Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Scuze pt rabufnirea mea de aseara
Multumesc fetelor pt vorbele voastre Ma ajuta f mult Eu sunt f pesimista,timida si vad numai negru tot Mi-e foarte greu dar ma autoeduc sa fiu altfel
Situatia nu e roza deloc Tati de Andrei nu prea mai are de lucru(in constructii iarna nu prea e)si nu stiu daca isi va gasi altceva pe criza asta So...ne descurcam cum putem Nu vreau sa ma mai plang Slava Domnului ca suntem sanatosi
DECE,ideea ta e f buna (ai talent de vanzator :))Eu nu prea le am cu amazonul si ebay Dar am facut si eu ceva banuti completare la bugetul familiei din sept incoace ; mi-am vandut rochia de mireasa,blugii de gravida,pompa de san si unele haine care nu mai incap o balena Nu sunt multi bani dar m-am descurcat cum am putut Asta a fost ideea mea si sunt mandra :)Norocul incepatorului

_
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

2 ochi albastri

Nu ai de ce sa iti ceri scuze. Suntem aici sa ne sustinem, macar virutal unele pe altele.
Sunteti sanatosi, va aveti unul pe altul si minunea mica care va motiveaza sa mergeti inainte. Stii ca se zice ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa, deschide o fereastra, poate ca acum nu o vezi dar sigur e acolo.

frumos spus

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dece cum sa ma supar? Nu-s asa suparacioasa.

Asa merge delfita cateodata cu un picior ridicat, eu ii zic stilul paianjen. Nu stiu daca s-a prins ea ca e mai lejer asa pt genunchii ei (inainte avea mereu vanatai) sau e doar o dambla de moment.

Va multumim mult pt urari frumoase.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara!

Am terminat curatenia intr-un final....si ne-am bucurat de zapada astazi!
Acum urmeaza baita, lapticul si somnicul...

Fug la baie ca maraie!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Intai de toate, LA MULTI ANI MARA SI DRAGOS!!! Subscriu urarii originale dar foarte potrivite a Ruxitei!

Am un gust cam amar in gura dupa ce am citit mesajele Laliticai si Dulci, imi pare tare rau de problemele aparute, insa va admir enorm pentru atitudine si pentru ca nu va dati niciodata batute!

Intru sa vad si ultimile poze, sunt curioasa tare dupa ce reclama am citit pe aici

Mergi la inceput

Am mai citit cu laptele - eu folosesc NAN 2, parca era pana la 12 luni, dar ma mai duc o data sa ma uit pe cutie... te pomenesti ca de-aia se trezea Andrei de n-spe ori pe noapte...

Si daca tot vorbim de mancare, voi ce le mai dati puilor? Eu sunt inca blocata in pure de fructe la 10 si pure de legume cu carne/ou la pranz. Si apoi la 4-5 resturile de la cele doua mese anterioare.

Stiu ca ar trebui sa ii fac treptat trecerea la mancarea noastra, insa inca nu imi este clar:

- are voie paine?
- are voie zeama de carne fiarta?
- sare cam cata? etc....

Trebuie neaparat sa mai fac o vizita pe la doctor, am sarit-o pe cea de 9 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am mai citit cu laptele - eu folosesc NAN 2, parca era pana la 12 luni, dar ma mai duc o data sa ma uit pe cutie... te pomenesti ca de-aia se trezea Andrei de n-spe ori pe noapte...

Si daca tot vorbim de mancare, voi ce le mai dati puilor? Eu sunt inca blocata in pure de fructe la 10 si pure de legume cu carne/ou la pranz. Si apoi la 4-5 resturile de la cele doua mese anterioare.

Stiu ca ar trebui sa ii fac treptat trecerea la mancarea noastra, insa inca nu imi este clar:

- are voie paine?
- sare cam cata? etc....

Trebuie neaparat sa mai fac o vizita pe la doctor, am sarit-o pe cea de 9 luni...

Ratusca mami de Imparat (2010)

Eu ii dau NAN3, e din luna a 10-a, asa scrie pe cutie. Si trecerea i-am facut-o cand mi s-a parut ca nu se mai satura seara la culcare cu doar un bibe

Eu de vreo luna asa ii dau mancare de-a noastra, fara porc, prajeli, i-am dat chiar si ciorba de fasole si nu a avut nimic...

EU folosesc sare in mancare, nu o mai fac chiar condimentata dar in rest e tot aceiasi pe care o faceam inainte pentru noi

Va zic noapte buna, ma bag la un film dar mai mult ca sigur ca nu o sa apuc sa vad prea mult din el, ma simt foarte obosita

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

- are voie paine?
- sare cam cata? etc....

Eu ii dau NAN3, e din luna a 10-a, asa scrie pe cutie. Si trecerea i-am facut-o cand mi s-a parut ca nu se mai satura seara la culcare cu doar un bibe

Eu de vreo luna asa ii dau mancare de-a noastra, fara porc, prajeli, i-am dat chiar si ciorba de fasole si nu a avut nimic...

EU folosesc sare in mancare, nu o mai fac chiar condimentata dar in rest e tot aceiasi pe care o faceam inainte pentru noi

Va zic noapte buna, ma bag la un film dar mai mult ca sigur ca nu o sa apuc sa vad prea mult din el, ma simt foarte obosita

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Off, iar sunt dusa cu pluta!!! Nici prin cap nu mi-a trecut ca LP nu e pana la 12 luni!

Multumesc frumos de luminare si saru'mana pt pont cu mancarea, suna fain.

Si cu laptele de vaca cum e pana la urma? de la cati ani? stiu pe cineva care la 3 ani + inca nu a dat copilului lapte de vaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

- are voie paine?
- sare cam cata? etc....

Ratusca mami de Imparat (2010)

Kay manca paine goala de-i plesnesc falcile! Ia o felie mare de pe masa si musca din ea frumos, fara graba, fara sa se inece! cum pateste de ex. cu omleta... e singura lui realizare in materie de mancat, ca in rest ii pasez si-i strecor si-i maruntesc totul fin-fin. Cu painea ar mai fi o problema de amelioratori si altele, ai putea sa-i faci paine de casa...
Zeama de carne DA! nu inteleg de unde vine intrebarea... nu i-ai dat niciodata pana acum? Zilele astea i-am dat zeama de ratza! Mie imi place carnea de ratza... ... si i-am dat si creier de ratza! (L-a impartit frateste cu sora-sa, lui revenindu-i desigur partea leului!
Sare am zis ca-i dau (deliberat si intentionat) abia dupa un an... acu, se mai nimereste mancarea si cu un pic de sare, dar in mare parte solicit expres fara sare (gatim la comun, ii opresc lui o portie si restul o condimentam dupa ce i-am luat portia lui).
Lapte de vaca... eu ii dau lapte cand ii fac milkshake cu banane, gris cu lapte, orez cu lapte... mancaruri rarute totusi. In general, nu este recomandat!

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LML PUFILOR! SA CREASCA MARI SI SANATOSI!

Vorbeati de lapte de vaca, eu ii dau deja. Se se pare ca ii place. Dimineata si seara la culcare folosesc lapte praf, dar pe timpul zilei, cand are chef de lapte ii dau de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Si cum spune si Ruxita, orezul cu lapte, grisul cu lapte, etc., toate sunt preparate cu lapte de vaca.
Supa de carne ii dau de pe la 7 luni. Dar nu folosesc niciun pic de sare si nici nu voi folosi pana dupa un an. Dupa ce ii opresc supa sau ciorba din oala noastra, atunci adaug sare sau alte condimente pentru noi.

Mergi la inceput