Reclama periculoasa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Subiectul reclamelor este universal intors pe toate fetele, nu numai in Romania. Reclame stupide, proaste, violente, incitante sau "periculoase sunt peste tot in lume. ..................
.....................................

As milita nu pentru interzicerea reclamelor ci pentru difuzarea periodica pe toate canalele tv a mesajului "privitul la televizor dauneaza grav sanatatii mentale a copilului". La fel cum pe pachetele de tigari sunt obligatorii acum mesajele de avertizare.

Si eu as milita pentru asta ( "privitul la televizor dauneaza GRAV sanatatii mentale a copiilor!" ) dar si mai si sau pe linga asta, as milita impotriva folosirii oricarui copil pentru a face reclama la orice.

Toti reclamagiii sa fie obligati sa faca exces de creativitate FARA sa apeleze la copii.
Fara mutre dragalase si fara zimbete dulci. Sa nu ne mai vinda gogosi, pe baza de obrajori rosii si cirlionti si sisiieli fermecatoare ( ssssalam sasssesccc oribilessssc).
Sa vinda actiuni la casa de economii sau ce-or vinde ei acolo pe baza unui adult care sare pe calorifer cu un flicflac dubluecher la 490 de grade la umbra... cind ninge cu flori de malin, linu-i lin si iara lin

Un adult care da, isi poate da consimtamintul ca participa acolo si pune umarul la vinzari de actiuni sau ce-or fi.

Ma rog, fiecare cu durerea lui.
Eu periculoase le consider pe cele in care copiii maninca fericiti niste prostii de produse, de ma doare capul si m-ar durea si stomacul de le-as consuma eu, adult ...dar pe copii?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Auzisem acum cativa ani, intr-o conversatie (deci nu bag mana-n foc), ca in Rusia este interzisa folosirea copiilor in reclame.

Stie nenea Putin ce stie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

eu sunt convinsa ca nici un copil de 2 ani nu ajunge pe calorifer daca nu are ceva langa calorifer pe care sa se urce mai intai, iar acel ceva e lasat de cineva din casa in care acel copil vrea sa se uite pe fereastra ( care de alfel e inchisa ) si nu de reclama facuta pentru CEC.

alina

pana aici am citit;)
sa stii ca al meu Gh se urca pe orice, dulap, calorifer, ca spiderman, serios, nu stiu cum reusea sa se suie pe calorifer fara absolut niciun pucnt de sprijin, si nu avea inca doi ani...sau poate tocmai de aia ;)

Sa nu subestimam copilu niciodata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

adevarat spiderbaby, Gh. oricum sunt convinsa ca geamul nu putea sa-l deschida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui moniboni

Dragelor, in ultimul timp am remarcat la teveu o reclama noua, la CEC, care m-a lasat paf: cea cu copilasul urcat pe calorifer, in dreptul geamului, care se uita cum ninge.
Vazand-o, fetita mea de 2 ani jumate isi doreste foarte tare sa se urce si ea la geam.
Sa ne intelegem: nu sunt paranoia, dar mi se pare cam mult.
Am facut reclamatie la CNA si sper sa o retraga.
Daca aveti si voi timp, poate trimiteti si voi reclamatii sa se miste mai repede lucrurile.

mamica de rockerash si zgatie

Moni, ia fetita si urc-o tu, la geam. Pe calorifer daca vrea!
Eu nu vad nici o problema in asta, atata timp cat un copil mic are nevoie de supraveghere 100% din partea unui adult. Ce te sperie pe tine de fapt? Daca esti langa ea, si mai ales daca ii explici ca fara tine nu are voie pe calorifer, pe dulap pe frigider etc. de fiecare data cand vine vorba de asta, chiar nu ai de ce sa ajungi la asa extreme.

Imi aduc aminte cand eram mica, iarna, singura in casa, cel mai mult imi placea sa stau pe calorifer (cand era cald :), cu nasul in geam. Nimic nu era mai frumos, nu ma mai simteam singura.

Tu, banuiesc ca nu o lasi singura, deci unde e problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu, geamu nu ;)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:

Imi cer scuze ca fetita mea se mai uita din cand in cand la tv la ore perfect rezonabile. Ea nu urmareste programele, pur si simplu se juca prin sufragerie, iar eu ma uitam la stiri. Asta e, recunosc: ma mai uit, din cand in cand, la stiri.

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Vazand-o, fetita mea de 2 ani jumate isi doreste foarte tare sa se urce si ea la geam.

Problema nu-i nici in reclama, nici la CNA. Problema este la voi acasa: de ce fetita ta de 2 ani si jumatate se uita la televizor?!?

Nu vad de ce ai cerut scuze. Nimeni nu e perfect, stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Citat:

Dragelor, in ultimul timp am remarcat la teveu o reclama noua, la CEC, care m-a lasat paf: cea cu copilasul urcat pe calorifer, in dreptul geamului, care se uita cum ninge.
Sa ne intelegem: nu sunt paranoia, dar mi se pare cam mult.
Am facut reclamatie la CNA si sper sa o retraga.
Daca aveti si voi timp, poate trimiteti si voi reclamatii sa se miste mai repede lucrurile.

Moni, ia fetita si urc-o tu, la geam. Pe calorifer daca vrea!
Eu nu vad nici o problema in asta, atata timp cat un copil mic are nevoie de supraveghere 100% din partea unui adult. Ce te sperie pe tine de fapt? Daca esti langa ea, si mai ales daca ii explici ca fara tine nu are voie pe calorifer, pe dulap pe frigider etc. de fiecare data cand vine vorba de asta, chiar nu ai de ce sa ajungi la asa extreme.

Imi aduc aminte cand eram mica, iarna, singura in casa, cel mai mult imi placea sa stau pe calorifer (cand era cald :), cu nasul in geam. Nimic nu era mai frumos, nu ma mai simteam singura.

Tu, banuiesc ca nu o lasi singura, deci unde e problema?

J & S

Subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Asta ma intrebam si eu. ce cauta un copil de 2 ani jumate sa se uite la reclame?

Problema nu-i nici in reclama, nici la CNA. Problema este la voi acasa: de ce fetita ta de 2 ani si jumatate se uita la televizor?!?
[/quote]

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

[/quote]

Aha, deci daca noi avem un apartament cu 2 camere, iar TV-ul este in sufragerie, unde Daria se joaca in permanenta, eu nu am voie sa aprind TV-ul in intervalele 10 - 15 si 18 - 23...

Noi nu ne uitam la stiri, ne uitam la cate un film de familie, pe Acasa, si la emisiuni instructive - Discovery, National Geographic, History, Da Vinci.

Voi aveti "of"-ul vostru cu reclamele, eu il am pe ala cu copiii in filmele de groaza. Am vazut multe si stiu ca sunt si mai multe filme de groaza, care de care mai oribile, in care joaca copii, mai mici sau mai mari. Stau si ma intreb, acei copii reusesc sa faca diferenta intre rol si realitate? Nu raman cu probleme de natura psihica, psihologica, pe urma? Dorm bine noaptea? Cum de sunt lasati sa joace in astfel de filme?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Tot ceea ce ne inconjoara poate fi periculos pentru un copil mic. Mai periculos decat o reclama.
Mie reclama cu pricina mi se pare mult mai inofensiva decat priza, aragazul, plantele otravitoare de apartament, floricelele, alunele, balconul, geamul lasat deschis, paharul cu vin de pe masa etc...

Si atunci ce facem cu astea? Le desfiintam? Nu le mai folosim? Reclamam la CNA?

Cand era fi-mea mica, pur si simplu, aveam grija de ea si eram cu ochii-n patru.
Se intampla sa mai traga cu ochiul la Tv si sa vada diverse reclame. Si?
Dupa ce s-a uitat la Tom si Jerry am prins-o aruncand cu apa pe hol. Cica vroia sa faca patinoar. Ce era sa fac? Sa cer interzicerea acelui episod? Adica sa las CNA-ul sa preia rolul meu de parinte?

Intotdeauna m-am bazat pe mine insami in a regla chestiuni de acest gen.

Reclama impricinata e chiar dragutza.
Nu a existat iarna in care copila mea si alti mii de copii din lumea asta sa nu stea cu nasucurile lipite de geam uitandu-se la fulgi sau asteptand sa treaca sania lui Mos Craciun.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput