Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)
Raspunsuri - Pagina 2
PaulaFrida spune:
cixinica Doamne da sa apara mic
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
PaulaFrida spune:
mersi
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nerama pupici la gagici sa aveti o zi frumoasa katy ma intrebai ieri in ce zi sunt, sunt z7, sunt in plin tratament cu closty iar saptamana viitoare daca da Domnul si totul e bine, facem inseminare MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |
nerama, inainte de tratamentul cu closty, ai primit unul de inhibare?Anticonceptionale ceva?
O zi frumoasa sa aveti, fetelor...
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
buna fetele....
fetelor va cer sie u parerea...ma ingrijoreaza niste vise
primul a fost miercuri seara cand am visat ca alaptam un copil(care era al meu), aveam super mult lapte si bebica se saturase da mi-e tot imi mai curgea.
si al doilea aseara am visat ca mi-am facut test de sarcina si a iesit pozitiv.
tin sa va spun ca nici miercuri nici joi nu m-am gandit la copil,nu am mai fost stresata dintr-un motiv simplu am treaba pana peste cap si nu mi-a mai stat gandul la mostenitor
aaaa si stiti ca toata luna m-am plans de intepaturi in ovare,mai ales pe stangul...si de o sapt au trecut ca prin minune
mi-e frica sa imi fac iar sperante...mai bine nu ma mai gandesc da nu stiu sa interpretez visele astea.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui racheel o sa ai un Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. Doamne ajuta! |
cand
aspiranta la bebik
racheel spune:
De Mos Craciun.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui racheel De Mos Craciun. Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. Doamne ajuta! |
Sa te auda Bunul Dumnezeu....asta va doresc si eu voua, sa ne aduca Mosul cadoul cel mai dorit.
eu sincer atat imi doresc de craciun, un test cu 2 liniute, liniste, si fericire.
deja ma luat melancolia de craciun
mi-am si aranjat cateva decoratiuni de craciun in casa...inca nu am scos artileria grea.
plus ca azi mergem sa ne cumparam un brad(artificial de data asta, am zis sa fim si noi in trendul eco) asa ca....o sa stau numai cu gandul la sarbatori
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
fetelor pe unde umblati?
aspiranta la bebik