Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

La multi ani, Nico !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Alus uite un buchet maaare de flori si niste pupici pentru tine si Julia pentru ca ati fost amandoua foarte curajoase. Recuperare linistita ii doresc fetitei!

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Multumesc pentru urari.

Alus Refacere rapida Juliei si multa, multa sanatate.

La mine a inceput nebuia la munca si nu stiu cand voi mai putea intra. A trecut Mosul si pe la noi, chiar de prea multe ori. S-a lasat din nou cu plansete ca nu a primit nu stiu ce, ca unul a primit nustiu ce jucarie e si multe altele.
In rest, suntem sanatosi dar foarte aglomerati.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Nico, la multi ani!

Alus, multa sanatate Juliei.

Noi sambata am impodobit bradul. Cum l-am impodobit, cum l-a rasturnat catelusa noastra si a reusit sa-mi sparga globurile cele mai dragi. Ei, asta este, acum sunt in cautare de un lipici puternic.

Duminica au sosit mama soacra din Romania si Mos Nicolae. Amandoi au adus cadouri multe pentru baieti...cuminti (sa zicem). Mosul a adus multe filme si baietii nu stiu la care sa se uite mai intai.

Va doresc o zi frumoasa si linistita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb5f.lilypie.com/wA54m5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

ce mai faceti ? va pregatiti de serbare si de vacanta ?

cosmin are serbarea marti pe 14 si va fi o zi f aglomerata fiindca in aceeasi zi avem muuulte drumuri de facut. sper sa ma descurc si sa le rezolv pe toate sa nu dezamagesc copilul.

pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Iulia, imi pare rau pt globuri, cred ca este tare nasol sentimentul...

Noi avem serbarea pe 13, fix in ziua programarii mele la ginecolog, la aceeasi ora. Astazi am stabilit ca o sa merg inaintea inceperii programului, sper sa fie in regula, pe medic nu am cum sa-l anunt, pt ca nu este in tara, vine numai pentru consulatiile de pe 13...

Rebeca doarme de luni in cortul primit de la mos nicolae, l-a instalat in dormitorul nostru si imi fasaie in cap toata noaptea

Albinuta, sunt convinsa ca vei face tot cce este de facut pe 14. Mult succes!

Eu am terminat lista mosului, toate cadourile sunt cumparate, trebuie sa le impachetez si sa le pun bine...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Iulia lasa ca rezolvati voi si globurile
Albinutza si Bebe Beca va tin pumnii sa rezolvati treburile si sa ajungeti cu bine la serbare.
Noi avem serbarea pe 17 si apoi educatoarea spera sa nu mai vina dar ii facem o surpriza ca noi mai mergem si luni si marti dupa, :p, asta e.
Spor la pregatiri!

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Iulia Imi pare rau pt globuri. Se mai pot lipi? Daca da, reparitele si punetile bine, macar pana se invata catelusa cu bradul.

Albinuta, Ioana Tin pumnii sa terminati treburile pana incepe serbarea si sa va bucurati de ea.

Maria Ai vorbit si cu alti parinti daca mai duc copii la gradi? Sa nu fie singului pe acolo si sa se plictiseasca.

Si Bia se pregateste de serbare. De fapt pentru doua. Una pe 17 la gradinita si a doua pe 18 la dansuri. Ieri au primit si invitatiile pentru serbarea de la dansuri, sa poata invita si alte persoane in afara parintilor. Of, ce ma fac eu cu micuta emotiva, iar o sa zica ca are ceva care se misca in burtica .
Si in alta ordine de idei a reusit sa raceasca, cred ca a luat-o de la mine. Azi nu am dus-o la gradi.
E si eu iar ma plang, ieri la gradi a desenat niste cadouri, un desen inedit, a trasat niste patrate dupa forma suportului de creiaone, in care a desenat si ce contine cadoul respectiv, cu fundite si tot ce trebuie, dar a rupt putin din foaie, iar doamna cea noua i-a zis ca a desenat urat si ca nu o sa mai vina Mosul la ea. Abia astept ziua de luni sa ii spun vreo doua educatoarei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

deabia astept sa se termine scoala. asa m-am saturat de scoala asta a lui Andu....la pomul laudat.... Am o furie in mine de nu va pot povestii. si suntem 30 de familii, toti oameni cu carte si cu anumite pozitii in societate care suntem legati de maini si de picioare de pilele si incompetenta "dascalilor" din Romania. Daca asi fi doar eu cu voi vasi povestii atatea de numi-ar ajunge tot forumul asta. dar asa fiind public si cum am constatat si alta data sunt o groaza de curiosi, n-mi vine sa zic chiar tot ca ii fac rau copilului.. S-a inscris la olimpiada la fizica. s-a fact liste, etc. intro vineri. marti la ora de fizica Andu a lipsit, am fost la analize. Vine profa in clasa is face alta lista. colegul de banca al lui And ii spne ca vrea si Andu. Ea nu-l trece pe motiv ca lipseste. Ok, asta e.... Urmeaza selectia pt olimpiada de biologie. (dat fiind faptul ca la ei in sc e o singra clasa de a VII, selectia nu se face la nivel de sc ci la nivel de clasa, printrun test. pe 30 noiembrie la sfarsitul orelor (ore scurte, serbari pt 1 decembrie, etc), Andu o ia la fuga din clasa printre primii sa vina acasa. cei care au lost mai lenti se intalnesc cu profa de bio, care ii intreaba daca au terminat orele si ii baga intro clasa si le da un test, asa fara anunt, fara pregatire fara nimic. Deci al meu iar sare peste olimpiada. Se da test la olimpiada de romana. iau 4-5 copii 10 printre care si fi-miu. deci, merge la olimpiada. vine ieri profa sa faca lista, nominalizeaza 4 copii, 2 cu 10, 2....lipsa la test. se duce si al meu dupa profa sa-i spuna ca vrea ta teza. ii intoarce spatele si il ignora.
acum ... problema principala...mate. Ne-a venit un prof nou de naul asta. se pare ca e pregatit dar nu vrea sa arate. nu pred, sau preda de 2 ori aceeasi lectie, le da probleme de rezolvat pe care nu mai stiu nicci el sa le rezolve, etc. teste fulger, 10 min pe probleme care necesita cel putin 20 min. fi-miu ruseste sa ia 2 de 10. problema majora a lui e ca, genetic a luat de la mine logoreea. eu am invatat in timp sa tac cand e cazul, dar el inca experimenteaza. vorbeste enorm, si in somn. nu spune tampenii de cele mai multe ori dar e cumplit. ok, la mate deoarece in ore se plictisesc la maxim, dupa cum va spuneam, ce sa faca? Vorbesc. dupa mai multe conflicte cu profu pe aceasta tema, alaltaieri a incasat un 3 motivt de faptul ca exact in acel moment vorbea si nu scria de la tabla. culmea e ca el nu vedea ce e pe tabla si se agita sa gaseasca o carte, afland ca exercitiul respec tiv e in carte (cartea pe care initial proful le-a sp sa nu o aiba la ei ca nu face dupa ea). ideea e ca Andu e printtre putinii care incearca sa scrie tot de pe tabla. altii au caiiete goale dar lui i-a dat 3. La teza a venit acelasi prof cu 20 min mai tarziu, le-a dat 4 ex, a venit si directorul in clasa si i-a mai tinut 10 min de vb. deci, teza a tinut 35 min cu 4 ex. unul din ex de 3 nu a putut fi rezolvat de nici un copil si de nici un meditator al vreunui copil acasa (vorbesc despre o clasa de olimpici la matematica!!). Il roaga de 10 zile pe prof sa le faca ex dar acesta refuza, chiar le-a sp ca el nu a rezolvat ex. deci cum ii va puncta?? Iar azi le-a sp ca o s ale dea note mici la toti. ideea e ca aceste note mici nu sunt pe ascultat la nici unul si a mplut catalogul de 3 si dar aproape nici o nota nu e data pe materie efectiv. exceptand faptul ca la ei conteazaa din pacate media la admitere. defapt, in liceuul ala e un razboi intre directoare si alti profesori. directoarea i-a luat la dirigentie iar astia au devenit mistocareala si razbunarea tuturor pe directoare. si eu chiar daca m-am lungit o pagina v-am povestit pe scurt necazurile noastree in unul din cele mai renumite colegii ale bucurestiului. a..si nu v-am spus nimic de pogonul de pile si cum au ei pe linie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si daca tot v-am tinut o ora s acititi va mai povestesc ca am fost acum 2 seri la concert la Steve Vai. si a fost fabulos. Cred ca din februarie de la Cris Rea nu am mai fost asa de entuziasmata (si am mai ajuns la destule concerte). Un factor important era ca pe scena alaturi de Steve Vai a cantat si proful lui Andu de chitara care l-a bagat apoi in culise, l-a dus la Steve, l-a dus lla scule si era asta fascinat :). Macar atat ca deabia luase 3 la mate. care fie vorba intre noi a fost dat pe o greseala genetica (logoreea e de la mine, cum spuneam). Vorba lui ta-su "au pedepsit copilul pentru defectele tale".

Mergi la inceput