Weekend la Roma

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Adriana, noi am facut rezervarea de pe BB PLanet uite de aici: http://www.bbplanet.com/bed-and-breakfast-rome-sweet-rome-rome_s28190/en/

Mai precis am cerut oferte de aici de pe site la mai multe BB-uri si am tot primit pentru perioada pt care aveam biletele de avion multe oferte Ne-am orientat si catre cele care aveau review-uri bune iar Rome sweet ROme nu a avut nici macar o parere negativa. A fost f frumos dar nu foarte ieftin.
Fiind acolo, am vazut si chiar la gara Termini o gramada de hoteluri, pensiuni cu o locatie buna. Termini este imensa, poti fi acolo si sa fi departe de grupurile ce se strang si sa fie f ok. Noi am luat shuttle bus de la Ciampino (low costul lor) la gara Termini direct, se sta jos, e ca un autocar nu ca un autobuz. Si te asteapta direct acolo la aeroport, il vezi, te si invita :)).
De la Termini am mers pe jos pentru ca incepea Via Nationale unde stiam ca este pensiunea. Plus ca nu aveam bagaje, adica aveam dar model rucsac si geanta de voiaj pe care le-am avut in avion si atunci am mers de placere pe bulevardul mare cu multe patiserii si sandvich-uri.
La plecare, aveam dimineata avionul, la 8 si poti lua autobuzul, sunt o statie sau 2 pana la termini parca. Si de acolo shuttle pana la ciampino.
Cam asta. E frunmoasa Roma, mi-a placut mult.

Distractie placuta!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

noi sm stat la Casa Cara (vezi cautare pe google)
e f central, 3-5 min de metrou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Claucia, multumesc inca o data pt detalii.

Am primim pe email raspuns de la ei, si intr-adevar nu ofera decat cafea / ceai si croissant la o cafenea din apropiere: "Since we are a guesthouse, we don't have a room for serving breakfast, but we give our guests a coupon to have coffee, cappuccino or tea and a croissant at the caffe right downstairs". La voi tot asa a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Adriana, noi am fost pe 22-24 oct, deci acum o luna si un pic si ofereau! S-a schimbat, ce sa zic, vad ca nici pe site nu mai zice nimic. Pe atunci era scris ca iti ofera micul dejun. Macar au redus poate preturile?
Au o camera cu cateva mese cu cate 2 scaune si dimineata acolo am avut micul dejun, si in prima zi desi inca nu facusem check-in-ul si a doua zi. A treia urma sa plecam de dimineata. Am avut cafea, suc de portocale (la cutie bun de tot nu la dozator), paine prajita, miere, unt, gem, cioco nutela si croissant. Ce sa zic, era bunicel, nu chiar bufet suedez dar destul ca sa te saturi.
PLus ca ne-au dat cheile de peste tot, de la poarta mare si de la intrarea in pensiune. Si pentru ca s-a blocat un pic si am asteptat 3 minute sa o deshida de afara, nu ne-au mai luat banii pe minibar (si consumasem 2 sampanii mici, 2 sucuri si parca 2 vinuri mici).

Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Claucia, nu mi se pare ca au redus preturile. Acestea sunt mai mari decat la alte locatii similare ce ofera micul dejun. Dar intr-adevar, pozitionarea esdte foarte buna si de aceea am tot insistat pe varianta asta.

Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Claucia misto b&b-ul, nu stiu cand ajung la Roma, dar l-am notat!
Multumesc de recomandare. La schimb pot recomanda ceva similar in Madrid, Salamanca, Toledo...

Mergi la inceput