Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mari, la noi in kaufland e cea mai buna oferta la pampers, insa nu au pufies.am luat din carrefour acum.unde un pachet mare de pampers e 65 iar in kaufland e 58.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara mamici. Ana i-am luat si eu lui bebe leagan ca al Maiei dar cand merge face un zgomot ingrozitor. Al tau la fel face? nu stiu ce sa fac, daca sa il ducem inapoi. Bebe sta foarte bine in el dar zgomotul acela cred ca il deranjeaza si pe el

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
mi-am luat 30 de min liber de la sotu',sa stea el cu Sebi.Dar Sebi vrea numai cu mami.
imi simt ochii grei de nesomn.
M-a ajutat Dumnezeu si am gatit 3 feluri de mancare,iar ieri am facut salam de biscuiti.las pt maine placinta de dovleac.eu nu o suport, dar ii place mult sotului meu.
gata cu pauza mea.Sebi vrea laptic.
ma mai mulgeam noaptea si ii dadeam biberon,dar Sebi refuza cu incrancenare biberonul, suzeta,ceaiul, apa.el nu vrea decat laptic de la mami.
as vrea sa dezghet niste colostru, sa ii dau.am pus la congelator in spital. am inteles ca e f bun pt imunitatea bebelusului.
va las ca ma dor spatele, coloana,si simt a am apa in ochi.cred ca am 8 ore dormite in 3 nopti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna seara mamici. Ana i-am luat si eu lui bebe leagan ca al Maiei dar cand merge face un zgomot ingrozitor. Al tau la fel face? nu stiu ce sa fac, daca sa il ducem inapoi. Bebe sta foarte bine in el dar zgomotul acela cred ca il deranjeaza si pe el

stai linistita.din ala am si eu si e cantecul lui de somn.e ca un somnifer pt el.nu il deranjeaza.asa am zis si eu la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

puffies nr 3 si noi luam tot cu 65ron,nu cred sa fie cu 40 lei,poate doar un stoc vechi sau nu v-ati uitat bine la pret

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

sieu am la fel si face zgomot, la babayexpo aveau unul nezgomotos si acelasi pret, pacat ca n-am mai asteptat sa iau de la expo, erau preturi f bune

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

puffies nr 3 si noi luam tot cu 65ron,nu cred sa fie cu 40 lei,poate doar un stoc vechi sau nu v-ati uitat bine la pret

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

pai si la noi tot 65 sunt,de asta ma miram cum a luat mari cu 39.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la o luna de la botez am reusit sa pun si eu pozele enjoy

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!!!

Poftiti la si la un mic dejun fff usor! Apropos de cafea, in primele saptamani am baut doar cafea decaf, dar acum am ajuns sa beau cafea normala, cu cafeina, iar Sofia nu pare deranjata. Nu are vreo reactie nici daca mananc usturoi (nu lipseste din meniul zilnic), ceapa, mazare, brocoli, varza, fasole verde. Numai fasole uscata nu am incercat, dar sunt sigura ca nu am avea probleme. Am noroc de un copil tare bun, fara colici.

Alynta, imi pare tare rau si sper sa treceti cat mai repede si mai usor peste toate necazurile astea.

Chichi, Klarisse, Crina, unde sunteti?

Kiti, !

La noi vremea este absolut superba, sunt 25-27 de grade si o usoara briza. Iesim zilnic afara si ne plimbam fie pe faleza, fie in parc. E cam aglomerat orasul zilele astea pentru ca ne viziteaza Queen Elisabeth a Marii Britanii (cu ocazia zilei nationale) si se inchid portiuni de autostrada in functie de programul Inaltimii Sale! Oricum, e frumos, o atmosfera sarbatoreasca, beculete colorate, ca de Craciun la noi.

Va pup si va urez o zi f frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

[/quote]
stai linistita.din ala am si eu si e cantecul lui de somn.e ca un somnifer pt el.nu il deranjeaza.asa am zis si eu la inceput.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan
[/quote]Buna dimineata. Pai noi de la Baby Expo l-am luat aseara cu 220 de lei. Bebe chiar a stat in unul de acolo sa vedem daca ii place si cum sta in el dar nu parea sa faca vreun zgomot. Cel pe care l-am cumparat noi, nu era cel expus. Azi il trimit pe sot cu el inapi si daca cel expus nu face asa sa ni-l schimbe dar daca toate sunt la fel sa ne dea alt model. Nu stiu pe bebe, dar pe mine ma deranjeaza tare

Mergi la inceput