Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
crispro spune:
si eu vreau sa imi iau setul de la avent, de pe bebeshopp, odata cu costumul de cRaciun, dar stau in dilema daca sa ii iau craciunel sau spiridus...
Am comandat si io vacuta nebuna/magarus, ce o fi, si un sac de dormit, ca asta deja e cam fic (e de la 0la 6 luni). asta e sacul, ieftin, ca acelasi sac pe alte site-uri e pana la 80 de lei...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
eladea2005 spune:
acu am vazut la TV ca la Teatrul de opereta (in Bucuresti) tocmai s-a deschis Targul cadourilor...![]()
racusor, asa e cu targurile astea...m-am lamurit si eu demult...si ultimele au fost chiar slabute...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
Bumblebee sapt trecuta a facut mami o reteta de taietei de orez cu curcan si soia,o nebunie!!!!daca vrei iti trimit reteta,o intreb pe mami unde a gasit-o pe net,ca mamai a mea face o gramada de retete de pe net super bune ca are mai mult timp ca mine
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ilinca79 spune:
va salutam si noi de la Cluj,
eu sunt prost dispusa azi ca de dimineata nu avem gaz, si deja incepe sa se raceasca in casa. Numai in tara asta se fac astfel de lucrari iarna, ca pe langa apa calda de ce sa nu-ti lipseasca si caldura, si in plus si sambata, asa ca sa fie toata lumea acasa si sa simta 
Denisa, foarte frumosi delfinasii tai, ce mi-a placut costumul de mos al lui Mateo iar Carla e o domnisorica finuta
Pe cand ne arati si niste poze de la botez, imi inchipui ca sunt superbe daca le-a facut acelasi fotograf ca si sedinta foto?
crispro, mie mi-a zis medicul sa beau lichide in timp ce alaptez si parca simt ca vine mai usor laptele 
katalina, ce de bunatati pregatesti azi
Daca va plac afinele, poti sa incerci odata si reteta asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19909/Tarta-Mascarpone-cu-afine/, e minunata.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
anca_vlad spune:
salutare si de la noi!
v-am ramas datoare-joi a reusit sa imi blochez genunchiul prin ruptura de menic iar ieri m-a operat la Spitalul Municipa...acu sunt acasa!
Am o intrebare la cat dimp dupa anestezie + celalate medicanente (antibiotic, antiinflamatoare, antivomitive, clexane) pot sa alaptez?
Ultimile doze le-am luat ieri noapte la 12.00!
Wee placut si aveti grija de sanatatea voastra si apuilor vostri, e tare greu departe de ei si mai ales prin spitale!

katalina spune:
colinde 2010
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad salutare si de la noi! v-am ramas datoare-joi a reusit sa imi blochez genunchiul prin ruptura de menic iar ieri m-a operat la Spitalul Municipa...acu sunt acasa! Am o intrebare la cat dimp dupa anestezie + celalate medicanente (antibiotic, antiinflamatoare, antivomitive, clexane) pot sa alaptez? Ultimile doze le-am luat ieri noapte la 12.00! Wee placut si aveti grija de sanatatea voastra si apuilor vostri, e tare greu departe de ei si mai ales prin spitale! ![]() ![]() ![]() |
Doamne, tu fata, multe mai patesti si tu!!
sa te refaci repede. nu stiu de altele, mie dupa anestezie la masea mi-a zis ca nu are nimic, iar antibioticele sunt permise. la tine nu stiu..._
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ilinca79 spune:
anca, sanatate multa, sa te recuperezi repede 
fetelor, nu mai postati o data va rog linkul pt. praji cu caramel si banane? 
credeam ca l-am salvat, dar nu-l gasesc
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
katalina spune:
mai tine cineva dieta?![]()
POFTA BUNA la bunatati!
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
crispro spune:
Ilinca, www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/27259/Prajitura-cu-zahar-caramelizat-si-banane/" target="_blank">praji 
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze