dimineata ii dau ceva mai consistent nu numai fructe, ma gandesc ca pana la 1, 2 chiar and mananca de pranz nu-i tin de foame : odata ii dau cereale cu lapte, odata paine cu unt si dulceata, paine cu unt si branzica sau piure de fructe cu cereale, le combin cum imi vine;
- carnea prefer s-o fierb separat, rar o fierb cu legumele; nu stiu daca e sanatos sau nu asa, dar legumele le fierb intregi - morcov, pastarnac, patrunjel, ceapa, ardei si mult dovlecel, apoi fac diferite combinatii cu ele: de ex odata ii dau din toate legumele blenduite cu carne, odata pun doar dovlecel cu branzica, ma rog ii tot schimb gustul
- sare ii pun doar cand ii dau ficatel cu piure de cartofi, putin bineinteles, altfel mi se pare de nemancat, si daca mie nu-mi place ceva nu-i dau nici ei, in rest nu, si daca fac ceva pentru noi ii iau intai ei deoparte.

a dat cineva cartof dulce? mie imi place si as incerca sa-i dau si ei, banuiesc ca se poate de acum

pui mic

Neatza!
Eu i-am dat cartof dulce de pe la 6-7 luni. Ii place.
Ratusca eu i-am mai dat paine, e premisa de pe la 9 luni dar o cam evit ptr ca sunt multe calorii fara vitamine, minerale, etc.
Zeama de carne fiarta ii dau oarecum...adica fierb bine carnea, o spal, arunc apa si o mai fierb o tura cu legumele..
Sare nu ii pun in mancare. Ii mai dau insa cate un pufulete, sau o gura de mancare de la sora-sa si astea sunt sarate.
Lapte de vaca e permis dupa 1 an dar se recomanda sa fie introdus cat mai tarziu, chiar si dupa 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata !
Poftiti la cafea aburinda ! vreun kil asa ca dupa noptile care mi le ofera fiu-mio,nici daca mi-ar turna in vena cineva cafeaua,nu m-as trezi
Dar e mortal cum se trezeste palngand dupa tzitzi ,eu iii bag bibib in gurita si el disperat sta cu mana pe tzitzi si tot o mangaie Si ma trage de camasa si isi scuipa bibi si ca o rama se taraeste la ea Vorba lui Dece daca ar fi dupa mine i-as da sa suga pana la 40 de ani si nu m-as satura Il ador desi ma omoara spatele,ma scol mai obosita de cum ma culc,nu mananca mai nimic din ca ii pregatesc...dara e al meu si numai al meu

Citat:
citat din mesajul lui miremia
Dulci sa va fie de bine tunsoarea!
La faza cu mesajul pt dulci cu gummy bearii aproape ca m-am simtit prost. Promit ca nu mai zic nimic de cadouri!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Multumim Mire pt urare Sa nu mai zici ca te-ai simtit prost,te rog Nu ai de ce Gummy bear nici nu e asa scump Si eu vreau ! Si fiecare incercam sa le oferim copiilor nostri tot ce e mai bun,indiferent cat buget am avea Unii putem mai putin,altii mai mult Si eu banutii care i-am castigat ii reinvestesc in fiu-mio

_
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel
dulcineea Sarbatorile vor fi foarte frumi si speciale anul asta chiar si fara cadouri.... pt ca le vei petrece alaturi de cel mai de pretz cadou...copilul tau! Poate anul care vine va veni cu noi oportunitati de "ieshire din criza" (criza fiecaruia si nu a lui boc).

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Multumesc mult pt incurajari Adevarul e ca ma ajutati mult sa fiu mai optimista Si oamenilor care gandesc pozitiv li se intampla lucruri bune Asta de la sotul o stiu Ma inebuneste cu proverbele lui Zen

_
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Dulci nu pot sa spun nimic in plus fata de ceea ce au spus fetele, dar cred ca ai simtit ca aici intotdeauna vei gasi un sprijin moral , un coltz in care sa te descarci; pune si tu vreo doua poze cu tunsulica si mai zi ce minuni face
pui mic

Nu pre ii mai fac poze Nu stiu de ce O sa incerc sa ma mobilizez Parca de cand sunt la soacra nu mai am timp chiar de nimicAdevarul e ca muncesc mult mai mult

_

2 ochi albastri

Mergi la inceput