Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (15)
Raspunsuri - Pagina 7
acris spune:
Dragele mele, va urez SARBATORI FERICITE, pline de bucurii si liniste !!!
Madutza, felicitari pentru baietel !!!
alus spune:
Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
Noi maine plecam deja de serbatori la mama. Ne intoarcem duminica. Matei in sfarsit a inceput sa doarma toata noaptea, in sfarsit nu mai trebuie sa ma trezesc.
Inaca odata Un Cracium Fericit si un Un Nou cat mai bun!!
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz
tnicoleta spune:
Buna fetele
Maduta Felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos.
Ioana Nu mai ai mult, la ce nume v-ati gandit pentru baietel? Cu siguranta unul la fel de fumos ca cel al fetelor.
Iulia Spor la munca si distractie placuta de Sarbatori. Cum a fost la film?
Cris, Alus Sarbatori fericite si voua. Petrecere frumoasa alturi de cei dragi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
vanessa ionescu spune:
CRACIUN FERICIT!!!!
nu stiu daca mai apuc sa intru pe aici zilele astea asa ca va dorim tot ce ne dorim si noua dar mai ales sanatate si noroc!!
Bebe Beca spune:
PUP fetele, mai este atat de putin si vine Craciunul...
Nico, nu ne-am gandit, nu am gasit inca nimic pe placul nostru. Ma rog, mie imi place Artur, mi se pare un nume puternic pentru un viitor barbat si sufiecient de bun pentru Rebeca si Sara. Insa sunt singura din familie careia ii place.
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
tnicoleta spune:
Ioana Artur este un nume foarte frumos.
Vanesa Distractie placuta la munte.
Eu am reusit azi sa imi fac mancarica, maine plec de acasa.
Am fost si cu Bianca la analize. Am o fata curajoasa si nu a plans la recoltat, da a tinut mana nemiscata dupa aia o juma de zi. Dar apo m-a ajutat la bucatarie. Ea a facut ciorbica de perisoare.
Si din partea nosatra va transmitem Sarbatori fericite, brad bogat si multa sanatate.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
madutza spune:
Multumesc pentru urari, fetelor!
Ioana, probabil o sa ii punem Alexandru sau Andrei. Eu vreau sa aiba nume de sfant si tati vrea sa inceapa cu A, ca la fete. Astea doua sunt singurele care se incadreaza, mai normale. Voi ca parere aveti, ar fi aiurea sa ii pun Andrie, daca o am pe Andreea? Imi place mai mult decat Alexandru.
Eu sunt bolnava, m-am procopsit cu o bronsita si tusesc pana...stiti voi ce, mai ales ca apasa si burtica. De azi iau si Augmentin, ca cica s-ar auzi raluri....viata!
Si fetele au fost bolnave toata saptamana, dar e pe final. In rest, ne pregatim de sarbatori foarte linistite, acasica.
Va pup si Sarbatori Luminate sa aveti!
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 16.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Laurina spune:
Buna fetelor,
Va doresc sa aveti un Craciun de Vis, sa vina Mosul incarcat cu toate cadourile pe care vi le doriti si cu multa buna dispozitie!!!
Va pupam cu drag,
Irinusha spune:
Salut fetelor!
Apuc si eu sa va scriu, ca de cand imi propun si nu mai reusesc ... dar am fost harnicuta, am scuze :)
Pana mai acum cateva zile oricum n-am prea avut timp, dar nu asta-i motivul absentei .... pur si simplu nu-mi mai place forumul, e comercializat prea de tot. Inteleg ca toate costa si nimeni nu da pe gratis, dar se mai poate si exagera. Si nu numai din partea initiatorilor, dar primesc si PM-uri de la persoane necunoscute sa votez nu stiu ce poze .... Ce frumos era pe vremuri ..... :(
In fine, sa ma laud putin. Craciunul asta-i primul in casuta noastra si ne-am pregatit cum se cuvine (sper) :) Bradutul e facut de mult si e cel mai mare din istoria ns., a trebuit taiat sa incapa in sufragerie .... am decorat cat de cat ... am facut carnati ajutata de Boby si atat :), ieri am reusit performanta sa fac singurica (am mai avut si copiii evident) sarmale si piftie ... sunt tare mandra de mine ;) Azi am facut curat ca avem musafiri (pe bunici) si niste prieteni maine si o ciorbita de pui ptr. Amélie, ca ea nu papa "porcariile nostre". Sa vedeti orgii culinare pe aici .... ;)
Vorbeati de scoala ... eu una nu-s multumita, sunt incantata! Am avut norocul de o scoala (1-4, ce-i si mai bine ca nu-s astia mici amestecati cu cei mari) super buna, director angajat si o invatatoare mereu zambareata si cu har, sa-i zic asa. Pur si simplu ii place sa predea si se simte total.
Si colectivul de parinti e bun ... v-am spus oare ca-s "reprezentanta" parintilor? Cu ocazia asta particip si la sedintele Beirat-ului (reprezentantii parintilor, care decid cu si ptr. scoala la tot felul de chestii) si vad ce si cum se fac toate. Asa, deci eu sunt cu idei (sa va mai spun cum le spune oamenilor cu idei? :D) asa ca am reusit sa motivez parintii sa decoram clasa ptr. Craciun ... am fost singurii din scoala, ne-au felicitat invatatoare straine, ca asa angajament ar vrea si ele :) ... Ne-am intalnit de 2 ori la o piza (nu toti, dar f. multi), ne-am cunoscut, am discutat despre copii si am ras de numai ... ultima oara a fost si invatatoarea si o distractie ca de la 18.30h am ajuns pe la 23.00 acasa. Ptr. cadoul de Craciun s-au strans 115 euro, in conditii, in care nu speram la 30 ... am ramas toate baf :) ... i-am facut un bon valoric invatatoarei de 50 Euro la un magazin de biju-uri si unul de 10 referendarei, plus felicitari facute de copii. La asta m-a ajutat Cris, ca am facut o scrisoare ptr. parinti si el l-a impartit la copii, el a strans banutii si felicitarile ... ce sa mai, am baiat mare. Restul il consumam la alte activitati, probabil la excursia cu clasa (copii si parinti) din primavara.
Imi place ca se organizeaza multe, au facut excursie (bine, o plimbare prin oras, dar lor le-a placut), au fost la cinema, la teatru, de ziua "cititului" au venit VIP-uri si le-a citit copiilor povesti, martea primesc fructe bio (gratis, de la scoala), scoala tocmai s-a renovat de arata nou-nouta - si e veche.
Cris e bine, ii place cu toate ca acum era obosit, a avut nevoie de vacanta. Ieri au fost cu totii la biserica si au avut ChristmasParty cu tutorul lor in clasa ... au luat fiecare fursecuri de acasa si au primit de la scoala puntch. Era incantat.
Cu toate ca aici nu se pregatesc copiii din gradi, au ajuns f. departe ... deja stiu sa citeasca si scriu dupa auz - nu corect, ca germana are o mie de reguli, dar asta vine mai tarziu. Si imi place ca-i face sa le placa cartea, o fac in asa fel sa vor ei sa invete, sa fie buni, sa faca progrese. Au dat deja teste, la mate e Cris super, la citit/scris mai face greseli, dar sunt multumita.
Am fost sa vorbesc cu invatatoarea - cred ca am fost prima :) - si am plecat cu inima mare ... asa mi l-a laudat, ca-i cuminte, ascultator, ca intelege din prima ce-i cere, ca nu deranjeaza, ca-i pune pe ceilalti copii la punct si ca-i face placere sa-i predea ... o singura problema a fost, ca a durat cateva zile pana a inteles ca are voie sa raspunda cand il pune ea, ca cica punea o intrebare si Cris raspundea. I-a explicat ca trebuie sa ridice mana, dupa care ridica mana si raspundea in acelas timp ... acum stie ca trebuie sa-l puna :) ... dar mi-a venit intr-un timp asa suparat acasa ca-l pusese doar 1 data sa raspunda :D ... e tocilarul lu' mama scump. Ah, si la ce am inceput sa bocesc aproape, ca se vede din comportamentul lui ca-i un copil iubit si bine crescut.
Stiu ca-i moda acum in tara sa se dea copiii cu 7 ani la scoala, dar parerea mea e ca-i o moda tampita ... sunt pregatiti total sa invete si chiar e o varsta buna cand prind mult, din joaca. Cris cred ca s-ar fi plictisit de numai inca un an la gradi ... si am o prietena in tara cu copil de 7 ani in prima clasa, care a facut si anul pregatitor la gradi si spunea si ea ca au luat-o de la capat cu bastonase si litere si ca al ei nu face mai bine fata decat Cris. Asta asa, doar o parere!
Maduta, felicitari ptr. baiat. Ma gandeam eu ca o sa cautati nume cu A ... dar parca nu merge Andrei si Andreea ... doar parerea mea. Si, e Florin incantat acum? Tu cum te mai simti?
Ioana, fetele au nume biblice si baiatul din legenda? :) Ceva biblic n-ati gasit? Eu una nu prea am auzit numele asta acum? Barem nu pe aici.
Nico, sanatate multa! Mii de multumiri ptr. ajutor ref. la jocuri, atunci nu am reusit!
Alus, sanatate multa!
Va doresc tuturor un Craciun imbelsugat cu un Mos darnic ... mai ales sanatate sa va aduca! Petrecere faina!!!!
Bebe Beca spune:
Irinusha, ce ma bucur sa te citesc. Biblic nu am gasit nimic care sa ne placa, insa suntem deschisi la sugestii
Madutza, eu as merge pe Andrei, si mie imi place mai mult decat alexandru
Nico, fata mare, nu gluma. Am reusit si noi anul asta o recoltare fara urlete. Insa o apuca plansul numai cand aude ca va trebui sa faca un vaccin. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand il va si face
Rebeca este plecata cu andrei la spalat masina si cand se va intoarce ne apucam de impodobit bradul si decorat casa, abia astept.
Fetelor, sa aveti parte de un Craciun cat mai frumos si mai linistit, alaturi de copilasi si de cei dragi!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca