Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Mihnea Damian, de Mov_79

Denisa, ce comori am vazut

Btz, interesant articolul A subliniat importanta introducerii alimentelor treptat, c-o fi supa de zarzavat, c-o fi suc de fructe si legume.

Am si eu o dilema, pana la 2 luni puiul meu a primit LM cam 90%, adica a fost alimentat mixt, de atunci numai LM, cam pe la cat sa incep diversificarea? Eu m-am gandit ca la 5 luni jumate, dar sper sa nu fie prea tarziu

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

e ok si la 5 juma, si la 6...chiar nu e nici o pb...asa am fost si noi, si eu il diversific dupa anul nou cred...asta daca vad ca ia ok in greutate si se satura cu lapticul meu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Katalina sa ai pofta la ce bunatati ai facut acolo!!

O specificare la schema mea de div, Letizia e pe curba de sus si ii de aceea am carbo in cantitati asa mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Katalina sa ai pofta la ce bunatati ai facut acolo!!

O specificare la schema mea de div, Letizia e pe curba de sus si ii de aceea am carbo in cantitati asa mici

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Carmen dar ziceai ca incepi cu legume!de ce ai schimbat pe fructe si suc?
si Mateo e pe curba de sus,Carla pe aproape,nici eu nu o sa am f multi carbohidrati in schema
insa eu vreau cu legume sa incep si apoi fructele

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

Scaunul e cam 200-250 euro nu stiu sigur, dar e pana la 36 kg, in 3 pozitii, de dormit de odihna de masa si se invarteste, plus inaltime reglabila, cam cat am vazut peste tot scaunele astea doar ca aici dai masuta la o parte si lasi copilul in el sa stea la bucatarie cat gatesti cu bibe in gura sau cand mancam, ca mereu mancam pe rand. sunt cam fiecare magazin cu un alt pret depinde de dealeri, si sunt si second hand, foarte grele si stabile, se muta pe roti,da Rodica toate componentele vin cu scaunul plus 2 masute de plastic

Doamne Ajuta-ne!!!

vorba romanului: scump, dom'le, scump... dar na, e de ultima generatie, asa ca...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

si pentru noi e extrem de scump. acum sa stea copilul ca a mea n-a stat in nici un scaun iar diversificarea a fost un fiasco total. ea si acum cand mananca sta oricum dar pe scaun nu....ba intr-un picior, ba suceste picioarele, ba merge de la unul la altul cu mancarea in mana. ce am reusit e sa o facem sa manance doar in bucatarie si nu iese cu mancarea de aici. eu inca nu consider incheiata diverssificarea alexiei . asa ca nu ma agit cu scaunul la asta mic...el pare mai cooperant. vad pe la 6 luni ce si cum.
cel mic e in leagn, Alexia a plecat la o fetita prietena sa se joace si probabil va manca bine in compania Catincai...eu ma apuc de trebi...cioba de legume, salata de ardei copti ( de la congelator) peste cu mamaliguta... ca azi se papa peste

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

asa si la noi...nu statea mai mult de 5 minute in scaun...si asta pana a inceput sa umble...ca apoi, saluti scaun...vezi de treaba... asa incat mie personal, nu mi-o luati in nume de rau, dar pt scaunul de masa nu dati multi bani...sa nu va para rau...

in plus, nu inteleg ce e cu scaunele astea care au spatarul reglabil, si se paote da pe spate cateva trepte...pai se ineaca copilul daca mananca asa...cel putin al meu asa patea...asa incat musai cat mai in fundic...repet, oricum nu sta el sa pape mai mult de 5 minute...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

v-am facut o surpriza

uauuuuuuuuuu..ce dulce e....sa-l papi tot... sa pui poza in albumul comun pt Craciun...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

mey Andreea dar acolo e!!!aia era de fapt surpriza ,ca am inaugurat noul album de craciun

ioiiiiiiiiiiii....scuze...nici nu m-am uitat la asta... ca mi-a furat ochii asta micu'...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla, medicul mi-a recomandat sa incep cu fructele ca a zic ca au gust mai bun si poate ii va placea diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:

Carla, medicul mi-a recomandat sa incep cu fructele ca a zic ca au gust mai bun si poate ii va placea diversificarea

Doamne Ajuta-ne!!!

mda,e cu dus intors,alti dr spun ca daca se incepe cu fructele (care sunt dulci),n-o sa mai accepte legumele care au gust mai fad.
nici nu stiu cum e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello fetele!!!

Carla ce mos craciun tinerel si frumusel

Rody eu brownie am facut fara biscuiti si a iesit f buna prajiturica si fara , azi fac banane prajite

Bumblee ca tot intrebai ieri de taietei chinezesti, azi prin magazine numa dintraia vedeam si ca tot intrebai de ei , spune-mi si mie o reteta sa fac si io

Michelle asa e si la noi zapada, si ieri si azi noapte a nins si cik si sapt viitoare va mai ninge .
eu deja i-am facut prima poza cu zapada dar de pe geam

Crispro conteaza mai mult sa fii tu odihnita si sa te bucuri de perioada asta decat sa faci tot posibilul sa ai laptic si sa fii epuizata la maxim. bine ca ai avut primele 2-3 luni exclusiv cand era mai important pentru bebe .

cu trezirile noaptea la un bebe alaptat exclusiv asa e, la mine se trezeste din 4 in 4 ore, uneori si la 3 ore si spre dimineata mereu isi baga nasu in tzitzile mele deci si odihna mai putina

ca vb de diversificare,eu pe la 6 luni am sa incep daca oi mai avea destul laptic pana atunci si incep cu fructe. eu ii mai dau uneori sa suga din feliute de para suculetu ca asa face kk singurica ,ieri de ex para fiind f coapta rupea bucatele si le inghitea , abia dupa ce m-am uitat la felie am observat, bine ca era f moale si nu avea de ce sa se innece .

fug sa iau sotu de la servici ca azi am luat eu masina sa fac cumparaturi.

sa aveti un weekend odihnitor si frumos

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

iar am pierdut mesajul de dimineata

LA MULTI ANI MIHNEA

am fost la BABY EXPO, nu mi s-a parut mare lucru...la hainute nu prea m-am uitat recunosc. la coccodrillo aveau chestii fff faine, dar scumpicele

i-am luat de la ei niste ciorapi grosi grosi si unii subtirei, o caciula...si de la avent am cumparat setul ala de recipiente, dar l-am facut jumi-juma cu prietena mea

a costat 90 ron, la baby comfort e 85, asa ca nu e nici o afacere.

aveau reduceri de 20% la miniblue. weleda aceleasi preturi ca pe net

era insa un magazin fain, am uitat cum ii chema cu produse faine si accesibile.

in concluzie nu mi se pare mare afacere de targul asta, poate doar ca ii gasesti pe toti acolo si nu mai trebe sa umbli. poate daca aveam mai mult timp mai vedeam una alta, dar asa intre 2 alaptari...

CARMEN mi-ai dat idei bune cu hainutele lui andrei, ca tocmai acuma trebe sa ne aprovizionam

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Rody eu brownie am facut fara biscuiti si a iesit f buna prajiturica si fara , azi fac banane prajite

brownie e la cuptor acuma, asa bine miroase in casa . cu biscuiti cu tot, ca biscuiti am tot timpul in casa

si intre timp fac si pastele cu sos bechamel, asa parca am lua masa impreuna pe forum

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput