Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
oramona spune:
Aaaa, ca am uitat, noi tot avem fata iritata. E ceva mai bine de cand o sterg cu ser fiziologic, dar e atat de uscata. Asa ca o rugaminte, ce creme folositi?
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana_Perianu be_one - merci pt cafeluta, chiar te citeam, sorbeam din cafea si imi inchipuiam cat de mari trebuie sa fie fulgii care sunt cat gainile Nu-mi vine sa cred ...si s-a depus ? Fetelor a dat cineva la bebelusi Vit C Natural (picaturi) ? O amica de-a mea i-a dat (la indicatia pediatrei) bebelusului de 1 luna picaturi si m-am gandit ca si a mea ar putea lua, mai ales ca e ...mare, are 3 luni botosel - mai sunt si nopti din-astea insa nu te panica, daca au fost doua la rand nu inseamna ca va deveni la ordinea zilei. Odihneste-te si tu cand poti, nu stii cat o sa tina etapa asta |
Eu ii dau Raisei vit C natural. 10zile ii dau, 10 fac pauza. Cate 3 pic dim si 2 seara , asa a recomandat pediatra
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
ionela.n spune:
citat din mesajul lui oramona Buna dimineata si de la noi. Si la Piatra Neamt a nins, e asa frumos sa vad toata intinderea alba. Acum sper sa nu vina si gerurile. Alynta, multa sanatate si voua multa putere sa faceti fata situatiei, DD sunt sigura ca este alaturi de voi Fetelor care mergeti pe alimentatie mixta la bebei, le da-ti si ceai? Stiu ca Lora intreba acelasi lucru si nu stiu cum procedeaza pana la urma. Si daca da, ce fel de ceai? Noi suntem bine, cu putini mucusori si fornaiti, dar bine.Crestem, vedem asta la hainutele care nu ne mai vin de la o saptamana la alta, chiar daca mai mult de 100-120(rar)nu papam la o masa. Am mai vazut in album niste bebelusi adorabili, sper sa am timp sa las si comentarii. Chichi, remarc ca nu ai mai intrat de multisor. Sper ca micile probleme ale lui bebe Toma s-au rezolvat. KAT, imi lipsesc postarile tale, imi placea cum incercai sa raspunzi la toata lumea .Si de pozele cu bebelina superba imi este dor. pote revii printre noi, indiferent de cum vrei sa postezi. Va pe toate si pe toti puiutii de om. mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa |
Eu ii dau ceai baby drink amestecat cu putin ceai de musetel. ii place ceiutul. Ii dau intre mese
Folosim crema de fata nivea baby si cand e mai frig afara o dau cu crema pt bebe de la avent.
Ieri am mancat peste cu usturoi si deocamdata nici o reactie din partea printesei
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
fulguta28 spune:
Neata! :)
Mie pediatra mi-a zis ca pe temperaturi cu minus pot sa tin Monstru din Adancuri afara maxim o ora.
Noi am reinceput sa papam de la san, chiar daca facem colici in timpul mesei. Nu mai dam drumul la tzitzi ca sa plangem. :))
citat din mesajul lui eveline ALYNTA - imi pare rau de ce aud, multa putere va doresc ANUTZA - ai grija de tine mamico, sper sa-ti treaca durerea repede, tare neplacut trebuie sa fie. M-am plans zilele trecute pe aici ca nu mai au medicamentele astea niciun efect la colici, insa de ieri totul e OK. Ca sa imi dau seama ca-s o maaaare toanta... cand copilul a avut colici acu am realizat eu ca in zilele alea am mancat la fiecare pranz varza murata Cum s-a terminat varza, cum s-au terminat colicii... Ia ziceti voi, daca aici ninge, e undeva pe la -1, -2 grade, nu bate vantul...voi ati scoate copii afara (la astia mici ma refer de doua luni ca pe cea mare nu cred ca o pot tine in casa)? mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
fulguta28 spune:
eu folosesc crema de galbenele cu propolis, 3.7 lei cutia.
citat din mesajul lui oramona Aaaa, ca am uitat, noi tot avem fata iritata. E ceva mai bine de cand o sterg cu ser fiziologic, dar e atat de uscata. Asa ca o rugaminte, ce creme folositi? mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa |
uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi. Dau eu pranzul: tocanita de cartofi si peste prajit.
Aici e vreme de primavara, nici un semn ca vine iarna...asa ca vom profita de asta si iesim la plimbare dupa ce va manca Vlad, adica peste vreo ora. Pana atunci mai am de descarcat niste poze si filmulete pe care le voi posta in albumul de la semnatura.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
PS Am pus poze la semnatura(tot luna a 3-a)
mihaelka77 spune:
fetele!!!
FULGUTA sa stii ca si eu tot crema de galbenele cu propolis folosesc (inclusiv pt. fundulet) Mi-a zis o mamica de ea si m-am gandit ca fiind asa ieftina nu e cine stie ce de capul ei. M-am inselat insaii prieste de minune fetitei.
ORAMONA ceai baby calm si ceai de anason pe langa LP; a zis doctorita ca la LP e nevoie de ceai pentru hidratare. Nu il vrea intotdeauna dar cand are pofta...bea si 70 -80 ml o data.
ionela.n spune:
Stiti cumva daca la Baby Expo gasesc mai ieftin pampers pufies? Ma intereseaza pachetul mare de 94 buc de 3-6 luni
vanyy2009 spune:
salutare si de la noi
multumim de cafeluta si si de pranz
Si eu ii dau ceai puiului meu...fiind pe alimentatie mixta chiar trebuie, ii dau de 2-3 ori pe zi, ceai de la milupa, kinderte(asa se numeste aici)este din plante.
Stiu ca a intrebat cineva de produse impotriva caderii parului, am citit la delfinasi ca majoritatea folosesc/au incercat klorane(cam scumput) dar cica ar avea efect....oricum ar fi la farmacie sigur gasiti leac.
Alynta imi pare foarte rau pt vestile pe care le-ati primit, multa putere va doresc sa treceti peste toate
Deocamdata nu ii dau cu crema pe fata, doar il spal in fiecare zi
Ce tare ca in tara ningeeee......aici ninge doar la munte, in rest iarna se manifesta aici doar cu ploi multeeeeee
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!