Reclama periculoasa

Reclama periculoasa | Autor: moniboni

Link direct la acest mesaj

Dragelor, in ultimul timp am remarcat la teveu o reclama noua, la CEC, care m-a lasat paf: cea cu copilasul urcat pe calorifer, in dreptul geamului, care se uita cum ninge.
Vazand-o, fetita mea de 2 ani jumate isi doreste foarte tare sa se urce si ea la geam.
Sa ne intelegem: nu sunt paranoia, dar mi se pare cam mult.
Am facut reclamatie la CNA si sper sa o retraga.
Daca aveti si voi timp, poate trimiteti si voi reclamatii sa se miste mai repede lucrurile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Sincer nu am vazut reclama dar din ceea ce spui pare incredibil!! Rusine sa le fie lor si celor care si-au dat acceptul pt. ca aceasta reclama sa fie difuzata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Am remarcat-o si eu. Ideal ar fi ca un copil mic sa nu se uite la reclame, iar programele la care se uita sa fie selectate cu grija, chiar si nevinovatele filme Disney, de exemplu in Peter Pan, aia mici se pudreaza cu praf de zane si zboara de pe marginea ferestrei. Nu mi s-a parut chiar o idee buna

blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

nici nu stiam la ce e reclama asta, cand am vazut cum se urca acel copilas pe scaunel, nu mai nimeream sa apas rapid butoanele de la telecomanda sa schimb programul, mai ales ca fii-mea isi indreptase privirea in acel moment spre televizor. e printre cele mai periculoase, stupide si idioate reclame de pana acum !
reclamatia ar trebui facuta si la firma de publicitate care a facut reclama, si la CEC in calitate de client/beneficiar al reclamei.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

te inteleg, eu cu cateva zile in urma deschisesem un subiect cu privire la reclama de la capi toata portocala, und emama arunca cutitul in sus si apoi in aer taie portocala.Mi s-a parut deplasat sa nu zic periculos, sa nu cumva un copil sa-i treaca prin cap ca sa incerce si el sa vada cum zboara cutitu prin aer...asa ca in reclama.Atunci toate mi-au spus ca sunt eu paranoica sis a inchid televizorul, cu toate ca spusesem ca nu e vorba de persoana mea, ca eu am invatat copiii ca nu tot ce se vede se poate si face, cutitele stau la loc sigur, dar nu poti sti niciodata ce ii trece prin cap copilului, mai bine previi decat sa plangi o viata.

Mergi la inceput

aici e reclama, pentru cei care nu au reusit s-o vada inca...

http://www.youtube.com/watch?v=dESDIFCvy9I

cum aflam care e agentia de publicitate care a avut "geniala" idee ?

up-date : se pare ca asta e agentia de publicitate

Papaya Advertising

Adresa: Sperantei nr. 32, sector 2, Bucuresti
www.papaya.ro
office@papaya.ro

Tel: (+4021) 230 90 30
Fax: (+4021) 230 95 30

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ai dreptate. si eu am remarcat reclama!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui moniboni
Vazand-o, fetita mea de 2 ani jumate isi doreste foarte tare sa se urce si ea la geam.

Problema nu-i nici in reclama, nici la CNA. Problema este la voi acasa: de ce fetita ta de 2 ani si jumatate se uita la televizor?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Eu am trimis reclamatie celor de la CNA; nu stiu cum putem afla ce agentie a facut reclama.
Ma gandeam sa le trimit mail si celor de la CEC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu sunt daca zic ca imi place reclama? De fapt nu stiu daca imi place reclama, dar imi plac imaginile cu copilasul si melodia de pe fundal.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

moni,
am gasit eu
Papaya Advertising

Adresa: Sperantei nr. 32, sector 2, Bucuresti
www.papaya.ro
office@papaya.ro

Tel: (+4021) 230 90 30
Fax: (+4021) 230 95 30

Mergi la inceput